Pijpen en beffen bi s

pijpen en beffen bi s

..

Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees. De kans op een orale Gonorroe- of Chlamydia-infectie is groter. Wij vinden geregeld Gonorroe-infecties in de keel. De kans is moeilijk te bepalen en van meer factoren afhankelijk. Het risico op een orale SOA is kleiner dan op een genitale of anale variant maar er is wel degelijk risico. Hopelijk heb je hier wat aan. Stel ik heb chlamydia genital , we vrijen met condoom. Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook.

Hoe groot is dan de kans van besmetting? Ik breng overigens op dit moment altijd een soft tampon in omdat ik last heb van kontaktbloedingen. Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Hoe groot precies is niet te zeggen maar er lijkt geen contact te zijn met slijmvliezen in de situatie die je hier beschrijft. Op dat moment neemt de kans op besmetting af.

Stel ik heb chlamydia. Ik heb sex gehad met condoom en ik heb ook een soft tampon ingehad, wegen dat ik nogal snel last van kontaktbloedingen heb, en die dan mijn baarmoedermond beschermt.

Ik heb wel met mijn vingers aan mijn vagina gevreven. Niet echt erin geweest. Daarna hebben mijn partner en ik beiden het vocht van mijn vingers afgelikt.

Stel ik zou chlamydia hebben, kan het zo door gegeven zijn? En wat als ik hem daarna pijp? Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen. Deze bevinden zich in penis, vagina, anus en mond.

Op dat moment is Chlamydia zeer besmettelijk 50 procent kans op genitale of anale besmetting als je met iemand seks hebt die het heeft. De situatie die jij hier beschrijft is niet erg risicovol. Er bestaat wel eens kansje dat je elkaar zo besmet maar die kans is zeker niet groot. Weet je of je Chlamydia hebt? Want misschien maak je je ongerust om niets. Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt. Testen kan uiteraard ook via huisarts of GGD als je dit prettiger vindt.

Als jij Chlamydia genitaal hebt dus in de vagina kun je dit niet doorgeven door alleen orale seks. Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben.

En ook dit moet je testen. Ik kan je op basis van dit verhaal eigenlijk geen enkele zekerheid geven. Ik kan hooguit zeggen dat de kans klein is. Als je je zorgen maakt raad ik je aan contact op te nemen met je huisarts. De vragen die je hebt krijgt een huisarts veel vaker. Hier kan je ook direct getest worden. Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende. We hebben naakt gevreeën maar er is GEEN penetratie geweest, eikel was wel ontbloot, maar ze had wel haar regels.

Ik wil weten wat de kans is om HIV te krijgen, mocht zij seropositief zijn. En mocht er een kans zijn, hoe kan ik dan hiv dan toch overkrijgen? Dag Danny, zoals ik het nu lees is er geen kans op HIV. Is er een specifieke reden dat je je juist zorgen maakt over HIV? Of ik een reden heb? Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin. Ze zegt wel dat ze geen hiv heeft, maar echt test hebben we nooit gedaan. Dat besef ik nu pas. Heb alleen een beetje schrik dat, mocht zij seropositief zijn, haar menstrutatie bloed op een of andere manier in contact is gekomen mn ontblote eikel.

Nogmaals, penetratie of beffen is nooit gebeurd. HIV komt gelukkig relatief weinig voor. In sommige risicogroepen vind je het meer, denk hierbij aan groepen als mannen die seks hebben met mannen, mensen uit Sub-Sahara landen en sekswerkers. Bij hetero mannen en vrouwen gebeurt dit vaak niet, tenzij ze bepaald risico hebben gelopen. In dit geval zie ik geen echt risico. Mocht jouw vrienden HIV hebben dan is de kans op overdracht nog steeds heel klein zoals je nu beschrijft. Weet je zeker dat er bloed in het spel was?

Bedankt voor je reactie. Nee ik weet niet zeker of er wel bloed bij aan te pas kwam. Ik heb toch alvast niets gezien op mn penis. Maar ze zei wel dat ze haar maandstonden had. Maar er is zeker geen penetratie geweest. Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om. De kans op HIV lijkt me in dit geval gewoon nul. De kans dat jouw vriendin het heeft puur statistisch is al heel erg klein en gezien de situatie die je hier beschrijft is de kans op overdracht er niet.

Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen. Voor de goede orde ik kan je nooit zekerheid geven op basis van deze gegevens maar met dit verhaal zou je in Nederland bij huisarts of GGD nooit op HIV getest worden. Daarvoor is er eigenlijk gewoon geen risico.

Ik zit met een dringende vraag. Ik heb sinds gisteren last van mijn keel wat duidt op een keelontsteking, maar de symptomen van een orale soa zijn daar identiek aan: Is het mogelijk dat ik een asymptotische, vaginale soa heb en door het pijpen na de seks deze ook in mijn keel heb gekregen?

Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet! De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken. De symptomen die jij beschrijft hoeven absoluut niet op een SOA te duiden.

Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe. Pijn in de keel dan weer wel, maar dit kan vele andere oorzaken hebben.

Als je twijfelt of je een SOA hebt vaginaal raad ik aan daar zeker te testen. Dit kan uiteraard via huisarts. De route die je nu beschrijft zou tot een orale SOA kunnen leiden. Maar als jij vaginaal een SOA hebt, is de kans groot dat jouw partner die ook al heeft. Of hebben jullie altijd veilig seks? Zeker Chlamydia is zeer besmettelijk en komt veel voor. Door überhaupt onveilige orale seks te hebben — ongeacht of je er seks voor hebt gehad — loop je risico.

Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Ik heb 2 mannen gepijpt, vermoedelijk ook geslikt weet ik niet meer. Waarvan ik bij 1 vermoedt dat de kans dat hij een soa had wel aannemelijk is, playboy typ in Turkije hem heb ik alleen gezoend en onveilig gepijpt. De ander heeft mij nog gebeft en is met condoom bij mij binnen geweest.

Ik heb nooit klachten gehad. Nu door uitblijvende zwangerschap er pas op gefocust, periode eisprong tm menstruatie heb ik vaak een zeurderige pijn in onderbuik en steekjes meestal rechts, soms links.

Is dit omdat ik bezig ben met zwanger worden? Of zou het na jaren toch een symptoom kunnen zijn? Dat een oraal opgelopen chlamydia in de afgelopen 4 jaar toch schade aan mijn eierstokken heeft gegeven? Kan het zijn dat ik al 4 jaar met oraal opgelopen soa rondloop? Pijpen vriend gebeurt nauwelijks, pas 2 jaar doen wij het zonder condoom, hij heeft geen klachten.

Binnenkort worden we getest, middels een CAT test… maar zou mij graag geestelijk voorbereiden. Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen.

Je kunt onvruchtbaar worden als de infectie zich in de vagina bevindt. Vanuit daar kunnen eileider ontstoken raken. Het is dus niet zo dat de SOA door het lichaam gaat. De infectie beperkt zich tot een regio in je lichaam keel, vagina, anus.

Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen? Of kost het meer antibiotica om dat weg te krijgen?

Dit durf ik niet te zeggen. Niet iedere huisarts behandelt Chlamydia op precies dezelfde manier. Ik raad je aan bij klachten altijd naar huisarts te gaan.

De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik? Als de infectie zich alleen genitaal in penis of vagina bevindt kan ie niet via orale seks worden overgedragen. Ben je ook oraal getest? Ik heb alleen een urinetest gedaan, dat was wat de huisarts me meegaf… had ik dan ook oraal getest moeten worden? Ik begrijp je twijfel. Om een orale SOA op te sporen moet je oraal testen. Dit houdt een wattenstaafje in de keel in.

Jouw huisarts heeft je waarschijnlijk niet getest omdat het risico beperkt is. We horen dit vaker, en ergens is dit terecht. Maar als jij zeker wil zijn dat je SOA niet ook in de keel hebt, moet je testen.

Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk. Ik kan zeggen dat de kans dat jij via orale seks een orale SOA overbrengt naar een vrouw gering is. Via vaginale seks is de kans al veel groter. Twee echtparen …altijd samen geweest …. Heb je dan ook kans op een soa? Beste G, dat zoenen levert geen risico op. Orale seks heel weinig in dit geval. Als beide nooit een ander hebben gehad is de kans op een SOA sowieso minuscuul.

De vraag is wel altijd, weet je zeker dat hij of zij nooit een ander heeft gehad? Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky. Haar kort gebeft en zij mij zonder condoom gepijpt dom dom. Hierna diverse vreemde symptomen gehad. Mij laten testen op gonorroe en chlamydia urine test via de huisarts. In hoe verre kan ik alsnog een soa hebben opgelopen? Ik maak me namelijk toch ernstige zorgen! Alvast bedankt voor het advies.

Het risico bestaat, maar is klein. Had je de incubatietijd wel afgewacht? Dus minimaal 10 dagen na het contact getest?

En wat zijn je symptomen? Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Kan het zijn dat je naast de test alsnog een keel soa oploopt of is dit uitgesloten na de uitgevoerde urine test? De symptomen was een opgezette teelbal en soms een kleurloze afscheiding. Volgens de huisarts komt dit door stress want de test was negatief. Dan is de test betrouwbaar. Een eventuele keelinfectie spoor je niet op door urine te testen.

De symptomen die je beschrijft hebben niets met een orale infectie maken. En inderdaad kan stress voor symptomen zorgen. We zien dit veel vaker. Mocht je echt blijven twijfelen dan kun je nogmaals testen. Dit kan uiteraard via je huisarts. Wellicht geeft dit gemoedsrust maar persoonlijk zou ik er van uit durven gaan dat de eerste test gewoon betrouwbaar is. Er is bij mij chlamydia vastgesteld na een test via een uitstrijkje. Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom.

Ik heb geen orale test gehad. In hoeverre heb ik hem nu besmet? Je bent positief getest. Ben je ook direct behandeld? In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. De antibiotica werkt voor het hele lichaam. Ik ben idd meteen behandeld, alleen 1 dag nadat ik de antibiotica heb ingenomen is dat gebeurd vandaar mijn vraag. De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode.

Na 1 dag is de infectie zeer waarschijnlijk nog niet weg. Ik wil geen angst zaaien, de kans op een orale SOA is vrij klein. Maar alleen met testen krijg je zekerheid. Het risico is dan minuscuul. Bloed en sperma worden als hoger risico beschouwd.

Had je geen wondjes in de mond aften, bloedend tandvlees? Dat verhoogt namelijk ook het risico. Bij dragers kan HIV worden gevonden in speeksel, voorvocht en sperma. Het oraal slijmvlies heeft echter een goede barrièrefunctie en waarschijnlijk bevat speeksel HIV-remmende factoren.

Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg. Raadt u me dan aan om een hiv-test te doen of lijkt dit je niet nodig? Dag Max, als het geen wondje is geldt dat er voldoende barrièrefunctie in de mond is. Op basis van deze info zou testen niet nodig zijn. Het liefst zonder condoom.

Nu heeft ze Herpes type 2 en ben ik bang dat zij mij misschien ook kan gaan besmetten. Ze heeft sinds 2 weken geen aanval meer en ga over 2 weken naar haar toe dus er zit een maand tussen. Is de kans hoog dat ik besmet raak? Dag John, het gaat om genitale herpes? De kans op de besmetting is het hoogst rondom de periode dat er symptomen zichtbaar zijn maar er is altijd een kans op besmetting. Hallo, mijn vriend heeft enige tijd terug onveilige sex gehad met iemand die positief is getest op syfilis.

Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief. De arts had hem gezegd dat hij toch nog een keer terug moest komen om dat de incubatietijd 3 maanden is. Stel als hij straks positief wordt getest is hij nu dan al besmettelijk ondanks dat de testen negatief zijn. En zo ja hoe groot is dan de kans op besmetting bij orale sex want dat hebben we wel gehad. Hoe groot die kans op besmetting is kan ik niet zeggen.

Door orale seks is de kans vaak klein. Wij testen niet of Syfilis, dus ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of GGD. Bij mijn weten is de incubatietijd voor Syfilis korter dan 3 maanden. Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd.

Verder heb ik nooit in mijn leven vaginaal sex gehad. Wel is er een week daarna krentebaard geconstanteerd door de huisarts. Ik zelf denk dat een huisarts niet zomaar iets constateerd. Dag anoniem, als je je zorgen maakt raden we altijd aan naar de huisarts te gaan. Krentenbaard is overigens geen SOA maar wordt wel veroorzaakt door een bacterie. Jouw huisarts kan meer vertellen over het mogelijk risico en kan je natuurlijk ook testen.

Ik ben al naar de huisarts geweest en de huisarts wees erop dat het krentebaard is en kreeg daarvoor een antibiotica zalf. Kan je mij misschien vertellen hoe groot de kans is op een soa als er oraal bevredigd word bij een man als dame zijnde en hij in een mond klaar komt graag hoor ik.

De kans op een orale SOA is klein, bij contact met sperma wordt dit risico wel groter. Het is lastig hier een cijfer aan te hangen. Alleen testen geeft zekerheid. Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd. De dag daarna had ik gelijk veel last van mijn keel pijn bij het slikken, branderig gevoel in de keel, gewoon keelpijn.

Ik zocht er eerst niks achter, dacht misschien wordt ik wel verkouden. Zou dit een soa kunnen zijn en zo ja, wat zou dit kunnen zijn? De jongen is bi-seksueel en heeft zo ver ik weet eerder last gehad van chlamydia. Dag anoniem, de symptomen die je beschrijft zijn algemeen en betekenen vaak gewoon een griepje.

Het vervelende is dat dit ook de symptomen zijn van een orale SOA. Ik kan je geen enkel advies geven of dit nu een SOA of een griepje is. Testen is de enige manier. Mocht je je echt zorgen maken dan raden we altijd de huisarts aan. Ik heb toch nog een vraag. Enige tijd geleden heb ik kort een dame van kinky. Hoe groot is de kans op een soa als Syfilis of Hiv? Ik maak mij toch enigszins zorgen en heb stress hiervan! Dag Chris, die kans is over het algemeen erg klein.

Maar weet dat sekswerkers als hoog risico worden beschouwd. Wondjes in mond verhogen het risico. Dank en enigszins geruststellend. Maar ik laat mij voor de zekerheid alsnog op syfilis en hiv testen over 2 weken. Dan is het echt zeker. Even geduurd maar bloed onderzoek is verricht, uitkomst geen hiv of syfilis.

Geen bloed of sperma in de mond maar misschien wel wat voorvocht, geen idee. Drie dagen nadien heb ik keelpijn. Is dit een soa? Er kan Chlamydia of Gonorroe worden overgedragen. Die keelpijn die je beschrijft kan veel oorzaken hebben. In 3 dagen symptomen is vrij snel, het kan wel. Ik kan je onmogelijk zeggen of dit een SOA betreft. Testen is de enige manier op zekerheid te krijgen.

Sinds een half jaar heb ik een vriendin. Wij hebben ons nooit katen testen en recent maakte ik mij zorgen. Ik ben toen een test gaan doen bij de GGD en had inderdaad Chlamydia. Hiervoor ben ik behandeld.

Mijn vriendin grote kans dat ze het ook heeft ivm onveilige sex moet nog een afspraak maken bij de GGD. Na mijn behandeling heeft ze mij even kort gepijpt. Hoe groot is de kans dat ik nu weer chlamydia heb? Dag anoniem, ik begrijp je zorgen. Ik acht de kans niet groot. Jouw vriendin loopt het meest risico om de SOA vaginaal op te lopen.

Oraal is de kans kleiner. Zij moet de SOA oraal hebben om hem via orale seks weer bij jou te brengen. Die kans is klein. Maar wij hebben hiervoor ook onveilig orale sex gehad.

Niet klaargekomen in beide richtingen.. Er is een kans bij orale seks, maar die kans is kleiner dan op een genitale SOA. Als je zekerheid wil hebben moet je testen. Zo simpel is het gewoon. Maar de kans op een SOA door orale seks bij de man van haar mond naar jouw penis is zeer beperkt. Hallo, Ik heb sinds een tijdje een nieuwe vriend.

Wij hebben alleen nog maar veilige seks gehad met condoom ik slik daarnaast ook nog de pil , maar orale seks zonder condoom. Ik vertrouw mijn vriend in dat hij zegt dat hij het hiervoor altijd veilig heeft gedaan met andere bedpartners. Toch heb ik heel toevallig sinds een paar dagen keelpijn, hoewel ik ook een verstopte neus heb, dus dit kan ook gewoon een verkoudheid zijn. Nu is mijn vraag, hoe groot is de kans dat ik toch een soa heb opgelopen in mijn keel?

Ik vind het moeilijk om hier met mijn vriend over te praten omdat ik hem niet wil beledigen of het gevoel geven dat ik hem niet vertrouw.

Ik begrijp je situatie volledig. Dit zou ik ook hebben. De kans is klein, dat kan ik je direct meedelen. Ik acht — gezien de tijd van het jaar — de kans groot dat het om een reguliere verkoudheid gaat. Maar ik kan je nooit zekerheid geven op deze manier. Mijn vriend en ik hebben een trio gehad met een andere man zonder condoom. Alle 3 zijn we schoon geen soas. Die andere man heeft ook een vriendin waar die het regelmatig mee doet onveilig.

Bestaat er dan nog een kans op een soa. Dag anoniem, bij onveilige seks loop je risico op een SOA. Als je zeker weet dat niemand een SOA heeft is er geen risico. Maar weet je dit echt zeker? Hallo, ik heb onlangs onveilige sex gehad met iemand. Na een dag of twee kreeg ik krampscheuten in onderbuik en ballen. De vrouw heeft nav de klachten een vaginale test gedaan maar was niet positief. Ik heb haar echter ook gerimt..

Dag anoniem, bij klachten raden we altijd de huisarts aan. Testen is daarom aan te raden. Een eventuele anale infectie wordt inderdaad niet aangetoond met een vaginale test. Het is alleen niet voor de hand liggend dat je van alleen rimmen een genitale infectie oploopt. Je zou dan eventueel oraal besmet kunnen raken. Maar nogmaals, ga met deze klachten naar de huisarts. Ook even een vraagje, loop een beetje te stressen, laatst heeft een man mij gepijpt , en ben in zijn mond klaar gekomen.

Na 2 weken dingen ontdek aan me penis, mijn toompje is dik en ook wel beetje pijnlijk, ook zweertje er bij. Plasbuis ook gevoelig, geen afscheiding, ben bang voor syfilis, zou dat kunnen? Hij had het nooit eerder gedaan.

Wel eens een vrouw gebeft. Kan ik daar door ook hiv door op lopen? Mocht het syfilis zijn, hoe lang duurd dan zo n kuur.. Dan antwoorden op jouw vragen. Als de man in kwestie alleen ooit orale seks met een vrouw gehad heeft is de kans op een SOA zeer klein bij hem.

En dus is de kans ook zeer klein bij jou. Dankje wel voor je antwoord, sorry voor mijn ongeduld, beetje gestrest , nogmaals sorry!!. Ik ben al naar de arts geweest. Voor afname bloed en urine vorige week. Hallo, ik ben getest op chlamydia in overleg met huisarts omdat ik reden had aan te nemen dat mijn man was vreemdgegaan. Nu ben ik zelf schaam mij diep ook een tijd geleden vreemdgegaan. Hierbij wel een condoom gebruikt, maar wel onbeschermde orale seks.

Ik heb de man gepijpt. Kan ik deze man besmet hebben of hij mij? Ik ben positief getest op genitiale chlamydia. Bij jou bevond de infectie zich genitaal in de vagina. Door orale seks te geven is jouw genitale infectie niet over te brengen. Ik denk dus niet dat jij hem besmet kunt hebben, tenzij je ook een orale infectie had. De vaginale seks was veilig, daar lopen jullie dus geen risico.

Wellicht kan een orale test zekerheid bieden als je dit prettig vindt. Kan via huisarts maar uiteraard ook via ons. Hallo, Ik heb de vele vragen hier doorgelezen maar kwam deze situatie nog niet tegen. Als je als man een vrouw beft, dan kan je daardoor oraal een SOA oplopen.

Is deze SOA dan ook door te geven door de man als de man vervolgens door een andere vrouw wordt gepijpt?

De kans is klein, maar je kunt als man inderdaad een orale SOA oplopen als je een vrouw beft. Op dat moment kun je de SOA niet doorgeven als een vrouw jouw orale seks geeft. Daarvoor moet de SOA zich in de penis bevinden. Een SOA de infectie bevindt zich altijd op een bepaalde anatomische locatie penis, anus, keel.

Er moet seksueel contact zijn met die locatie om de SOA door te geven. Hi, ik ben een jongen van 22 jaar en heb een oudere man van 35 gepijpt. Hij zegt dat hij geen HIV heeft.

Hij kwam klaar in mijn mond maar ik heb alles uitgespuugd. Zonder door te slikken. Maar ik ben zoo bang. Dat ik hiv heb of iets of ik dood ga? De kans op HIV bij orale is erg klein.

Bloed en sperma verhogen die kans wel. Ik kan je helaas geen zekerheid geven, we raden altijd aan te testen.

Hallo, Een tijd geleden ben ik onbeschermd oraal bevredigd door een vrouw. Aantal maanden later ontdek ik kleine wratten genitale wratten vermoed ik.

Kan het zijn dat zij een SOA heeft overgebracht? En zo ja, hoe kan ik mij hierop laten testen? De overdracht van genitale wratten door orale seks is erg zeldzaam. Weet jij zeker dat het genitale wratten zijn? Ik raad je aan dit eerst te testen.

Dit testen kan via huisarts, wij bieden een dergelijke test niet aan. Een huisarts zal het kunnen zien en eventueel overgaan tot diagnostiek. Ik heb een tijdje geleden oraal contact gehad met een jongen. Ik heb me 42 dagen na het contact exact 6 weken dus laten testen via een klassieke bloedtest bij de huisarts. Ook heb ik een urinetest gedaan.

Het risico is klein, maar dat beetje risico zit hem vooral in Chlamydia en Gonorroe. Ik denk dat je daar op getest bent. Daar ben ik inderdaad op getest, maar ook op HIV.

Is een periode van 42 dagen 6 weken hiervoor ook genoeg? Ik raad je aan dit bij de huisarts na te vragen. HIV kent een incubatietijd van 90 dagen, maar er zijn testen die het eerder kunnen opsporen. Maar nogmaals, vraag dit na bij je huisarts. Wij hebben geen zicht op jouw test. Na het lezen van al vragen en reacties vroeg ik mij het volgende af: Is het mogelijk wanneer je oraal een soa oploopt, dat dit kan resulteren in vaginale klachten.

Of dat die soa zich enkel dan bevind in je keel. Daarbij komt dan ook de vraag of je je oraal opgelopen soa vaginaal kan doorgeven bij onveilige seks. Dag Babs, wanneer je oraal een SOA oploopt staat dit los van een vaginale infectie.

Je zult van een orale SOA geen vaginale klachten krijgen. Ook kan je een orale SOA niet doorgeven door vaginale seks. Hoi is het mogelijk een soa te krijgen door te kussen? Vooral syfilis zou besmetting geven en herpes? Hoe groot is die kans?

En kan je een soa krijgen van aanraking geslachtsdelen en wat spelen maar ondergoed aan en geen sex? Syfilis loop je niet op door te kussen. Syfilis wordt sowieso gelukkig relatief weinig gevonden.

Herpes zou met kussen kunnen worden overgebracht. Het gaat dan om het virus wat ook een koortslip veroorzaakt. In de regel zien we dit niet als SOA. Een SOA loop je op door onbeschermde seks. Met aanraking geslachtsdelen is besmetting erg lastig. Het kan met besmette handen maar ook dan is de kans klein. Als ik jouw verhaal lees lijkt mij het risico eigenlijk gewoon nul. Ik heb mij toen ik vijftig werd is getrakteerd op een prostituée een erg lieve dame, ik heb Toen ongeveer een minuut onbeschermd vaginale sex gehad, ik heb wel is gehoord dat je bij kort onbeschermd contact de kans niet groot is om een soa op te krijgen wat is hier van waar?

BV dank, groeten Ab. Ook met heel even onbeschermde seks is er gewoon risico op een SOA. Er is contact geweest met slijmvliezen waardoor er besmettingsgevaar is. Heey, mijn vriend is kortgeleden positief getest op genitale chlamydia en ik ben negatief getest. Dit zit al de hele tijd te knagen over hoe dat kan. Ik heb veel onveilige seks met hem aangezien hij men vaste partner is. Daarnaast ben ik niet altijd trouw geweest in de relatie en ik weet haast zeker hij wel.

Is het dan mogelijk dat ik orale of anale chlamydia heb en heeft het zin om me ook daarop te gaan testen? Goedemiddag, het zou kunnen dat je anaal positief test. Dat zien we wel eens. Je kunt genitaal negatief testen en anaal positief. In dat geval moet er anaal getest worden. Maar — zonder je op ideeën te brengen — het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw partner de infectie niet van jou heeft. Ik ken de situatie niet maar ik moet het vermelden. Ze heeft me ook gepijpt, ze had kortgeleden wel keelontsteking gehad.

Kan dat er iets mee te maken hebben? Dag anoniem, je bent nog niet getest toch? We raden altijd aan eerst te testen, daarna kan gekeken worden naar een oorzaak. Maar voor nu lijkt testen het belangrijkst. Dit kan via ons maar ook via huisarts of GGD. Ik heb 3 weken geleden orale seks gehad met een jongen en ik ben er later achter gekomen dat hij vaak onveilige seks heeft met meisjes dus sneller kans op een SOA.

Nu heb ik van de week weer orale seks maar ook gemeenschap gehad met een andere jongen. Kan er een eventuele SOA op deze manier worden overgedragen? Een SOA kan inderdaad op deze manier worden doorgegeven. Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale variant maar jij kunt een SOA oplopen en die ook weer doorgeven door orale seks.

Hallo, mijn vriendin is er laatst achter gekomen dat ze van haar vorige relatie een SOA heeft opgelopen chlamydia. In de tijd dat ze er nog niet achter was gekomen hebben wij orale seks gehad. Ik zelf heb niet gebeft alleen gevingerd. We vinden het verstandig om ook mij te laten testen. Welke test moet ik nu nemen? Dag anoniem, jij loopt genitaal risico.

Zij kan eventueel oraal ook nog testen. Maar wellicht is dit al gedaan. Hallo, Ik heb onveilige seks gehad met een vrouw die ik verder niet ken. Ik heb haar gebeft en we hebben onveilig gevreeën. Ik heb nu een genitale test laten doen maar geen orale test.

En het lijkt er sowieso op dat beffen een lager risico met zich meebrengt in vergelijking met pijpen. We gaan er eigenlijk vanuit dat het risico hier nul is. Het risico wordt hoger als er bloedcontact is geweest. Dag anoniem, dit is mogelijk. Hoi ik had een vraag kun je als je jezelf vingert en dan als je je vingers aflikt een soa krijgen.

Dag anoniem, in de situatie die je nu beschrijft zou je jezelf hooguit op een andere lichaamslocatie kunnen besmetten. Maar je hebt dan al een SOA. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Kun je een SOA krijgen van orale seks?

De klachten Klachten die je kunt oplopen van een SOA in je keel of mond zijn een pijnlijke, opgezette keel en wondjes in je mond. Dag Sas, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen. Is zo je vraag beantwoord? Met vriendelijke groet, testalize. Heb ik zo je vraag beantwoord? Kan je een soa oplopen door speeksel, bijvoorbeeld dat je penis nat wordt gemaakt met speeksel.

Dag Kees, Chlamydia en Gonorroe bijvoorbeeld. Maar de kans is heel erg klein. Hai Ik heb tijdje last van mijn keel en toevallig een blaasje op mijn wang.. Kan iemand mij duidelijkheid geven wat de symptomen zijn? Dag Daan, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen.

Heb ik zo jouw vraag beantwoord? Dag anoniem, Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale. Dag anoniem, Allereerst is een orale SOA stukken zeldzamer dan een genitale. Heb ik je zo wat duidelijkheid kunnen verschaffen? Dag anoniem, Als iemand een orale SOA heeft, zit deze bijna altijd diep in de keel.

Dag Piet, Het is lastig om op basis van jeuk te vertellen of je iets hebt. Hey, Ik heb nu sinds een paar maandjes een relatie. Ik ga er dan wel vanuit dat je de afgelopen 2 jaar niet opnieuw besmet bent. Beste, De kans dat dit een SOA is, is klein. Dag Femke, De kans is niet heel groot maar ik wil je ook geen schijnveiligheid meegeven. Onveilige orale seks dat is als ik onveilig bef? En loop ik kans op hiv op?

Hallo, Bedankt voor de reactie! Ik vraag mij een ding af. Hoi, Als de vrouw een chlamydia infectie heeft en de man op haar ligt met een onderbroek aan.

Dag anoniem, De kans is nul als een man met onderbroek aan op de vrouw ligt. Hi, Laat ik mn verhaal vertellen, well ik heb met verschillende mannen sex gehad, onveilig in korte tijd dus. Beste, Onlangs heb ik onveilige orale sex gehad met een jongen die mij vertelde pas genezen te zijn van Genitale Wratten. Bedankt voor uw antwoord! Hopelijk heb ik je toch iets verder geholpen. Dag Jenny, De kans is erg klein. Hallo, Ik heb mij onlangs laten testen voor een orale soa keeltest chlamidya en gonorroe omdat ik een man onveilig had gepijpt maar wel veilig met condoom gevreeën.

Dag Sanne, Met een orale test kun je alleen een orale infectie opsporen. Dag Moba, Ik kan niet zeggen hoe groot die kans is. Op welke soas zou ik dan kans maken ik ben enorm bang voor hiv en herpes.. Hallo Ik ben een jongen van 25 en heb ongeveer 3 weken geleden contact gehad met een andere jongen.

Ik lees hier namelijk dat meeste risico is op clamydia en gonnoroe. Dag anoniempje, Het is altijd lastig om af te gaan op algemene symptomen zoals dit.

Hallo Bedankt voor je reactie Kan je mij precies vertellen hoe ik risico heb gelopen? Op welke soas dien ik mij te testen? Syfilis test kan ik niet vinden op jullie site. Dag Anoniempje, Dat verandert de zaak. Beste, Heb 5dageb geleden laten pijpen met condoom bij een prostitué,gisteren seks gehad met mijn vriendin zonder condoom en bij het klaar komen had ik een branderig gevoel en erna ook nog in de penis,had van morgen ook wat last van een drukkend gevoel net boven mijn penis?

Dag Pim, In theorie zou dit kunnen. Beste, Onlangs heb ik orale seks gehad. Zij heeft mij gepijpt en ik heb haar gebeft.

Ben vandaag langs de huisarts geweest voor 2 testjes: Beste Anoniem, Hierbij nog het antwoord van onze microbioloog: Beste, Ongeveer 4 weken geleden heb ik met iemand afgesproken via de Grindr app.

Dag anoniempje, Die kans is erg klein. Is een HIV test dan al direct nodig of nog niet echt aangeraden? Beste, Nee, dit kan niet. Ik heb je naam verwijderd en geanonimiseerd. Beste Stel, ik pijp iemand zonder condoom en krijg geen sperma in de mond.

Dag Tom, Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Ik kan er niets aan toevoegen. Dag anoniem12, Deze kans is erg klein. Dag Matthias, Bedankt voor je opmerking. Dag Paul, Die cijfers heb ik niet paraat. Dag Janine, Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Dag Daria, Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen. Hallo Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende.

Maak me een beetje zorgen toch. Dag Danny, HIV komt gelukkig relatief weinig voor. Hallo , Bedankt voor je reactie. Dag anoniem, De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken. Hallo, Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Mijn vriend heeft nooit klachten genoemd. Dag anoniem, Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen. Dag Anoniem, Dit durf ik niet te zeggen.

Goedemiddag, kreeg vandaag tot mijn verbazing te horen dat ik een positieve test op Chlamydia heb, geen idee hoe of waardoor maar inmiddels aan de medicijnen… Los daarvan: Ik heb daar nog niet echt duidelijkheid over kunnen krijgen, hoor het daarom graag…. Beste Anonymus, De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik?

Ook niet als het onveilig oraal is …het was maar heel kort …. Hallo, Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky. Dag Chris, Het risico bestaat, maar is klein.

Hallo, Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Dag Chris, Dan is de test betrouwbaar. Dag Brooky, Je bent positief getest. Dag Broody, De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode. Dag Max, Het risico is dan minuscuul. Dit zeggen onderzoekers over HIV en orale seks: Bij een gezonde mond is er dus voldoende weerstand. Dag Testalize me Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg.

Goedenavond, Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd. Beste, Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd. Let op; bij twijfel laat je dus testen.

Of koop hier tests of ga naar de huisarts of GGD! Dag Tim, Er kan Chlamydia of Gonorroe worden overgedragen. Dag anoniem, Ik begrijp je situatie volledig. Dag Dennis, Allereerst, wij moeten reacties goedkeuren voordat ze geplaatst worden. Dat is nu gedaan.

Maar je hebt klachten. Ga met die klachten naar huisarts of GGD. Dag anoniem, Bij jou bevond de infectie zich genitaal in de vagina. Dag anoniem, De kans is klein, maar je kunt als man inderdaad een orale SOA oplopen als je een vrouw beft. Dag anoniem, De kans op HIV bij orale is erg klein. Dag anoniem, De overdracht van genitale wratten door orale seks is erg zeldzaam. Ik vraag me toch af hoe dat komt?

Of zeggen jongens niet zo makkelijk dat ze niet van beffen houden? Hm, het is gemakkelijker jongens tevreden te stellen dan meisjes over het algemeen , misschien vinden de jongens dat ze iets terug moeten doen - immers, dan hebben de meiden en de jongens dezelfde kansen om klaar te komen Misschien zijn jongens toch eerder vertrouwd met het lichaam van het meisje dan andersom Zoek meer berichten van jatog.

Ik heb een paar maanden geleden mijn vriend voor het eerst gepijpt was ook ineens de eerste keer. En ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten. Iedereen vriendinnen ed zei tegen me dat het vies was, zeker slikken. Maar ik dacht bij mezelf: En als het tegen slaat, dan doe ik het gewoon niet meer Ik vond het echt fantastisch, vooral om dat'ie kreunde en ik vond het beter dan trekken.

Ook gewoon omdat hij het zalig vond dat ik slikte. Zijn vorige vriendinnen vonden pijpen allemaal minder leuk. En daarom is hij nu zo blij dat dat bij mij juist omgekeerd is! Nou ik kan dat wel begrijpen Klinkt heel gek, maar ik vind mezelf lekkerder smaken dan mijn vriend Ik bedoel, sperma smaakt gewoon niet echt super echt vies is anders maar toch Als een meisje klaarkomt, wordt als het goed is de mond van een jongen neit helemaal volgespoten Het voelt vast heel anders om iets IN je mond te hebben, dan gewoon ergens aan likken.

Het voelt toch best wel onprettig om zoiets in je mond te hebben Ik denk dat er aan pijpen een te duidelijk machtsgevoel zit. Zoals sommige jongens al aangeven, pijpen en vooral wanneer een meisje slikt geeft ze een bepaald machtsgevoel. Voor het meisje kan dit behoorlijk kut voelen Alsof ze totaal ondergeschikt is aan een jongen.

Ik kan dit niet goed uitleggen maar misschien dat jullie wel weten wat er bedoeld wordt De maatschappij, of hoe mensen er over doen. Als we alleen al naar scheldwoorden kijken, dan komen we al snel het woord "pijpslet" of "slikhoer" tegen. Dit maakt het pijpen niet echt populair bij de meisjes tenminste neit bij mij en het geeft ook meteen een idee dat meisjes die pijpen Het is ook een feit dat jongens nogal hoog denken over pijpen, zo van "jongens ik ben toch lekker gepijpt door die en die" Dat maakt het allemaal niet echt fijner voor een meisje Bij het beffen is dit echter niet zo.

Ik ga hier niet over praten En dan als laatste: Hierdoor en dat weet ik ook van bepaalde mensen doen meisjes het ook vaak alleen al omdat ze hun vriend niet af willen wijzen, of omdat ze bang zijn dat hun vriend het anders uitmaakt: Ik ken niet veel meisjes, ik hoor het ook nooit, die aan hun vriend vragen "wil je me beffen", dit doet een jongen vaak uit eigen initiatief Het lijkt gewoon alsof pijpen meer een MUST is dan beffen. Er wordt eerder om gevraagd, het wordt minder gedaan, en het is daarom wel heel stoer als het gebeurt Zat ook met dat machtsverhouding-gevoel.

Voelde me onprettig en wilde het ook niet echt. Mijn vriend vroeg het me, en ik moest echt even heel goed nadenken Maar toen ik hem aankeek in zijn ogen las ik gewoon "als je het niet wilt dan hoeft het niet" en dat stelt je wel heel erg gerust. Toen kwam erbij dat ik hem volledig vertrouwde, en echt zeer veel van hem hield. Ik was ook heel bang om iets fout te doen, of wat dan ook Allemaal van die "stoere" jongens, die in het openbaar lopen te verkondigen wat hun vriendin allemaal wel niet bij ze heeft gedaan, en dat moest ik dus totaaaal niet hebben.

Maar ik wist ook dat mijn vriend niet zo was Dan moet ik er wel bijzeggen dat het nu echt meevalt, ik vind het niet meer eng ofzo. Echt fijn kun je het niet noemen als je mond zo vol zit, want met ieder stootje kun je wel eens gaan kokhalzen En dan moet ik er ook nog bijzeggen dat beffen mij fijner lijkt dan pijpen. Ik bef liever een meisje dan ik een jongen pijp. Haha, en dat is echt zo En zoals ik al zei in een ander topic, als het over slikken gaat: Het lijkt me harstikke ranzig, daarom zal ik het niet snel doen.

Mjah kweenie, lijkt me gewoon echt vies Kan dit niet uitleggen, net als de rest van het verhaal hierboven, dus ik hoop dat je het kunt lezen! Sorry voor dit lulverhaal! Soullar Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Soullar.

Pijpen en beffen bi s

Pijpen en beffen bi s

Wat moet je doen als je keelklachten hebt? Heb je keelklachten, dan is het beter niet te pijpen, rimmen of likken tenzij je gebruik maakt van een condoom of beflapje. Ben je gepijpt, gerimt of gebeft dan kan je via een urine of zelf afname materiaal afnemen om te laten onderzoeken in het laboratorium. Denk je dat je risico op HIV, hepatitis B of syfilis hebt gelopen ook dat kan je zelf testen, door zelf bloed af te nemen via een vingerprik kan je 6 dikke druppels bloed afnemen welke in ons laboratorium getest worden.

Heb je zelf iemand gepijpt, gerimt of gebeft én klachten? Laat dan je keel op SOA testen. Via een keeluitstrijk kan je getest worden op chlamydia of gonorroe. Denk je dat je risico op hepatitis B of syfilis hebt gelopen tijdens de orale seks dan is het nodig om een bloed test te doen.

In onze webshop bieden wij een bloedtest die je zelf thuis kan afnemen. Wil je graag weten wat je risico is en welke SOA test jij nodig hebt? Maak dan gebruik van onze  Soa testwijzer.

Heb je veel wisselende contacten laat je dan met regelmaat testen op seksueel overdraagbare aandoeningen. Een behandeling kan dan afhankelijk van de SOA snel worden gegeven en je partner s kun je waarschuwen. Je kunt zelf m. Je kunt ook ons spreekuur  bezoeken. Lees meer in Pijpen en beffen. Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts.

Uitslagen mag je binnen 3 werkdagen verwachten en ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als een behandeling nodig blijkt te zijn. Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad.

Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen. Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Laatste Berichten Alle Onderwerpen. Webshop     SOA-testwijzer. Direct een Soa test kopen. Heb ik een Soa test nodig? Bestellen en betalen Verzenden en afhalen Betaalmogelijkheden Retourneren binnen 14 dagen Algemene voorwaarden Privacy en anonimiteit Cookiebeleid Veelgestelde vragen Disclaimer. Klantenservice Wat zijn SOA?

Wanneer test ik SOA? Hoe test ik op SOA? Ik heb een SOA, wat nu? Dan moet ik er wel bijzeggen dat het nu echt meevalt, ik vind het niet meer eng ofzo. Echt fijn kun je het niet noemen als je mond zo vol zit, want met ieder stootje kun je wel eens gaan kokhalzen En dan moet ik er ook nog bijzeggen dat beffen mij fijner lijkt dan pijpen. Ik bef liever een meisje dan ik een jongen pijp. Haha, en dat is echt zo En zoals ik al zei in een ander topic, als het over slikken gaat: Het lijkt me harstikke ranzig, daarom zal ik het niet snel doen.

Mjah kweenie, lijkt me gewoon echt vies Kan dit niet uitleggen, net als de rest van het verhaal hierboven, dus ik hoop dat je het kunt lezen! Sorry voor dit lulverhaal! Soullar Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Soullar. Eerlijk gezegd lijkt me pijpen minder afstotend dan beffen, tenzij de jongen zich niet heel even kan inhouden. Zoek meer berichten van drama. Eigenlijk is het beide precies hetzelfde, maar ik denk dat het voor meisjes de eerste keren meer moeite kost omdat het wat 'lichamelijker' is een lul in je mond is ingrijpender dan alleen een tong tussen de lipjes en omdat de meisjes misschien bang zijn hun vriend pijn te doen als ze niet voorzichtig met z'n lul omspringen.

Günther Bekijk openbaar profiel Bezoek Günther's webpagina! Zoek meer berichten van Günther. Chimera Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Chimera. Roelade Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Roelade.

Bespreek dat dan thuis. Ok, hier komt mijn bescheiden mening als ik namelijk de onbescheiden mening tentoon ga stellen word ik denk ik geband Soullar, je bent of heel dom en hebt niet door waar je mee bezig bent, óf je bent slim en bent een heel vies psychologisch spelletje aan het spelen met je vriendin. Je bent haar namelijk zo erg een schuldgevoel aan het aanpraten, jezelf zielig aant laten lijken "je nieteens meer in die positie plaatsen waarin je dit mogelijk zou moeten doen " dat woord MOETEN ook echt.

Je gaat zo echt op een kinderachtige manier om met een relatie, zeker ook hoe je er met amaru over praat dat ze het best zou kunnen doen en wat eigenlijk neerkomt op "wat zeikt ze nou". Vroeger dacht ik dat je een ok gast was, maar als ik dit zo lees krijg ik ernstige twijfels.

If the world is to be destroyed, so be it! If my fate is to die, I must simply laugh!! Halleluja lieve mensen Mevroij met de donkere stem, ik zou u zo eens adviseren om gewoon uw seksleven eens op een laag pitje te zetten hopelijk dat er dan nog wel relatie over blijft en gewoon eens na te denken wat u nu eigenlijk wilt: Zoek meer berichten van meastrecks.

Ik vind dat "spelletje" van jullie enorm dom! Ik denk dat jullie niet graag worden beetgenomen wel een ander ook niet. Anderen antwoorden serieus op een vraag en jullie gaan er iets dom van maken!

Juist als kleine kinderen! Marlieske Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Marlieske. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van C r Y p S. C r Y p S schreef: Zoek meer berichten van MP-nl. Zoek meer berichten van ~ Iris ~. Zoek meer berichten van Soullar.

Zoek meer berichten van Chimera. Doe dat dan gewoon 'in private' joh, beetje lullig om dat op 't forum te gaan doen. Zoek meer berichten van Roelade. Jah, maar ik zeg toch ook niet dat je me hebt gedwongen En je moet helemaal niet van me afblijven Damn Ja sorry ik zeg het misschien nogal hard maar ze heeft toch tegen je gelogen over dat ze het wel wilde toch slecht dat je daar niet met haar over kunt praten of dat zij denkt dat ze dat niet kan zijn jullie bang om te praten over seks??

Nee, kben nie bang om der over te praten En kwil het best wel voor hem doen hoor..

Pijpen en beffen bi s

Copyright © 2018 Sm