Vingeren sex neuken voor 40 euro

vingeren sex neuken voor 40 euro

Maar bij mij op school zitten echt wel hele erge kinderen. Als ik ze nog wel kinderen kan noemen. Want serieus, dit is echt niet meer normaal. Vorig jaar in de 2e klas, liep ik zoals gewoonlijk naar buiten om naar huis te gaan na een lange schooldag. Wij moeten zeg maar allemaal langs het pleintje bij de kantine, want we mogen niet door de hoofdingang, wat ik na drie jaar nog steeds niet snap.

En dan bedoel ik niet schuren maar gewoon benen wijd en gast er tussen. En daar moet je dan langs, en dan bedoel ik een groot gedeelte van de school die om drie uur uit is moet daar langs.

Ik keek gewoon de andere kant op en vroeg me tegelijkertijd af waar het heen ging met deze wereld. Datzelfde kind zette dit jaar nog naaktfoto's van haar vriendin op internet. Waardoor al haar vriendinnen zich tegen haar keerde en ze nu onderhand van school is.

Dat vind ik nou echt gestoord. Ik bevooroordeel meisjes met 5 euro rokjes niet hoor En niet tevergeten the Duckface. Ik maak me nu echt zorgen, want volgens mij zijn dit soort meisjes over een paar jaar 'Zwanger' weten ze niet wie de vader is en besluiten vervolgens het kindje te houden met de gedachten dat ze ervoor kunnen zorgen. Want als je al in de 1e klas aan droog neuken begint en net niet porno foto's plaatsen op internet.

Om dit topic leefbaar te houden: Hebben jullie dit soort kinderen bij jullie in de buurt of op school? Bij ons gingen er ook zo veel naakfoto's over de vloer, ook allemaal brugklassers: Dus probeer ik me er niets van aan te trekken, ik ga tenslotte toch niet met zo'n mensen om. Nou, ja en het zijn er nogal wat ook. Net zoals met de grapjes van het optellen en het aftrekken.

Maar droogneuken zie ik dan Gelukkig net weer niet. Te gek voor woorden. They call me the girl who always smiles, but behind that smile is only sadness. Zulke mensen hebben wij gelukkig niet op school. Maar bij ons op school zul je ook niet zoenende koppels ofzo zien, en daar ben ik blij mee, want dat soort dingen hoef ik gewoon niet te zien haha. Maar verder ken ik dus niet echt zulke meisjes, maar maak je er niet druk om. Over een paar jaar zullen ze spijt hebben.

Ben ik blij dat ik niet meer op de middelbare zit. Maar ik had me al eerder bedacht dat ze misschien weer wat strenger moeten worden op de basisschool en  eerste jaren van de misschien middelbare school aangezien het ergens niet helemaal goed gaat met de opvoeding denk ik Ik hoop echt niet dat mijn schattige nichtjes zo worden..

Twee meisjes uit de 1e vonden dezelfde jongen leuk en daar gingen ze om vechten. Of daar nu een kern van waarheid in zit of niet, millennials zelf weten heel goed welke geruchten de ronde doen over hen. Een pikante foto naar je baas, het eten van je schoonmoeder beledigen of tegen een glazen deur aanlopen. Het zijn blunders die we allemaal kennen van de verhalen maar we hopen dat ze ons nooit overkomen.

En als dat wel gebeurt, wat moet je dan? Inge Welvaert is expert in blunders begaan en heeft de oplossingen gebundeld in Het Blunderboek. Ik ben iemand die constant gekke situaties meemaakt. Daar heb ik enorm de humor van leren inzien.

Hallucinaties komen vaak voor bij ayahuasca-rituelen Foto: Weleens van ayahuasca gehoord? Deze drank, die oorspronkelijk door volkeren uit het Amazonegebied bij een ritueel wordt gebruikt, zou als middel tegen depressie en alcoholverslaving kunnen dienen. Ayahuasca is een bruinroodgekleurde thee, die wordt gemaakt uit twee planten. Bij inname ervan komen gebruikers in een heftige roes terecht. Aanvankelijk moeten ze vooral veel overgeven en krijgen ze last van diarree en zweetaanvallen.

Hierna treden vaak sterke hallucinaties op. Het ene na het andere initiatief wordt uit de grond gestampt en vooral in onze hoofdstad kun je het zo gek niet bedenken: Vrouwen krijgen 25 procent korting wanneer ze ongesteld zijn. Vrouwen die tijdens hun menstruatie willen stappen, doen dat het beste in de Israëlische stad Tel Aviv. Ze zijn snel, zijn ineens weg als je de andere kant op kijkt en kunnen zich in ieder hoekje en gaatje van je huis verschuilen.

Wij kunnen wel een aantal redenen bedenken waarom spinnen eng zijn. Nieuw onderzoek toont aan waarom jij eigenlijk zo in paniek raakt van een spinnetje: Arachnofobie is de meest voorkomende fobie ter wereld. In Nederland lijdt ongeveer 1 op de 10 aan een angst voor spinnen, en dat terwijl er geen gevaarlijke spinnen in Nederland leven.

Tot nu toe was het altijd de vraag of deze angst aangeboren of aangeleerd is. Drie lagen kleding, een dikke sjaal, verwarming op standje bejaardenhuis, maar toch heb jij het nog steeds koud. En dat terwijl je partner erbij loopt alsof het hoogzomer is.

Hoe is dit mogelijk? Dat je een koukleum bent is duidelijk, maar waarom dat het geval is, is je nog steeds niet duidelijk. Hierbij een aantal fysieke en mentale redenen waarom jij het altijd zo snel koud hebt:. We spenderen ongeveer een derde van ons leven aan slapen.

En tijdens dat slapen dromen we flink. Waarom dromen we eigenlijk en wat zegt dat over jezelf? Het overkwam Louise Parker, die voor Balenciaga de schaar in haar lokken zette.

Dit schrijft het jarige model in een open brief naar website The Cut. Ze werd door het designermerk benaderd omdat het interesse in haar zou hebben voor een nieuwe show. Omdat ze haar werk serieus neemt, besloot ze toe te stemmen. Onzeker over je positie op het werk, wil jij meer waar voor je geld of meer groen in je leven? Dan wordt het misschien maar weer eens tijd om je Duits bij te spijkeren.

Voor onze rust kunnen we namelijk het best direct naar Duitsland verhuizen. De minst stressvolle stad ter wereld is Dat blijkt uit een onderzoek naar stress in de steden. De bewoners van Stuttgart voelen zich veilig, hebben een hoge koopkracht en ervaren gendergelijkheid. De stad scoort daarentegen wat minder op het gebied van geluidsoverlast en licht. De top 3 wordt aangevuld met Luxemburg Stad en Hannover. Opvallend is dat ook andere Duitse steden, zoals München, Hamburg en Dresden, het goed doen.

Zij staan alle drie in de top Dit is waarom je huilt na de seks. Instagram fahdesss Moïra van Sas. Elke seksbeurt een orgasme is slecht voor je relatie. Zo spice je jouw en zijn libido op! Wie is toch die knappe, single neef van prins Harry? Getty Images Elselotte Smink.

Het leed dat een vriendenuitje plannen heet. Camera video Coachella wereldwijd ongekend populair: ANP Cerise van Vliet. Deze muziek draaien we het liefst met Valentijnsdag. Muziek en de liefde kan zo goed samengaan. Liedjes voor de liefhebbers. Millennials zijn gek op Valentijnsdag. Het is weer Valentijnsdag! Feestdagenmonitor In vierde één op de drie Nederlanders Valentijnsdag.

Boek legt uit waarom vrouwenvriendschap prachtig is. Pixabay Cerise van Vliet. Meisje tweet over beha-blunder in winkel, gaat viral. Zo zien de goede voornemens van millennials eruit.

Inge Welvaert heeft de oplossing voor al je blunders. Ayahuasca kan helpen tegen depressieve klachten. De ballenbakboot in met guilty pleasures. Bar geeft vrouwen korting tijdens menstruatie. Amsterdam krijgt eerste koffiebar met gebarentaal Likeability of 6. Bedank je voor ouders maar. Dit is waarom je het altijd koud hebt.

... Vingeren sex neuken voor 40 euro

Gratis sex nijmegen omasneuken

KOMKOMMER IN DE KUT GRATIS LESBI

3 feb Samen een kwartiertje douchen: 40 calorieën. - Vrouw een kwartiertje bovenaan tijdens het vrijen: 75 calorieën. - Orale seks geven: 18 jan Geschreven door kees op 4 maart Sex heb je normaal gesproken met z'n tweeën en niet alleen de man anders moet je maar eens bij jezelf te rade . Maar dat is nogal duur al gauw 20 euro per zalfje. 12 april , Als hij geen vriendinnetje heeft en wilt ie sex dan moet hij maar 1tje zoeken! Als je niet zoiets hebt als een opname apparaatje kan je die voor denk ik 10 euro wel ergens dat hij zijn zusje vingert.

Het gebeurt niet altijd. En is het dan een soort vrouwelijk orgasme of zo? Google eens op " g- spot " en op " vrouwen ejaculeren " en als je dan nog zin hebt op " spuiten orgasme vrouwen ". En het gaat ook niet echt spuitend volgens mij, maar dat weet ik niet zeker. Het zal toch wel zoiets zijn Vertwijfeld, dat vraag ik me dus ook al heel lang af; de veel gebezigde term is 'spuitend klaarkomen' maar nog nooit heeft iemand me kunnen vertellen of 'niet klaarkomend gevoelsmatig spuiten' ook logisch is.

Maar jij bent daar dus ook nog niet wijzer van geworden? Hoe denk jij er zelf over? Ik vraag me dus steeds af of ik dan ben klaargekomen zo zonder dat ik dat zelf echt gevoeld heb.. Weet wel dat het voor een man leuker is om te horen dat ik zojuist ben klaargekomen dan dat ik zeg: Je kunt ook vocht verliezen zonder gillend klaar te komen , puur vanwege het feit dat die plek daar geprikkeld wordt. Ik spuit wel maar kom niet klaar Anonymous dinsdag 19 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Ik ben een hopeloze narcist, sorry. Ga niet gebeuren, HYF is blijkbaar zo een tindermatch die na twee berichtjes niets meer stuurt.

Ik heb toen wel eventjes gehuild, maar ik ben er ondertussen wel over. Weete wat dat ook is met zo de echt, maar echt foute gasten? Ge ziet dat niet altijd direct. Allez druggebruiker staat daarom niet op uw gezicht te lezen als ge op dat moment nuchter zijt.

Of neem nu het totaal hypothetische geval, dat een vriendin van mij heeft voorgehad, dat ge een opt eerste zicht normale gast tegenkomt en dat die zonder kleren dan blijkt een hakenkruis op zijn dij te hebben getatoeerd staan. Zeker dat het de juiste is? Je hebt stiekem een zwak voor de HelpDieValt?: Pfffft, gij stuurt ook alleen maar reactionair. T is goed, omdat gij het zijt, kzal u vanavond een niet reactionair bericht via tinder sturen.

Of neem nu het totaal hypothetische geval, dat een vriendin van mij heeft voorgehad, dat ge ben opt eerste zicht normale gast tegenkomt en dat die zonder kleren dan blijkt een hakenkruis op zijn dij te hebben getatoeerd staan.

Ja wat moet je daarmee? Maar stel dat die tattoo in een opwelling is geplaatst en verder tot een ver verleden behoort is dat dan een reden om af te haken? En wat als hij bereid is om die over te laten tatoeëren? Ach ja soms moet je gewoon durven in het leven alleen moet iedereen voor zichzelf bepalen wat wel of niet kan. Mijn verloofde bleek op het eerste zicht ook een normale vent te zijn tot die een kind bleek te hebben. Nu niet dat een kind hebben zo fout is maar voor sommige mensen toch reden genoeg om de alarmbel te laten afgaan.

Voor veel vrouwen een goede reden om gillend het hazenpad te kiezen, voor veel mama's een reden om een traantje te laten en voor veel papa's reden om achterdochtig te zijn dus zo ook mijn ouders in de eerste instantie maar ze hebben zich er snel bijgelegd dus ja Dan vraagt ge daar toch gewoon achter?

Wie weet heeft dat voor hem de originele betekenis en staat ze dus eigenlijk ook niet gedraaid op zijn dij, maar das al wa moeilijk te zien op een bewegend doek Tenzij hij op nr. Maar ik ben nogal naïef en ik zie het goede in iedereen: Dit gifje is anders ook alles behalve subtiel. Ik probeer ze wel in bedwang te houden, maar dat lukt niet alle dagen evengoed. Raw Image Share Page http: Als dat lukt, want ik zit tijdelijk terug op m'n oude telefoon omdat de andere kaput is.

En deze is dat eigenlijk ook. Dus ge gaat misschien nooit weten of ik u bewust negeer of de technologie ons parten speelt. Ja ja ik zie dat helemaal goed komen tussen die twee.: Nu spelen ze nog wel hard to get maar dat hoort bij het verleidingspel.

Tja Non, I feel ya.: Kan niet anders dan dat je daar een crusty crush voor voelt. Ik vind je gifjes wel leuk gevonden.: Ask Kingston Waar zoekt gij al de gifs? Dat is mijn 9l alterego. Vraagje aan de 'straight' populatie hier: En hoe gaan de vrouwen hiermee om? Zouden jullie het 'oké' vinden?

Zijn er mss omstandigheden in dewelke jullie het wel zouden toelaten? Hoe ik hiermee zou omgaan: Een hakenkruis zet ge niet zo maar. Als ge daar een originele betekenis aan kunt geven, had ge ook gerust een andere tattoo kunnen zetten die ook zo'n betekenis heeft.

De keren dat dergelijke tattoo eerder positief zijn, zijn gering: Ik was derstraks in Leuven, ge waart beter afgekomen om uw stash te sharen. Ik zou het nog steeds als 'vreemdgaan' zien. Tenzij afgesproken met de partner, maar in dat geval is er geen verschil met iemand van het andere geslacht man met vrouw dus Verklaring: Vinger in de poep enz da kan ik nog begrijpen vinger van uw vriendin dan e Maar zelfs me vent kussen gaat mij al te ver Zijn er echt die zoiets willen???

Maatschappelijk gezien is de default mode in een relatie nog steeds dat ge geen seksuele handelingen uitvoert met iemand anders dan uw partner. Dat heeft vrij weinig te maken met het geslacht van de partner of de derde persoon. Dus tenzij dat binnen de afspraken valt met uw partner is dat bedriegen.

Ik ga er trouwens ook vanuit dat ge u identificeert als biseksueeel als ge een vriendin hebt maar ook seksueel geinteresseerd zijt in mannen vooral als die interesse enkel twee mannen inhoudt, en niet bv.

Dus daar valt weinig te verklaren aan. Of bedoelt ge eerder dat er mannen zijn die beweren dat ze puur straight zijn en dan achter het gat zich laten pijpen door ne vent? Die zijn in denial en aan het bedriegen. Tenzij ze in het gevang zitten misschien. Anyway, hypothetische situatie dat mijn partner ook op mannen valt en daar iets mee wilt doen: Meegaan in een open relatie is 1 ding maar het zou mij initieel wel onzeker maken als hij voor mannen zou willen gaan, want wat als hij mannen dan toch leuker vindt?

Als vrouw kan ik daar gewoon niet tegen op want ik ben gene man! Maar dat ligt dan weer aan de partner om daar open en eerlijk over te zijn, ik vermoed dat ik wel over die onzekerheid kan geraken.

Laat me raden; ge verstaat wel waarom twee vrouwen met elkaar zouden willen foefelen en ge zou nog liefst van al kijken zeker? Dat is toch niet ZO'N abstract begrip? Nee, biseksualiteit is een mythe, uitgevonden door hippies, die op die manier de heersende sociale normen en waarden probeerden onderuit te halen.

De vraag bevatte wel degelijk straight e mensen Voor de duidelijkheid ik heb totaal niks tegen homoseksualiteit of biseksualiteit Maar straight en toch hetzelfde geslacht das iets nieuw ja Ik ben zelf hetero en kan mij da dus moeilijk voorstellen dat je dan zoiets kan voelen, mag het?

Als je een relatie start met iemand die biseksueel is en je als vrouw zijnde weet dat je partner daar af en toe behoefte aan heeft en dat ook accepteert is er volgens mij niets aan de hand, toch?

Maar heeft de vrouw daar geen weet van is en blijft het vreemdgaan en dat kan echt niet. Vreemdgaan met een man lijkt me voor een vrouw erger dan vreemdgaan met een vrouw. Tenminste zo zou ik dat ervaren. Voor mij persoonlijk zou een relatie met een biseksueel echt niet werken. Ben daar veel te egoïstisch voor want ik deel mijn man niet graag, niet met een vrouw en al helemaal niet met een andere vent.: Ik sta voor veel dingen open maar dat is dus echt not done. Moest ik zoiets ontdekken dan is het game over en of dat nu om een bj of anaalriddertje spelen gaat, maakt mij geen mallemoer uit.

Je bent niet bi of homoseksueel omdat je seksueel contact hebt met mensen van hetzelfde geslacht. Voor sommige mensen is seksueel contact niet meer dan het genot. En ja, voor sommige zal dit vreemd klinken, maar elke mens, man of vrouw, kan genieten van anale seks.

Als mannen dat plezier aan elkaar willen gunnen dan is dat, zuiver rationeel denkend, toch geen probleem? Net zoals twee vrouwen mekaar ook een pleziertje kunnen doen. Voor sommige mensen maakt het dan ook totaal niet meer uit wie hun dat seksueel genot bezorgt. Pas als je "liefde" voelt voor iemand van hetzelfde geslacht, er een relatie mee wil opbouwen, dan pas ben je bi of homoseksueel. Want mochten velen hier eerlijk zijn over hun experimenteel gedrag als jonge snaak, dan zou de wereld bijna vol lopen met homo's.

En dat staat dan weer nog eens los van de term 'open relaties' en 'friends with benefits', etc etc Er wordt hier nogal veel op een hoopje gegooid: De vraag was gericht aan de straight mensen, maar gaat er daarom niet over.

Een man met een vriendin kan toch best biseksueel zijn? Jawel, want waarvoor dient het achtervoegsel -sexueel dan. Als ge zowel met venten en vrouwen wil poepen, zijt ge bi. Daarvoor is dat woord uitgevonden. Er zullen wel gradaties zijn, maar bi is bi. Juist ja maar er staat toch duidelijk dat het gaat om iets wat op regelmatige basis zou gebeuren en dat is dan toch niet te vergelijken met een experiment?

Uiteraard kan iedereen genieten van anale seks maar een hetero vent kan dat ook van zijn vriendin krijgen hè strap-on, dildo etc moest hij daar behoefte aan hebben en moest zij daar uiteraard voor de te vinden zijn. Feit dat die dat bij een andere man gaat zoeken wilt dan toch zeggen dat het meer dan om een onschuldig of puberaal experiment gaat, nee? Anyway iedereen moet dat maar lekker voor zichzelf uitmaken.: D Als ik n zetpil ooit moest opsteken vond ik dat niet fijn.

Dat doet zeer en dat is vies, iets in uw gat steken. Het gaat dan over open relaties waar je beide vanuit gaat dat je scheefpoept wanneer je zin hebt. Je merkt wel vaker dat mensen een open relatie eventueel een kans willen geven, maar als de seksuele partner van hetzelfde geslacht zou zijn dan wordt het plots allemaal een stukje ingewikkelder. Week 4 van zwemmen, men kaakjes staan al minder bol.

Ben je aan het lijnen dan? Zo ja, alvast veel succes toegewenst. Als ik n zetpil ooit moest opsteken vond ik dat niet fijn. Verstuurd vanaf mijn SM-C met Tapatalk Zo'n zetpil is dan niets vergeleken met een ongeleid projectiel in volle erectie dat je zomaar eventjes in je achterwerk gepropt krijgt. Kan niet anders zijn dan dat het ontzettend auwie doet. Seks kunnen loskoppelen van liefde snap ik. Maar als ge besluit seks te hebben met iemand is er toch sprake van seksuele aantrekking. Feit dat ge dat voelt bij beide geslachten wil volgens mij zeggen dat ge op zijn minst voor een klein percentage biseksueel zijt, ongeacht het feit dat op puur liefdes- en relationeel vlak de klepel doorslaat naar vrouwen.

Hetzelfde met de behoefte voelen om als tiener te experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht. Niet iedereen ervaart die behoefte. Hetero, homo, lesbisch en bi zijn geen zwart-wit begrippen. Het is gewoon een continuüm waar iedereen ergens zit. Sommigen gaan uitgesproken hetero of homoseksueel zijn, anderen zitten er tussenin of neigen meer naar iets, maar zijn het niet volledig.

Zo'n zetpil is dan niets vergeleken met een ongeleid projectiel in volle erectie dat je zomaar eventjes in je achterwerk gepropt krijgt. Spreek je als ervaringsdeskundige? Maar heb van mijn moeder geleerd dat je eerst van een gerecht moet proeven voor je kan uitmaken of het lekker is of niet en dat gerecht was echt alles behalve lekker. Do I need to say more? Nee maar ieder zijn ding toch? Als mensen dat fijn en lekker vinden moeten ze dat vooral doen. Ik denk trouwens niet dat mijn lichaam is gebouwd voor zo'n activiteiten en al helemaal als ik bekijk wat mijn vriiend daarin moet proppen.: Hoe zit dat met jou?

Houd jij ervan om af en toe gebruik te maken van het achterpoortje of is dat meer een verboden gerecht? Ik ben sinds kort ook begonnen met zwemmen. Ga zo terug vertrekken, heerlijk dat koude water dat vloeit langs je lichaam, of die eerste duik als je net het zwembad betreedt, mmmm. Beter dan anale penetratie om het wat on topic te houden. Koud water is ook goe voor uw spermatozoïden. Chloor iets minder alsmede een te strakke zwembroek waaruit uw schaamhaar komt piepen.

Ik ben helemaal geene fan, nee. Misschien ook gewoon omdat ik het nog niet vaak geprobeerd hebt, maar toen ik dat eens probeerde met een toenmalige wederhelft hing er toch vooral zo'n wat vreemde "fuck dit is toch wat raar" vibe.

En inderdaad, ge ziet die vrouw toch vooral wat een vertrokken gezicht trekken van pijn, maar misschien heeft dat vooral ook te maken met te weinig ervaring enz. Anyways, ik heb gewoon ook niet echt de neiging om daar te gaan zitten graven, ik word daar zelf niet extra opgewonden van ofzo Kunnen we niet gewoon zeggen dat het gewoon ligt van persoon tot persoon, dat niet iedereen dat hoort leuk te vinden.

Het ligt aan u! Ik heb eigenlijk wel n serieuze vraag. Ge moet dat toch spoelen op voorhand? Nee maar ik vind daar dus ook niets opwindends aan. Er bestaan genoeg standjes wil je in die positie allebei op aangename en comfortabele manier tot een hoogtepunt komen. Veel mannen genieten graag van het uitzicht van het achterwerk van hun bedpartner tijdens de daad maar dat kan dus ook via de normale en de daarvoor voorziene weg.

Nee nix Wikkes pls. Een aars mag zo nog proper zijn langs de buitenkant. Vanbinnen is t dat niet en ik stel mij daar vragen bij voor de mensen die langs achter gaan welke maatregelen ze treffen.

Dat klinkt weer kinderachtig als ik zeg dat iedereen zelfs na n forse kakbeurt nog faeces in hun rectum hebben opgeslagen en ik vraag mij af of de mensen die aan anale sex doen of ze dat erg vinden ja of nee.

Want mij lijkt t toch ni appetijtelijk om met strontresten aan uw piemel rond te lopen. Iedereen haalt als kritiek tegen anale sex aan dat het pijn doet. Maar met lubricans en eventueel poppers die Bart Goor en Olivier Deschacht slikken en dat euvel is verholpen. Iedereen vindt hygiëne belangrijk en als ik vraag hoe het zit met de hygiëne qua sodomie is t van Wikkes pls. Verstuurd vanaf mijn SM-C met Tapatalk Tenzij ge explosieve diaree hebt kunde me een kakske uw darmen ledigen zonder overschotten.

En als ge daar vies aan zijt, dan moete al gene anale seks hebben in the first place. Beter gebruikt de ontvanger een lavement wilt de gever geen etensresten rond zijn piemel hebben. Tenzij ge explosieve diaree hebt kunde me een kakske uw darmen ledigen zonder overschotten. Ik geraak sowieso al niet van bil, maar ik denk teminste aan al die onschuldige homofielen met geen propere lul terwijl ze wel twee uur per dag aan hun haar bezig zijn.

En dergelijke zaken komen voor in een breed leeftijdsinterval: Ja, ik alludeerde eigenlijk op het feit dat er mannen zijn die zich als 'straight' identificeren maar zich soms door een kerel oraal laten bevredigen of er zelfs ene neuken. Nu, het is ook zo dat er mannen zijn die denken dat omdat ze met een man iets doen, het niet echt 'cheaten' is, omdat het tja een kerel is en niet een vrouw. En er is geen kans op relatie maar het is enkel puur voor de seks.

Voor de vrouw, denken ze, dat het dan minder erg zou zijn omdat die weten dat ze geen relatie met een vent zouden zien zitten. Maar moest het een vrouw zijn waarmee de man vreemdging dan zou het voor de vriendin erger zijn, want die nieuwe vrouw zou wel eens een relatie kn beginnen met hare vent. Dit is ook afhankelijk van vrouw tot vrouw he, zoals jij zegt uiteindelijk is het vreemdgaan en dat is ook wat ik denk , maar er zijn ook vrouwen die dat niet persé zo bezien.

En er zijn dan vrouwen, zoals Myllan aanhaalt, waar het kan mits bespreking. Maar daar is het probleem soms dat de Belgische vrouwen daar niet zo open voor staan -ook al blijken op deze thread vrij veel vrouwen te zijn die relatief open minded zijn, irl vertegenwoordigen jullie een kleiner aantal- en al snel hun vent als 'homofiel' zouden bestempelen en indien ze het uitmaken bij zijn vrienden gaan vertellen wat hij allemaal wel niet uitspookt in z'n vrije tijd.

Seksualiteit is nu eenmaal niet zo eenvoudig meer te omschrijven. De begrippen zijn enorm flexibel. Ja, hangt van vrouw tot vrouw af, sommige vrouwen bezien het als minder erg dan dat hij zou vreemdgaan met een andere vrouw, want kans op relatievorming.

Ik weet zelf eigenlijk niet in hoeverre dat dat juist is. Ben het over het algemeen wel eens met jouw standpunt, en de hoeveelheid mannen die eigenlijk blijven verder experimenteren, zelfs na hun studententijd, is ook niet mis. Duidelijk het brein van een wetenschapper, met dat hokjesdenken enzo D Er zijn zo stellingen van: Ikzelf ben homo maar soms zijn er bijvoorbeeld vrouwen die naar mijn mening echt wel knap zijn en die ik dan echt zou zien zitten om eens een nachtje mee door te brengen, maar de kans dat ik nu hetero zou worden en een gezin ga stichten is wel behoorlijk klein, maar die is er wel.

Net hetzelfde bij hetero's maar dan omgekeerd uiteraard. Men gaat zo iemand dan bestempelen als 'bi maar met voorkeur voor mannen'. Trouwens niet veel vrouwen zijn zo open-minded als u en de andere vrouwen hier op het forum. Vinger denk ik dat ze nog wel zouden doen voor hun vent, maar strap-on, haha: Je wordt daar dan direct als 'gay' bestempelt. Hoe oud ben jij? En ik weet nu niet of je met 'sodomie' op anale seks doelt, maar anale seks is al vrij oud en gaat terug tot in de tijd van de Grieken en de Romeinen en eventueel zelfs nog vroeger.

Het is pas met de opkomst van de Katholieke kerk dat dergelijke handelingen als 'slecht werden' bezien en uiteindelijk, alles wat 'plezier' en 'tof' was werden als des duivels beschouwd. Awel, ik had ooit iets in de thread Single Guys gelezen van n "ongelukske" tijdens de analiteiten en er hoorde ook de [emoji14]uke: Trouwens, mij van kortzichtig denken beschuldigen terwijl ge t had over termen als "straigth en dan nog mèt n vriendin", "feit", "soms" en "maar al te graag" in uw originele post.

Ik ken verschillende mannen die onder de definitie van Warwick vallen. De sauna waar ik destijds naartoe ging was het grootste deel van de tijd een gay sauna, met één, twee en uiteindelijk drie bidagen waarop heterokoppels ook welkom waren.

Ik heb daar alleszins al weet van twee mannen die ik heel goed kende die seks met mannen heel lekker vonden, dat ook regelmatig deden maar nooit een relatie met een man zouden beginnen. Ik weet niet, voor de ene dacht ik altijd dat het het taboe was dat het voor hem zo lekker maakte. Hij geilde altijd op de wat extremere dingen of gedachtes, zoals een vrouw die zich laat pakken door onbekende vrachtwagenchauffeurs op een parking, of die ging soms ook naar sekscinema's. Dus hoe fouter en hoe 'vieziger', hoe lekkerder die het vond.

De ander was echt meer een type van "meh, 't is geil, vrijwillig en veilig dus whatever. Ik vind het idee heel erg geil, maar 'k zou veel te bang zijn dat ik hem pijn doe. Met vingers of een dildo heb je nog enigzins controle, maar met zo'n strap-on zou ik echt bang zijn dat ik per ongeluk te diep ga of te hard of whatever. Ja ik weet niet, ik durf dat niet goed denk ik. Ja, maar dan zijn we weer bezig met de verkeerde populatie. Zijn vraag was gericht aan de hetero-populatie, maar hij wou eigenlijk een antwoord van toepassing op de bi-populatie.

Ik denk echt niet dat er veel heteroventen zijn die met een andere heterovent een experimentje willen wagen. En dat heeft nix te maken met of ge nu nen echte vent zijt of niet: En in het geval van de bi-venten: En weet ge waarom ik zo hard van leer trek? Omdat Warwick ooit de Beatles een popgroep heeft genoemd en ik onthoud dat. Wat een discussie ook weer! Ik vind dat iedereen moet doen waar hij of zij goesting in heeft in de lichaamsholte van preferentie.

Zolang alle betrokken partijen eigenaar of gebruiker van het penetrerende lichaamsdeel of object, eigenaar van de betreffende lichaamsopening en eventuele personen waar een van voorgaande een relatie mee heeft akkoord zijn, kan dat of zou dat toch zo moeten zijn, de rest van de wereld geen hol schelen. De gangbare haha gangba Maar laat ons nog ff Warwick's kaart van The Beatles en anale sex trekken: Your inside is out and your outside is in Your outside is in and your inside is out So come on Ho come on Ho Come on is such a joy Come on is such a joy Come on let's make it easy Come on let's make it easy Make it easy Hoo make it easy Hoo Everybody's got something to hide except for me and my monkey Ik vind John Lennon een geweldige liedjesschrijver.

Ik quote u, ook al zijt gij een Farizeër. Bedankt voor de helfie! Heb je lang over deze geweldig snedige reply moeten nadenken? Maar om op je vraag te antwoorden: Bestaat er zoiets als vrouwenhumor? Dat zou willen zeggen dat alle vrouwen dezelfde soort humor delen. Dat lijkt mij eerlijk gezegd erg onwaarschijnlijk. Er bestaat dus geen zinnig antwoord op je vraag, gezien de initiële assumptie, dat er zoiets zou bestaan als vrouwenhumor, niet blijkt te kloppen.

Verder stel ik voor dat ge u eens anaal laat penetreren, om ontopic te blijven. Misschien dat enige prostaatstimulatie u terug de zonnige kant van het leven doet inzien, waardoor een flauwe dubbelzinnigheid u heel misschien kort doet glimlachen of op zijn minst onverschillig laat en u niet meer de behoefte voelt uw, dan onbestaande, ergernis met de wereld te delen. Er gebeuren overal wel dergelijke ongelukken, daarom niet uitsluitend bij homo's. Seks tussen 2 of meerdere mensen verloopt niet altijd zoals in het filmpje.

Ik kan mij inbeelden dat het niet smakelijk is als een vrouw haar aardbei niet was en de man haar moet beffen; "pis dat op zijn tong komt, vies hé, of pis dat op zijn penis komt, vies!!! Dus die comment is vrij ongepast om eerlijk te zijn. Wat is een 'volbloed' hetero volgens u? Laten we uitgaan van de hypothese dat een man graag heeft dat hij anaal bevredigd wordt, maar hij ziet héél graag vrouwen.

Vraagt een vrouw om een strap-on te gebruiken op hem en zij doet dat. De fysische overstap van vrouw naar man is bijzonder klein. De mentale overstap daarentegen is behoorlijk groot.

Want hij identificeert zich als hetero. Zou hij volgens u dan nog 'volbloed' hetero zijn? Dat hangt ervan af hoe je het definieert hé. Naar de buitenwereld toe zijn die mensen hetero en identificeren zich ook zo. Op seksueel vlak identificeren ze zich als biseksueel. Voel u toch niet zo rap in uw gat gebeten: Haha, Zubrowka, gij zijt altijd zo slecht gezind precies: Stel u voor dat ge daar mee op reis gaat. Nee maar volgens mij heeft Zubrowka heel stiekem een oogje op Guazala maar durft daar niet eerlijk in te zijn uit vrees om een blauwtje te lopen.

Niet geheel onterecht want Guazala is een knappe, zelfstandige vrouw die goed gebekt is EN met meer ballen aan haar lijf dan de doorsnee man waar elke man van bibbert en beeft telkens ze hem een dodelijke blik toewerpt.

Dus wat doen de meeste mannen dan? Hij wilt zich zelfs een keer heel goed laten nemen door haar ook al beweerde hij van niet maar wij weten allemaal dat hij dat wel heel graag wilt. MAAR de vraag is, is Zubro een goede of foute kerel? Dus, hoe gaan we dit oplossen?: Kijk, als dit niet ontopic is dan weet ik het ook niet meer. Och, kom, ge weet dat ge het wilt. Ik zal voorzichtig zijn. Ik probeer hier alleen maar te helpen hoor! Als we moeten afgaan op wie Zubrowka hier allemaal plaagt, heeft hij een crush op elke vrouw en veel mannen inclusief alcair: Kijk, nu vallen de lijken uit de kast.

We moeten echt alle mogelijkheden bekijken. Maar als dat klopt dan kan het zijn dat hij het alterego van Warwick is? Ah ja, hij stelde dus vraag omdat hij dat onder Zubrowka niet niet durfde. Zien jullie wat ik zie? Namelijk een duidelijk patroon! Ga maar verder fantaseren.

De dichstbijzijnde ervaringen die ik met homofilie heb, was die avond toen ik met kameraden in Gent in de Abacho belande tijdens de Gentste feesten, we wisten niet dat het holebi café was of die keer dat ik tijdens een rondreis een kerel tegenkwam waarmee ik ganse dag door Sarajevo rondliep.

Later op de avond stelde hij me voor dat ik op zijn hotelkamer kon slapen ipv de hostel. De keuze voor hostel was rap gemaakt hoor. Over biseksueel en shit: Zat daarjuist in de rustzaal van de bib en hoor zo'n conversatie: Kunt ge nu geloven dat hij niet eens sorry zei tegen mij wanneer ik hem wakker maakte? Die zei gewoon dat hij het niet gedaan heeft en ging terug slapen, terwijl ik daar niet meer van kon slapen" loco in de coco.

Die zei gewoon dat hij het niet gedaan heeft en ging terug slapen, terwijl ik daar niet meer van kon slapen" loco in de coco Ik droom soms dat ik kan vliegen. Maar schijnt dat ge daar een vliegbrevet voor nodig hebt voor int Belgiscgh luchtruim. Is dat de mama? Wil je me niet meer nu ik een beetje ouder blijk dan je dacht? Want hier maakt het niemand iets uit. Maar jongen toch, kom hier!!: Die zei gewoon dat hij het niet gedaan heeft en ging terug slapen, terwijl ik daar niet meer van kon slapen" loco in de coco: Dit is nu wel compleet van de pot gerukt maar dromen zijn soms echt ook zo bizar.

Ik heb zelf tot 2x toe gedroomd over iemand van dit forum: Je wilt zo'n dingen niet en toch lijkt zo'n droom soms op een enge manier levensecht! En ook al zijn het "propere" dromen toch voelt het aan alsof je je partner hebt bedrogen en dat terwijl je zelf nooit te kiezen hebt hoe of wat je droom zal zijn. Die zei gewoon dat hij het niet gedaan heeft en ging terug slapen, terwijl ik daar niet meer van kon slapen" loco in de coco Dat is toch gewoon omdat die droom zo echt aanvoelde? Ik droom soms dat ik kan vliegen.

Zijt ge toen moeten landen? Dat is toch gewoon omdat die droom zo echt aanvoelde? Als iemand anders iets gedroomd heeft waarin jij iets verkeerd doet dan moet je jou daar toch niet voor verontschuldigen? Daar gaat het vooral om. Ik begrijp wel dat jij jou verontschuldigde omdat jij die droom droomde en jij dus die emoties echt aanvoelde. Omgekeerd is het wat moeilijker te begrijpen. QFT Waarom zou die gast hem in godsnaam moeten verontschuldigen: Ik zou eerder zeggen "doet uw ogen dicht en slaap verder".

Die zei gewoon dat hij het niet gedaan heeft en ging terug slapen, terwijl ik daar niet meer van kon slapen" loco in de coco Girl logic. Gekheid op een stokje. Das al een niveau hoger dan onder de sloef liggen. QFT Waarom zou die gast hem in godsnaam moeten verontschuldigen [emoji38] "Sorry schatje dat ik u bedrogen heb in uw droom" Of ge pakt uw lief vast en slaapt verder. Dat je u ni moet verontschuldigen spreekt voor zich, maar je kan wel war empathie tonen [emoji14]. Dat je u ni moet verontschuldigen spreekt voor zich, maar je kan wel war empathie tonen [emoji14] En dan voelt ze dat ge net toevallig ne boner hebt en ze denkt dat het komt door haar droom dat gij bij een andere hebt geslapen.

Copyright © 2018 Sm