Slaaf zoekt meesteres kaal geschoren kutjes

slaaf zoekt meesteres kaal geschoren kutjes

... Slaaf zoekt meesteres kaal geschoren kutjes

Prive sexfeest verkrachting sex

Afspraak gangbang ik zoek een geile vrouw

Zoals afgesproken was ik keurig op tijd bij de woning van mijn meesteres. Ik belde aan en de slavin zoekt strenge MEESTER Alleen ter hoogte van haar tepels en kale kut waren openingen gelaten. Het pak "Zoals belooft heb ik vandaag voor u een speciale slaaf. Hij zal Hij had grote kaalgeschoren ballen. Ik nam. 29 jan Meesteres angel lekker geil pijpen. Anal toying norske Negerin meesteres leeuwarden. Estefania 24cm Privé Kaal geschoren kutjes sex zuid holland · Seksdate rotterdam meesteres zoekt vaste slaaf · Shemale adres. Zoekt: Vrouw Zoekt: Man Zoekt: Man Mijn uiterlijk: Geschoren Persoonlijke oproep: Slaaf zoekt meesteres!, Oude kut hard geneukt, Lekker op zijn russisch Persoonlijke oproep: Een man die goed kan masseren, Meisje met kaal kutje.

Leeftijd is niet belangrijk ,maar vertrouwen en een klik wel. Tip ons als een advertentie niet in een juiste rubriek staat, een verouderde datum heeft, of niet volgens de regels en voorwaarden van Sexjobs.

Ook kun je het hier melden als je misstanden hebt gesignaleerd of als er misbruik wordt gemaakt van je gegevens. Misstanden kun je ook anoniem online melden bij Meld Misdaad Anoniem. Vragen over je eigen advertentie kun je hier melden. Wij gebruiken geen cookies die andere dan functionele, communicatieve of analytische doeleinden hebben. Ik geef hierbij aan Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan.

Sexjobs Chatbox Top adverteerders Nu beschikbaar. Plaats dit profiel bovenaan. Ze begroeten elkaar hartelijk en gingen beiden naar binnen. Eenmaal binnen deed Wendy een flesje wijn open en begon de conversatie op gang te komen.

Na een paar uurtje gepraat te hebben viel het gesprek een klein beetje stil. Ronald achtte zijn moment aangebroken en begon voorzichtig tegen Wendy over zijn geldproblemen en het feit dat zij nooit geld tekort leek te hebben. Hierop begon Wendy een beetje te blozen en zei tegen Ronald dat ze haar geheime bijverdienste zou onthullen op voorwaarde dat hij het tegen niemand zou vertellen. Dit was voor Ronald geen probleem en hij beloofde plechtig tegen niemand iets te zeggen.

Ze begon te vertellen dat ze bijverdiende als subje voor koppels. Ronald zijn interesse was nu helemaal gewekt en hij vroeg wat dat juist inhield. Ze vertelde dat ze thuis bij koppels als SM-slaafje ging bijverdienen. Dit kon vanalles inhouden maar het kwam erop neer dat koppels haar straften en misbruikten om hun sexleven spannend te worden.

Ze vertelde Ronald ook dat ze dit zeer graag deed en dat ze de beste sex had als ze onderdanig kon zijn aan iemand. Ronald luisterde vol interesse naar het verhaal van Wendy. Diep vanbinnen kende hij immers hetzelfde gevoel van onderdanigheid als Wendy. Voorzichtig vroeg hij aan Wendy dat hij dit ook wel eens wilde proberen en of dat er zo geen koppels waren die ook eens een man erbij wilden betrekken.

Wendy schrok eerst een beetje. Dit had ze namelijk niet echt verwacht van Ronald. Aangezien het ondertussen al vrij laat was geworden besloten ze afscheid van elkaar te nemen. Wendy beloofde dat van zodra ze hoorde dat er interesse was ze hem een seintje zou geven en dan zouden ze wel zien hoe het verder zou aflopen. Het was nu al enkele weken geleden dat hij bij Wendy was geweest en er was nog altijd geen nieuws of er koppels hem erbij wilden.

Tot hij op een avond een telefoontje kreeg van Wendy. De enige voorwaarden was wel dat het morgen zou moeten doorgaan. Morgen was de vrouw namelijk jarig en hij zou haar cadeautje worden.

Ronald schrok er een beetje van maar zei toen tegen Wendy dat hij het zou doen. Hij had het geld te hard nodig en langs de andere kans kijk hij er ook wel naar uit om gedomineerd te worden door een onbekend koppel. Ze spraken af dat Ronald tegen de volgende dag tegen de middag bij haar zou zijn zodat ze hem wat kon voorbereiden op zijn eerste avond als subje.

Die nacht lag Ronald te woelen in zijn bed. Hij was nu toch wel nerveus aan het worden en hij had geen idee wat hem de volgende dag te wachten zou staan. Ook de ochtend kroop voorbij maar eindelijk was het tijd om naar Wendy te gaan. Daar aangekomen begroette ze hem hartelijk en vroeg of hij er klaar voor was.

Ronald antwoordde dat hij wat nerveus was maar dat hij het volledig zag zitten. Het koppel wil namelijk dat we volledig kaal zijn, buiten de haren op ons hoofd dan dus we kunnen ons best helemaal scheren.

Beide gingen ze hierop naar de badkamer en kropen onder de douche. Ze hadden elkaar in het verleden al wel eens naakt gezien maar dit was toch anders. Wendy besloot om Ronald wat te helpen en vakkundig schoor ze iedere plekje van zijn lichaam kaal. Daarna deed ze bij zichzelf hetzelfde en nadat ze terug wat kleding hadden aangedaan gingen ze eerst nog een hapje eten en wat drinken voor ze vertrokken naar het koppel.

Eindelijk was dan de tijd aangebroken om te vertrekken. Wendy zei tegen Ronald dat ze met haar bestelwagentje gingen rijden. Dit zou gemakkelijk zijn, waarom ze dat zei wist Ronald niet maar hij twijfelde er niet aan dat hij er snel zou achter komen. Samen vertrokken ze en onderweg vertelde Wendy wat over haar avonturen die ze als subje al had beleefd. Ronald luisterde vol belangstelling naar en het wond hem ook wat op.

Een half voor ze bij het koppel moesten zijn hielden ze halt voor de woning. De woning was een reusachtige villa en met een lange oprijlaan. Wendy stapte uit en Ronald volgde haar voorbeeld. Nu zul je zien waarom we met mijn autootjes zijn gekomen zei ze tegen Ronald. Ze opende de bestelwagen achteraan en in de laadruimte zonder ramen in begon ze zich volledig uit te kleedden.

Het koppel wilde blijkbaar dat ze naakt aanbelden en daarom kleedde ze zich hier al bijna volledig uit zodat als ze uit de auto stapte enkel nog maar de lange jas moest uittrekken die ze special voor dit doel had meegebracht. Ook Ronald begon zich nu uit te kleden, echter hij had geen lange jas meegebracht.

Dit was echter geen probleem, Wendy zou Ronald in de laadruimte laten als ze voor het huis stonden. De voordeur was immers toch niet te zien van op de weg. Als laatste haalde Wendy nog iets uit de zak van haar broek. Ik heb nog iets voor jou sprak ze toen tot Ronald.

Ze had blijkbaar een aantal viagra pilletjes gaan kopen en deze moest Ronald nu innemen. Het koppel wilde blijkbaar dat hij de hele avond een stijve zou hebben zodat ze er ten alle tijde mee konden spelen. Het enige probleem was dat de lul van Ronald nog niet echt stijf was op dit moment en het koppel wilde blijkbaar ook dat hij met een stijve voor de deur zou staan.

Maar daar had Wendy echter wel iets voor. Ze trok Ronald naar zich toe en sloot haar lippen om zijn eikel. Zachtjes begon ze hem te pijpen tot zijn lul zo'n 18cm lang en keihard was. Tot slot had ze een allerlaatste puntje dat moest gebeuren voor ze binnen konden gaan. Ze zei tegen Ronald dat hij zich moest omdraaien en dat hij door op zijn handen en voeten moest gaan zitten. Braaf luisterde Ronald en nam de gewenste positie aan.

Eerst gebeurde er niets maar als snel voelde hij iets tegen zijn aarsje drukken. Ondertussen had Wendy haar jas aangedaan was terug achter het stuur gekropen en reed het laatste eindje richting de voordeur. Wendy reed het laatste stukje tot bijna voor de voordeur, ze liet haar jas in de wagen liggen en stapte naakt uit.

Daarna deed ze de kofferdeur van haar bestelwagentje open en liet nu ook Ronald uit de wagen. Beide gingen ze naar de voordeur.

Wendy belde en aan en naakt stonden ze nu beide te wachten tot er iemand de deur open deed. Opeens ging de deur open en een man deed er open. De man was ergens tussen de 40 en de 50 en had was lang en slank. Naast hem verscheen er opeens een vrouw, ook zij was van dezelfde leeftijd ze was ongeveer even groot als Wendy maar was wel wat molliger. Ook haar borsten waren een stuk groter dan deze van Wendy en moesten minstens een D-cup zijn.

De man sprak tot hen en heette en welkom. Hij zei er ook nog bij tot ze vanaf nu enkel maar mochten spreken als er hen iets gevraagd werd en dat ze hem en zijn vrouw altijd moesten aanspreken met meneer en mevrouw.

De man pakte Wendy vast bij haar nek en begeleidde haar naar binnen. De vrouw had ondertussen de lul van Ronald vastgepakt en trok hem zo naar binnen. Ze namen en mee naar een kamer die bijna leeg was.

Er stond enkel een grote kast en een tafel met wat ogen aan. Deze was duidelijk gemaakt om iemand op vast te binden. Daarnaast zaten er ook in de muur nog verschillende haken en ogen. De man was ondertussen al begonnen om met Wendy te spelen. Hij had haar in een spreidstand gezet en haar handen had ze in haar nek gelegd. Van de vrouw moest Ronald in dezelfde positie gaan staan en hij moest met zijn gezicht naar Wendy staan zodat ze elkaar recht in de ogen keken.

De man en de vrouw hadden nu beide een paardrij zweepje genomen en streelden hiermee over het lichaam van Ronald en Wendy. Ronald zag dat de man nu het zweepje van de huid van Wendy haalde en haar een tik op haar kont gaf. Tegelijkertijd voelde hij op zijn eigen kont ook een tik. Zowel Wendy als Ronald slaakte bijna tegelijkertijd een kreuntje. Het was hen nu duidelijk dat de man en de vrouw beide hetzelfde deden. De mep werd al snel gevolgd door een volgende mep en de man en vrouw begonnen nu zachtjes heel hun lichaam te bewerken met het zweepje.

Ronald had eerst gedacht dat hij dit niet leuk ging vinden maar zijn lichaam vertelde hem anders. Uit zijn stijve penis kwam al een beetje voorvocht uit en hoe voelde zich behoorlijk geil. Ook Wendy leek dit wel leuk te vinden want ook haar poesje was zichtbaar nat geworden. Ondertussen vonden de man en de vrouw het tijd geworden om iets ander te doen. Wendy werd door de man op de tafel gelegd en daar vakkundig op vastgeboden.

De vrouw had ondertussen wat touwen en banden erbij gehaald en zij maakte deze vast aan de armen en benen van Ronald. Met touwen die ze aan de haken en hogen in de muur bevestigde bond ze Ronald zo vast dat hij in een X stond. Hij kon geen kant meer uit en hij was op ieder plekje bereikbaar. De vrouw had ondertussen ook ergens een klein leren riempje tevoorschijn getoverd en zette zich daarmee voor de lul van Ronald.

Deze voelde dat de vrouw het riempje om zijn ballen begon te binden. Dit gevoel had hij nog nooit meegemaakt maar hij werd er nog geiler van dan hij al was. De vrouw likte ondertussen het voorgeil van zijn pik en gaf hem een kleine tongkus waardoor Ronald zijn eigen geil proefde. Ook Wendy was ondertussen stevig vastgebonden op de tafel. Het koppel besloot even te pauzeren en wat kleding uit te doen. De vrouw begon zich uit te kleden zodat ze enkel nog maar een slipje met een open kruis aanhad en een kwartcup-BH die haar grote borsten mooi naar omhoog duwde.

Haar poesje was bijna helemaal kaal geschoren enkel een klein streepje boven haar kutje was nog blijven staan. De man had besloten om alles uit te doen. Ook zijn pik was volledig kaal geschoren, zijn exemplaar was iets kleiner dan dat van Ronald maar stond ondertussen toch ook al mooi omhoog.

Copyright © 2018 Sm