Geile wijven sex tiener sletjes

geile wijven sex tiener sletjes

Die heb ik ook een paar keer gedaan! Fijne vrouw is dat hè? Klappertandde ze bij jou ook toen ze klaarkwam? Want de mannen die dat doen, dat zijn dan wel vooral mannen uit India. Niet álle mannen uit India: Wat betreft het onderdrijven van het aantal bedpartners, dat doen we allemaal, overal en zelfs veel vaker dan overdrijven. In Noorwegen schamen ze zich het meest voor hun libido, in Portugal kan het ze allemaal wat minder schelen.

Maar ja, in Portugal gaan ze dan ook niet totaal uit hun dak. Ik bedoel, dat is toch gewoon lekker? Ik snap niet dat je nu zo boos wordt!

Wat maakt het nu uit dat we elkaar net een paar minuten kennen? Maar eigenlijk valt dat best mee. Wanneer het aankomt op het aantal sekspartners en dan met name het mensen daarover vertellen gedeelte, blijkt dat mannen meer sekspartners hebben en daar meer over liegen.

Onbetrouwbare stukjes vreten dat we zijn. Helaas zat er blijkbaar geen enkele Nederlander die de enquête ingevuld heeft in dezelfde groep als ik. De hoofdletter J in dit geval is slechts omdat het om een naam gaat, niet omdat ik vind dat je jehova als Jehova moet schrijven. Ook in onderstaand geval heeft de hoofdletter J geen enkele bijbedoeling:. En Pietie 17 , jij denkt nog steeds dat de mens geen dier is?

De dieren houden zich ook heel vaak in. Observeer hun gedrag maar eens. Dat wil ik zien inderdaad, daar gaan wij nog van leren!

Dat is wat anders. Elke andere heerschappij óók die van de helft plus één stem in het Parlement is uit den boze. Of hebben die mensen jouw handtekening al? Dat zijn diametraal tegengestelde dingen: Ook interessant eens de Van Dale er op na te slaan: Zelfs te boos om te argumenteren en te redeneren.

Dat overkomt me zelden. Bij eenden, kippen, noem maar op. Is dat dan tóch liefde gecombineerd met geweld, of paringsgedrag zonder liefde…of…. Die vrouwtjseseenden vrágen er ook gewoon om, vind je niet?

Zo naakt als die zich durven kleden in die mooie veertjes, schandalig gewoon! Inderdaad zet Karin het verschil tussen toen en nu wat ongelukkig neer. Toen was het nog veelal een patriachale tijd, maar daar kun je nu toch niet meer van spreken.

Goed in de moslimwereld nog deels. Dat schrijft Karin inderdaad even niet. Van een verkrachting in de pure zin van het begrip is tegenwoordig ook zelden sprake, ook dat zegt zij niet.

Wat ik me nog zou kunnen voorstellen, dat een man, stel, gepakt voor verkrachting en verplicht op cursus agressie-beheersing wordt gestuurd, zegt: Ja, maar die eenden in de vijver tegenover ons doen het toch ook? En mensen zijn gewoon dieren hoor, of wist je dat niet? Maar het is je niet uit te leggen, reddeloos verloren. Het is je niet uit te leggen.

Fantaseer en bolder nog maar wat verder, wereldvreemde. Over al het andere heb ik het niet. Dat is namelijk niet zo veel. Dat zit niet in de mannelijke natuur. Zonder gevoel, zonder fantasie en zonder maximale genotsbeleving.

Of hij nou homo is of niet. Het moet nou eenmaal. Net zoals freetten suippen en kakken. Helmaal niet erg, laat maar zitten. Ik vind je gewoon weg Fan-Tas-Tisch. Reusachtig, reusachtig geweldig kolossaal interessant en zo apárt!! Here Here Here Here Here. Mijn zegen hebben ze hoor. Je hebt wel meer van die. Beter dit, als dat ze over wat anders beginnen.

Dank je, dank je. Kijk, ik gebruik woorden als lipstick, zie je. Zelf kun je er ook wat van, knappert. Als ik het zo allemaal lees, wordt het hoog tijd voor een cursus drift- en instinctbeheersing slasch solo-genieten voor mannen. Want slaafje blijven van je eigen natuur is zo luullig. Er is niets anders dat ons leidt. Je moet bij jezelf eens nagaan welke driften je allemaal hebt, en welke niet-driften je allemaal hebt. Aangevuurd, hevig hitsig aangevuurd door die wijdbeense Conny..?

Als ze te lang wachten met een cursus agressie beheersing bijvoorbeeld. Ook goed, dan maar robotjes. Zijn vrouwen toch beter af met hun door de maan gestuurde cyclus, of was het de zee…. Met respect zeg ik dat ik de indruk heb dat je niet begrepen hebt wat ik bedoelde met mijn post.

Om één voorbeeld te noemen:. Dat heb ik juist niet beweerd. Dat veel SM-ers juist reláxte figuren zijn en fatsoenlijke mensen, schrijf ik toe aan het feit dat ze hun behoefte om zich dominant te gedragen of juist onderdanig, hebben weten te sublimeren in een veilig rollenspel. En daarbij kan je precies bepalen en afspreken tot hoever je kan gaan. Het is dus een spel met regels.

Net als bijvoorbeeld tafeltennis of boksen. Alleen bij die twee sporten gaat het alleen om het sublimeren van strijd en geweld in een aanvaardbare vorm en bij het SM spel gaat het om het sublimeren van machtsbehoeften binnen een sexuele relatie, soms in combinatie met lichte geweldsvormen als speelse straf bijvoorbeeld. Mensen, die juist niet in staat zijn om hun machtsbehoeften te sublimeren, lopen het risico dan tot verkrachting over te gaan, bijvoorbeeld.

Als die machtsbehoefte in ernst wordt bevredigd en niet als spel, dán krijg je de problemen. Niet in de laatste plaats met de rechter.

Er wordt bijna nooit stil gestaan bij het feit dat verkrachting in duizend en één vormen voor komt en dat het ook duizend en één oorzaken heeft, zowel aan de daderkant, als aan de slachtofferkant. Dit probleem oplossen kan alleen, als je inzichten ontwikkelt in de processen, die bij die wisselwerking tussen dader en slachtoffer plaats vinden.

En uiteraard heeft verkrachting als geweldsmisdrijf met sexualiteit te maken. Als ik een moord pleeg door iemand met een auto dood te rijden, dan heeft dát geweldsmisdrijf met autorijden te maken, want het gereedschap is een auto. Als iemand voor een geweldsmisdrijf zijn pik als gereedschap gebruikt, dan heeft dat met sexualiteit te maken.

Of je dat nou wil of niet en of je dat nou leuk vind of niet. Het basiskenmerk van sexualiteit is dat je je geslachtsorganen erbij gebruikt. Als dat het énige is, dan is dat een uiterst armetierige aangelegenheid en hopelijk omvat sexualiteit voor de meeste mensen meer — en dat bedoel jij waarschijnlijk — maar dat basiskenmerk blijft onveranderd.

Met figuurzagen heeft verkrachting niks van doen. Dat lijkt zo voor de hand liggend, maar er is wel degelijk een bepaalde samenhang en daar heb ik het in 9 over gehad. Bovendien is geweld als verschijnsel vrij makkelijk te definiëren — de oorzaken ook weer niet — maar ik daag je uit om een sluitende definitie te geven van liefde.

Wat verstaan we daar eigenlijk onder? Gimmick 27 , Ik heb niet veel van je gelezen op het forum, maar het zou kunnen dat jij één van de mensen bent, die meer dan anderen getriggerd wordt door dit soort onderwerpen. Ik heb aan het begin van 9 niet voor niets die waarschuwing gezet. Het gaat juist om niet vragen, maar toch op een bepaalde manier weer wél door allerlei tegenstrijdige oorzaken, wat een tragisch eindresultaat oplevert.

En Pietie geeft in 28 aan dat het toch niet zo eenvoudig ligt en begint — of deed dat al jaren — erover na te denken:. Daar geloof ik helemaal niks van. Dus niet zelden, Gimmick. Een tijdje geleden nog van een jongen van 11, die een meisje van 8 of 9 had aangerand. En ook groepsverkrachtingen komen meer voor dan vroeger, is mijn indruk.

Dit alles ook in samenhang met drugs, GHB met name. En in ondergoed dansende zangeressen niet te vergeten, Eve. Ik denk dat, ondanks alle zogenaamde veranderingen — wie jaagt wie enzo — de oerdriften nog steeds verreweg de overhand hebben. In zekere zin is dan sprake van een verwrongen geestestoestand, als dat onbewust is, maar een feit blijft het. Er wordt wel gezegd dat de wegen des Heere ondoorgrondelijk zijn, maar de psyche kan er ook wat van.

Helaas onderbouwd Juzo 32 niet echt, maar ik ben het wel grotendeels met hem eens: Beschaving werkt alleen als je niet geil bent. Zodra je geil wordt, begint het beteugelen. Totdat je klapt en dan maar ff met de handkar. En Landy 38 , Zéééééér bedankt dat je die persoonlijke ervaringen van jou met ons hebt willen delen. Alleen al voor het stellen van je vraag: Je bent bereid buiten de paden van het gangbare te treden.

Toch weet ik niet of het zo werkt. Bij SM bijvoorbeeld geeft juist de on vrijheid de kick. Nog aan jou een paar vragen. In hoeverre waren deze misbruikers lief voor je. Vanuit mijn gebrek aan ervaring op dit gebied, veronderstel ik dat het een heleboel scheelt of je in die positie lief wordt behandeld of niet. Aan de andere kant heb ik ook een verhaal gelezen van een jongen, die jarenlang door zijn moeder misbruikt was, waarbij zij steeds lief voor hem was geweest.

En hij had het juist vréselijk gevonden dat zij lief voor hem was geweest tijdens het misbruik. Weliswaar zit er een belangrijk verschil tussen misbruik en verkrachting, ondanks de overeenkomsten, maar toch hoop ik dat je hier je licht over wilt laten schijnen. Weinig vrouwen op topposities. Mannen bepalen nog steeds de modebeeld voor vrouwen. Mannen verdienen relatief meer bij zelfde capaciteiten.

Behalve in porno industrie daar kunnen mannen niet faken en omdateen vrouw acteert toneelspeelt verdient ze stukken beter. Vrouwen moeten het vaker hebben van hun uiterlijk om meer te verdienen. U moet zich afvragen als zij zoveel verdient in de popwereld. Wat verdient dan het circus om haar heen? Het heeft wel heel erg lang geduurd voordat vrouw stemrecht kreeg. De patriarchische maatschappij gaat helemaal terug naar de tijd van Sumeriers tussren Eufraat en Tigris.

Ook bij oude egyptenaren, oude Grieken begin westersebeschaving en Romeinen is het niet veel anders. Opvoeding meisjes is nog steeds niet gelijkwaardig aan opvoeding jongens.

Het lijkt nu dat vrouwen meer kans krijgen maar ze zijn nog dik in de inderheid als er meer vrouwen dan mannen geboren worden.

Waarom willen veel vrouwen een rijke man trouwen als ze zelf financieel onafhankelijk kunnen zijn. Is de opvoeding van de vrouw niet moedwillig zo geindoctrineerd dat zij alleen in de toekomst kinderen moet baren, voor de huishouding moet zorgen en voor manlief? Vooral als vrouw niet zelf leren denken en vooral afhankelijk zijn? Vrouwen zijn gevoelig voor complimentjes?

Vrouwen letten meer op details? Vrouwen kunnen meer dingen tegelijkertijd? Vrouwen zijn goed in organiseren? Allemaal eigenschappen voor een topfunctie? Maar wat toont de praktijk.

Ze leven nog steeds in een mannenmaatschappij. Maar dat gaat zeker veranderen laat het oudebij het oude ik blijf maar roepen op naar een nieuwe wereld voor iedereen. Maar dit terzijde… En over het onderwerp: Het zou alleen prettig zijn, wanneer mensen daar minder ongevraagd mee geconfronteerd zouden worden.

Dat lijkt zo voor de hand liggend UNkwoot Janus. Ik hoor dat vaak, door domme lieden en liedsters gebezigd. Nooit nergens en in de eeuwigheid niet. Je moet eens kijken hoe vrouwen dat klaarspelen. Hoe mooi dat gaat. En wel bliksemsnel, en wel keurig netjes tot in de puntjes geregeld. Anders is het afgelopen met hun.

Helemaal totaal en voor altijd afgelopen. Dan laat ik je zien merken ruiken horen en voelen wat en hoe vrouwen zijn. Ben het met JUZO eens dat onze westerse maatschappij toch verregaand matriachaal ingedeeld is, ook op gebied sexualiteit. OK, toestanden met drugs en alcohol en heel laag opgeleide jongeren en sommige moslimkringen uitgezondert, maar dat is een hele andere discussie lijkt mij zo.

Nog ingewikkelder wordt discussie als je er Afrikaanse toestanden bijhaalt zoals op De jonge Zuidafrikaanse laat zich veelal zwanger maken om het vriendje te houden en wordt dan alsnog verlaten in armoede als het zo ver is. Ik denk dat Karin met haar stukje weer eens een onderwerp veels te snel geschreven heeft en ook veels te weinig inhoud geeft vanuit een normaal westers perspectief.

Eigenlijk vind ik dat toch te weinig emancipatoir, al snap ik wel dat zij vanuit het tijdsbestek zeventiger jaren start met haar stukje. Maar ondertussen is er natuurlijk wel het een en ander verandert in maatschappij, dát schrijft zij dan weer niet. Karin schrijft te ouderwets. De oude generatie is aan de verliezende hand.

Zij moet zich meer op de jeugd richten, om nog wat in de melk te brokkelen te kunnen hebben. Senioriteit als doelgroep is een gepasseerd station. Daar moet je goed op letten. Een satanisch schijn-berustend glimlachje. Maar in contrante intriges ver en ver en ver en ver en ver de mannen en wat voor andere soort vrouwen voorbij en ook maar de baas.

Daar zie je pas hoe moslimvrouwen zijn, en het al besturen voor alles wat er maar bestaat. De mannen zijn hun volslagen onderworpen en kunnen niets.

Maar aan ondeskundigen en onbegrijpenden is het allemaal niet besteed. Laat ze maar voort donderen in hun oogkleppenmentaliteit. Ze doen niemand kwaad, en, beter dat ze hierover lopen te neuzel kweuzelen, als over iets anders, wat we niet zo vast in grip hebben. Jullie hebben gelijk hoor. Zijn die ook weer rustig. Aan je haar worden meegesleurd doet je als 12 jarige geen goed. Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik dit blijf lezen….

Masochisme absoluut, maar kennis is een groot goed, zegt men. En het slaat me redelijk dood merk ik. Het is niet zo dat er alleen maar patriarchale maatschappijen zijn en waren. Er waren ook veel matriarchale, maar die dateren meestal uit oudere tijden dan de patriarchale en zijn in onze patriarchale geschiedenisboekjes ondergesneeuwd. Weggecensureerd mag je ook zeggen. Dat vermoedde ik al, HenK, maar het was me — gezien jouw en mijn leeftijd — niet geheel duidelijk.

Ook kan ik geheel instemmen met jouw typering: Heel tragisch voor ons, maar misschien is dit wel de manier van de natuur om zich te ontdoen van mislukkende rassen: Sorry K voor dit off-topic stukje, maar wacht, wie weet toch niet zó off-topic, want mogelijk is verkrachting, die tot lust moord leidt, ook een signaal van die degeneratie. Je kunt dit probleem niet oplossen door er alleen maar zo naar te kijken. Het komt ook voor dat een vrouw zich verkracht voelt , waarbij de man zich van geen kwaad bewust was, doordat de vrouw geen enkel signaal van geen zin of weerstand in welke vorm dan ook afgegeven heeft.

Dat nou niet bepaald van een optimale communicate gesproken kan worden, mag overduidelijk zijn, maar het geeft aan hoe complex dit probleem ligt. Ons lichaam, ook bij mannen, is kennelijk een stuk minder kieskeurig, waar het om partners en voortplanting gaat dan wij. Ik denk idd dat je niet alleen het verleden, maar ook het heden met een te romantische bril bekijkt.

Sex heeft altijd met macht te maken gehad, ook al willen we dat over het algemeen niet onder ogen zien. Die speelt overal op in. Dat is de hoer van onze cultuur. En wat dacht je trouwens van de romantiek van de oorlog en van geweld op zich. Daar kicken veel mensen ook op, nog los van sex hooligans bijvoorbeeld. Maar een vermenging van beide kicks ligt dan wel voor de hand. Ze liggen vlak bij mekaar als genotscentrum in de hersenen, zijn geloof ik zelfs hetzelfde, in het instinctdeel….

Twee vliegen in één klap. En dat de vrouw dan ook klappen krijgt…. Ik heb niet zoveel reden meer om verder op je in te gaan. Ik heb mijn punt al gemaakt, jij jouw tegenpunt voorzover ik het zie. De kans dat we het eens worden is in dit geval klein, denk ik. Steeds hetzelfde heen en weer zeggen heeft wat mij betreft geen zin.

En die 25 maakte onderdeel uit van een kwoot van Pietie in 28, die 25, jou dus, iets schreef. En dan mij, gelardeerd met vloek, gaan verwijten dat ik mijn facts niet straight heb…. Heel leerzaam, naar mijn idee, wat Pietie zei, om daar kennis van te nemen en er over na te denken, maar dat is dan verder aan jou, het was aan jou gericht.

Het is nooit helemaal uitgesloten, dat er wel of geen toestemming was, maar ook wel of geen misdaad gepleegd werd, met uitzonderlijk wel of geen hoogstaand heerlijk gevolg.

De betitelingen en de benamingen zijn in al die gevallen zo bont en veelkleurig gekleurd, dat men er achtereenvolgens geheel spierwit, en ogenblikkelijk daarna pioen- of tomaatrood van wordt. Het is zó eigenaardig. Er zijn geen woorden voor.

Zullen we maar zeggen. Nooit zullen woorden voldoende kunnen beschrijven, wat er nu werkelijk in werkelijkheid gebeurt. Het is zó onzeker. De man is in feite niets meer dan de arbeider van de vrouw, de soldaat van de vrouw, de vuilniszakbuitenzetter van de vrouw, het beffertje van de vrouw — oké, dat willen niet alle mannen en dan neemt ze maar een keffertje en om dat dan maar weer te voorkomen doet de man er goed aan het dan toch maar zelf te gaan doen — enzovoorts enzovoorts.

Kortom de man is de slaaf van de vrouw. Nee, dat kan ik me levendig voorstellen. Stel dat die mensen nou lief voor je geweest waren, was het dan niet alleen beter te verdragen geweest, maar was het dan mogelijk ook zelfs préttig geweest? Het zijn de volwassenen — nu ook weer je therapeut — die van alles vinden over wat kinderen wel of niet zouden mogen en moeten. En met jouw 55 ben ik het helemaal eens. Juzo, ik vind jouw 52 te bot voor woorden. Die aangeboren afweer is er wel, maar wordt overruled.

En weglopen, zeker voor een kind van 12, is nauwelijks een optie. Als een kind al durft te zeggen wat er aan de hand is, dan nog wordt het kind vaak teruggeplaatst in dezelfde instelling, vrees ik, en dan is de situatie nog erger. En het dan gek vinden dat mensen op latere leeftijd suïcidaal worden en daar dan met veel geld psychiaters tegenaan gooien. Nu toch maar pauze,.

De nuanceringen en uitzonderingen zouden er echt niet toe moeten doen in deze discussie. En wat man en vrouw in welk overeengekomen spelletje in de echtelijke sponde doen, interesseert mij helemaal niets en heeft ook niets met onderwerp te maken.

Get your goddamn facts straight, Janus. En die 25 maakte onderdeel uit, …die 25, jou dus, iets schreef. En daar zou IK op in moeten gaan? Ik voel me niet aangesproken. Sluit mij aan bij JUZO, de verkeerde is de verkeerde. Dat zeker op veels te jonge leeftijd. En dat Landy daar later last van heeft kan iedereen zich goed voorstellen.

Verder is het door Karin beschreven feminisme natuurlijk helemaal OK. Ook daar gaat het niet om. Ook verontwaardiging over verkrachting sec, toen en nu in huidige tijd, is helemaal OK. Alleen het feit dat Karin daar kennelijk het feminisme eigenlijk helemaal aan ophangt begrijp ik toch niet helemaal. Lijkt mij toch dat zo wel vrouwen als ook mannen verkrachting niet in orde vinden. Dat was toen al zo en is nu nog steeds zo. Je krijgt toch gewoon een rare discussie als je het feminisme ophangt aan verkrachting en omgekeert geldt hetzelfde.

Maar er is toestemming, wilsovereenstemming dus geen strafzaken. Janus 58 , zit er dan echt geen greintje verstand in jouw koppie? Chemisch castreren helpt, schijnt. En we hebben tenslotte maar een paar man nodig voor de voortplanting. Herstel… Voortplanting is voorlopig alleen maar schadelijk ivm overbevolking. Dus, als vrouwen zich nu laten ombouwen, dan hebben we alleen nog mannen. Gebeurt in dierenwereld ook overigens, andersom dan, dat mannetjes tijdelijk vrouwtjes worden.

En de driften 35 dan? Nee, pilletje is beter misschien. Ik denk overigens dat verkrachting meer te maken heeft met machtsvertoon dan met drift en begeerte.

Vertoon je als man in Italië niet nergens niet nooit niet niet op straat. Je wordt door bloeddrinkende vrouwen van je voorhuid en -haar afgevrootten en in de asbak terneder geworpen. Ze sissen daarbij als slangen. Hoewel, voor onze kroonprins met holim niet zo leuk misschien http: Ter info alvast, Wikipedia: Anderen menen dat het in die tijd waar was vanwege grotere seksuele privileges voor mannen, maar dat van penisnijd nu geen sprake meer is voor de meeste vrouwen door het succes van de vrouwenbeweging.

Zeer bedankt voor je antwoord. En nee, je hoeft je verhaal idd niet te herhalen, dat ken ik goed genoeg. Maar ik heb — godzijgeloofd! Wel met een scheefgegroeide relatie met mijn moeder, maar dat is bij lange na niet hetzelfde. Wel heb ik een aantal boeken gelezen op dit gebied en daarbij heb ik altijd gekozen voor boeken waar de persoonlijke ervaring van de schrijver in beschreven wordt, vaak ook met het therapeutische traject tijdens de volwassenheid.

Daarnaast nog een aantal verhalen, waaronder die van jullie op het forum. Alles bij mekaar is dat niet eens zo heel veel. En dus blijf ik wel met nog een aantal vragen zitten.

En één van die vragen is wat het effect is, als een dader tijdens het misbruik lief is. Daarover heb ik alleen maar in dat verhaal van die jongen gelezen dat hij dat juist vréselijk vond. Maar ja, dat is dus maar één situatie, waarvan ik op de hoogte ben, eh, was, nu jij jouw antwoord ernaast gelegd heb.

Je antwoord stel ik daarom zeer op prijs, want dat werpt meer licht op dergelijke ervaringen. Maar Landy stelt toch iets zeer interessants aan de orde, waar hij schrijft in oa Vandaar dat ik op die vraag van mij kwam, ook al is dat wat anders dan een situatie, waarin een kind vrij is om mee te werken of niet. Ook bij misbruik zal het zo zijn, dat je niet kan stellen dat het ene misbruik precies zo ervaren wordt als het andere.

Ik neem aan dat er een verschil is wanneer het relatief zacht gebeurt of dat het gepaard gaat met mishandelingen. Het is heel moeilijk om daar een beeld van te krijgen. En ik kan het oa alleen maar aan jullie vragen. Heb ik totaal, nooit, ervaren. Eerder andersom, dat in bed alle machtspelletjes en gedoetjes verdwijnen en je naakt tegenover elkaar alleen maar even oer mag zijn.

Maar puur en alleen met machtsvertoon en geweld? Het begint altijd met de drift en begeerte. De macht komt pas om de hoek kijken om die begeerte te bevredigen.

Er zijn ook lieden, die alleen op de macht kicken, die neuken mogelijk niet eens — krijgen hem misschien niet eens omhoog — die martelen alleen. Dat jij nooit ervaren hebt dat jouw sex wat met macht te maken heeft gehad, wil nog niet zeggen dat het niet zo is. Heel veel mensen zijn zich niet bewust van de machtsaspecten in hun relaties. Bovendien hoeft macht, indien niet misbruikt wat heel vaak wel het geval is, helemaal niet strijdig te zijn met liefde. Wanneer je op een naam klikt kom je op de site die iemand aan zijn naam gekoppeld heeft meestal iemands eigen site.

Hoe Zou Dat Nou Toch koo-oo-oo-oomen. Ben het eens met Elmo dat lieden die nooit een verkrachting meemaakten daarover beter zwijgen. Overigens is de liefde volgens Van Dalen overigens niet eenduidig: Maar ik wilde duidelijk maken hoe het mensroofdier voelt en denkt en dat kan niet in verhullende termen, die je gebruikt in een theoretische discussie of zelfs in een niet-theoretische discussie, ingeval iemand ervaring met verkrachting heeft. Ik heb dus heel secuur mijn woorden bepaald, maar met dit doel.

Als ik niet had willen shockeren, dan had ik — ook heel secuur — andere woorden moeten kiezen. Kijk, ikzelf heb nog nooit een vinger opgeheven tegen een vrouw, laat staan een hand, laat staan dat ik haar geslagen heb, laat staan….

En toch heb ik dat mensroofdier in mezelf leren kennen dmv uitgebreid zelfonderzoek. Dat is geen gemakkelijke klus, want je moet letterlijk al het kwaad in jezelf onder ogen zien.

En ik ben ervan overtuigd dat dat bij iedereen het geval is, ook bij die mensen, die zo hun best doen om dat te ontkennen. Alleen als je het kwaad in jezelf echt ként , kan je het beteugelen, anders niet. Juist die mensen, die het in zichzelf ontkénnen, lopen het meeste risico op een gegeven moment slachtoffer te worden van het kwaad dat in henzelf schuilt en begaan dan ineens een misstap.

Terugkerend naar bovenstaand citaat schrijf je: Dus als ikzélf verkrachting had meegemeekt, dan had ik mij wél in de door mij gebruikte termen mogen uitlaten? Over die site onder mijn naam. Ik heb die site al ten volle genoemd in mijn post nr 19, dus ook de naam heb je kunnen lezen. Ik heb mij jaren ingezet voor diverse goeie doelen, maar op een gegeven moment ben ik mij gaan afvragen wat nou het meest schrijnende is dat er in de wereld gebeurt en dat is in mijn ogen het commerciëel sexueel misbruik van kinderen.

Nou heb jij een boel meegemaakt en ik wil daar geen grám aan afdoen , zeker omdat ik ook weet hoe je er nu voor staat. Maar het is toch nog wel heel wat anders, als je als meisje van 11 of zoiets de hele dag in een donker hokje zit en ook die hele dag allerlei mannen over je heen krijgt om het maar eufemistisch te zeggen. Dat jij die site cofronterend vond, toen je hem zag, kan ik volkomen begrijpen. Dus ik verzoek je vriendelijk om nog eens naar die site te kijken, ook al is het met tranen in je ogen en een knoop in je maag.

Jij zult daarbij niet de enige zijn, ook mij overkomt dat, als ik die site bekijk. Het verbinden van je naam met een site is eenvoudig.

In het derde invulvakje boven het reactievenster kan je een website invullen. Meestal is dat een website, die iemand zelf voor zichzelf gemaakt heeft. Maar je kan daar van alles invullen, van de Wehkamp tot begrafenisondernemers. Ik gebruik die mogelijkheid sinds kort voor deze site. Ook jij kan dat doen en zo aandacht vestigen op een site, die jij belangrijk vind. Ik weet zeker dat jij ook wel een goed idee hebt om die mogelijkheid te gebruiken.

En dus is praten erover hier gewoon on topic. Ondanks dat er een enkele keer iets zinnigs in staat is het gemiddelde informatieniveau dusdanig laag, dat ik ze maar oversla.

Zonde van de tijd. Janus, met alle respect, Elmo heeft gelijk, als je niet zelf een verkrachting meemaakte, als dader of slachtoffer, zijn alle lappen teksten die je erover schrijft weliswaar goed bedoeld, maar ietwat leeg. Ja precies, dan mag je spreken en zwijgen zoals je wilt, zoals het voor jou het beste is, voor altijd of voor even, voor de rest van je leven…. Ik lees hier lappen tekst.. Fantasie over verkrachting is NIET hetzelfde als iemand verkrachten of verkracht willen worden.

Het maakt niet uit hoe hard- of zachthandig het gaat. Maar ja, misschien is dat voor hen wel een te pijnlijke zaak. Sjaak, hoewel inderdaad een pijnlijke zaak moet je op een gegeven moment wel leren omgaan met het gebeurde. En de ander vergeven. Vergeten zal me niet lukken, simpelweg omdat het me ook voor een deel gevormd heeft. Pietie [quote] Janus, met alle respect, Elmo heeft gelijk, als je niet zelf een verkrachting meemaakte, als dader of slachtoffer, zijn alle lappen teksten die je erover schrijft weliswaar goed bedoeld, maar ietwat leeg.

Komt ook erg vaak voor. Allemaal waar, als wel en als niet. Al met al kost het iedereen nogal veel, zowel materieel als ook psychisch, dát is het grootste probleem?! Beter kijkt de mens naar voren?! Zag ergens een staatje met bedragen per land per persoon, van EURO Als je als kankerpatient per euthenasie dood gaat krijg je soms niet eens een ordelijke geestelijke begrafenis niet dat ik nu weer over dat onderwerp beginnen wil, want wie ben ik?

Zoals ze meedeelden in de uitzending van gisteren. Nu is het zo dat er over deze aangelegenheid, en een grote reeks andere aangelegenheden in hetzelfde verband, nog heel erg veel los en in de openbaarheid komt, de komende jaren. Met feminisme heeft het allemaal niet zo heel erg veel meer van doen. Wel met sexuele onbeholpen- en hopeloosheid, en die is van alle tijden, voor alle personen. Wat wil je GVD zeggen Juzo, dat de slachtoffers schuld hebben?! Je zou je heeeel diep moeten schamen zoiets te schrijven.

Ik zou je bijna toewensen dat je… nee laat maar, het zou van jou waarschijnlijk een monster maken die weer anderen gaat zitten schaden. GVD ik kots hiervan. Wat weet jij dat ik heb meegemaakt? Hij kust al op internet en wenst zich het liefst aan de ene borst van schrijfster?! Ondertussen weet hij zeker dat zij toch neukende varkens kijkt op haar computer, dus ook hij heeft minder te vrezen, zij regelt zowiezo alles veelal zelf.

Wat wil je ook in dat wat saaie Midden- Limburg waar men het zo veel minder doet dat de kankercijfers er van achterblijven. Ja sex in de wereldkerk wordt letterlijk heel duur betaald, maar ook u bent daar te laat voor, maar misschien getuigt postbode Gimmick nog voor u?

Zij denken dat alleen de wereld om hun heen met verstand te verklaren is. Juzo waarom moet ik beter kijken om te herkennen dat we in matriarchy leven?

Ik weet dat de man niet zonder haar kan. Maar als ik eger moet kijken wil dat nog niet zeggen dat alle mannen de vrouw accepteren zoals ze is. Als je naar zogenaamde emancipatie golven van de vrouw kijkt is er toch wezenlijk toch niets veranderd. Trouwens als de man haar zo belangrijk vond was had die emancipatie vande vrouw toch niet hoeven plaatsvinden?

En dat mannen met hun pik naar vrouwen kijken en dan roep en ik houd van vrouwen is toch pure degeneratie de vrouw. Waarom zou ik alleen naar de jeugd moeten kijken dat een vrouw beter door de man wordt bejegend. Ik zeg ook niet dat vrouwen niet voor zichzelf kunnen opkomen want dat doen altijd.

Maar ze wordt wel door man in onze maatschappij kortgehouden bij ontwikkeling van haar bewustzijn. Waarom heeft krijgt ze in onze tijd pas de credits die ze verdient. Het heeft wel vele jaren moeten duren vindt u ook niet? Waarom goed moegen kijken is net zoals goed door de regels kijken,dan ziet u de oplossing? Het is er wel maar eigenlijk ook weer niet. Mogen de ingewijden, de uitverkoren de gestudeerden, de betweters het alleen maar zien.

Trouwens het zien betekent toch altijd van een afstand. Toen u jong was meneer met voor speelgoed heeft u gespeeld met poppen of toch met autootjes?

Iemand dom noemen dat zijn u woorden en zoals kinderen zeggen: Het is hier ondertussen werkelijk lachen, gieren en brullen en soms bijna huilen. Zelfs de bisschop werd de kathedraal uit gegegooid, de nieuwe oerconservatieve kardinaal — overigens opgeleid in Midden- Limburg — ondertussen stil benoemd.

De beschadigden gehoord en commissie gelijk weer opgeheven. Der Spiegel van deze week spreekt al over een derde wereldoorlog, die na veels te langdurige vrede des te erger wordt dan ooit. Maar zien wat van feministen, beschadigden, daders, sletjes en neukende- varkens- kijkers werkelijk blijft. Het thema wordt voor iedereen de borst nat maken in de komende jaren.

Ik zal je vertellen het is verschrikkelijk verschrikkelijk verschrikkelijk. Maar het mooiste is het wordt nog veel erger, afschuwelijk afschuwelijk afschguwelijk. Zal het nooit zeggen, dat staat mij ook helemaal niet toe het leed van derden te benoemen. JUZO is en blijft hier altijd mijn grote grote vriend, al drukt hij zich wat ongelukkig uit over verkrachting zoals Pietie zeer terecht aangeeft.

Dat doet u even niet, om de sodemieter niet, mijn beste vriend. Heeft ook Karin her en der ook zelf aangegeven u zeer te waarderen. Dat blijft ook wat mij betreft altijd zo. Snapt ook iedereen dat het hele verhaal ook om graden anders kan zijn, dat valt niet mee. Valt ook niet mee al die mediaaandacht voor een onderwerp van tientallen jaren geleden en dan ook nog dik voor betaald worden ook, ondertussen zitten velen met een veel actueler drama wat niet betaald of hersteld kan worden.

Het is inderdaad zo bezien godgeklaagd. Als ik u was stond ik morgen met kop en kont in De Limburger, dat iedereen zogezegd zijn gesodemieter eens moet houden. Wordt u beroemd mee in Nederland, beter kunt u niet doen. Komt u mee in de DWDD op de vroege avond, heeft u ook nog eens een leuke reis naar het midden van het land. De nieuwe kardinaal doet dan ook nog een duit in het juiste fonds en misschien mag u dan toch nog aan die ene borst in het Amsterdamse.

Wij weten vervolgens van niks. U doet maar beste vriend. Nooit werd u ook zo bedankt in het ziekenhuis als juist daarna. Heren , u vraagt erom: En dan ook nog zwanger achter blijven. Ik wens u veel levensvreugde toe tijdens en daarna. En komt u dan nog eens schrijven. Dan kunnen lotgenoten er nog iets aan hebben misschien. Schrijf svp echt iets, of blijf weg.

En respecteer slachtoffers en laat ze met rust. Je kunt niet over alles een beetje jolig gaan zitten doen in het leven, dat is iets dat jij begrijpt, weet ik zeker.

Discussie gesloten heel graag. Ik ben in 9 begonnen met het gebruik van confronterede termen. Maar ik heb dat gemotiveerd gedaan. Vervolgens is er naar mijn idee een hele goeie, respectvolle en ook verduidelijkende discussie ontstaan tussen oa Landy, Elmo en mijzelf en daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Temeer daar die discussie voor hen ongetwijfeld niet makkelijk geweest is. Voor mij trouwens ook niet, maar om andere redenen. Maar ik wil er wel op wijzen, dat het gebruik van die confronterede termen door mij, géén uitnodiging was voor anderen, ic Juzo, Sjaak en Best, om geheel óngemotiveerd met allerlei vuilspuiterij op de proppen te komen.

Daar walg ik pas écht van. Best, ik zeg dit ook aan jou, ondanks dat ik inhoudelijk wel begrip op kan brengen voor je reactie, maar zoals je je uitdrukt, daar wordt ik onpasselijk van. Waarom, Pietie, in godesnaam?

Reageer je dan nog? Onpasselijk worden is vooral onderbuik. Enerzijds is dat een oude discussie of zichtwijze, anderzijds wordt het probleem nauwelijks nader benoemt. Natuurlijk vinden de allermeeste mannen en vrouwen verkrachting niet in orde, niet voor niks vind die daad afdruk in het wetboek van strafrecht, maar misschien kan iemand eens belegen aangeven hoe groot het probleem nu werkelijk is.

Lijkt meer zinvol zó het probleem te benaderen? Ik vind dat heel veel…. Één op acht vrouwen is veel. Wil dat aantal op zich niet betwijfelen. Maar juristisch geldt dat bij lange niet, gevoeld eerder wel.

Denk ook niet dat dat getal op veel pure geweldsituaties berust, op ongelijkheid wel. Denk ook dat sexualiteit tegenwoordig beduidend anders ligt, niet willen eerder bedacht. Verkrachting is het ongewenst seksueel binnendringen van het lichaam door een ander.

Op basis waarvan zeg je dat? In juridische zin dan.. Of dat je verkracht voelen minder erg is dan verkracht zijn bijvoorbeeld als er geen sprake is van penetratie? Waarbij de geënqueteerde vrouwen nog in leven waren, zeg ik er maar bij, dus wie weet wat ze nog te wachten staat…. Vorig jaar gelezen op Nu. Kijk, ik heb dit onderwerp op een nogal afwijkende manier besproken, maar ik hou er allerminst van dat dit soort cijfers gebagatelliseerd worden.

Je vindt vast wel wat…. Terwijl de crux van verkrachting is dat iemand je iets opdringt waarin je geen stem en geen zeggenscap meer hebt. Fantasie en verkrachting met elkaar vergelijken of zelfs gelijkstellen is bepaald onsmakelijk. De black widow vreet het mannetje op na de paring. Wanneer je aan de natuur refereert wanneer het over seks gaat: Daar ben ik het mee eens. Mensen zullen wel nooit fantaseren over een verkrachting, die ze niet leuk vinden.

Maar het blijft natuurlijk een heel vreemd verschijnsel, dat mensen, die erváring hebben met verkrachting het van ze lang zal ze leven nooit meer mee willen maken en dat anderen — niet in de laatste plaats vrouwen — erover fantaséren. Als ik dat vergelijk met ernstige auto-ongelukken — ook traumatisch vaak — dan ligt het daar totaal anders. De mensen die dát hebben meegemaakt willen het ook van ze lang zal ze leven nooit meer mee maken, maar de mensen, die dat nog nooit hebben meegemaakt, fantaseren er allerminst over, in die zin dat ze het wel leuk of spannend zouden vinden, als het zou gebeuren.

Dáárom vind ik die verkrachtingsfantasieën zo intrigerend. De diepe gronden dáárvan boeien mij bovenmatig. Helaas hopen ze dan dátgene aan te trekken, wat zich in hun fantasieën afspeelt, maar krijgen dan the real thing, als ze niet oppassen. En nee, aan the real thing zijn ze dan uiteraard niet schuldig.

Helaas heeft een echte verkrachter helemaal geen zin in een leuk spelletje — tenzij op zijn voorwaarden — en let allerminst op wat de vrouw in kwestie wil. En van die black widow vermoedde ik het al en die optie vergeet ik zeker niet.

Wie weet zijn er mannen, die dát het summum vinden: Maar wat die vrouwtjes krokodil nou doet, Magnani, dat weet ik nu nog steeds niet. Je gebrek aan inlevingsvermogen is pijnlijk. Jij construeert nu niet alleen een onderhuidse instemming ermee, maar erger nog: De crux bij fantasieën is dat je die helemaal zelf in de hand hebt. Waardoor een fantasie over verkrachting lijnrecht tegenover een daadwerkelijke verkrachting staat.

Zó staat het er. Ik maak óók bezwaar tegen de vergelijking die, door meerdere mensen hier, wordt gemaakt tussen dieren en MIJ- zijnde geen vrouw; wel een mens. Jullie allemaal maakt de valse vergelijking tussen zoölogie en fatsoen. Weigeren je onderbuikgevoelens te controleren op logisch stand houden. Bedoel te zeggen dat in puur juristische veroordeelde zin de cijfers toch heel klein zijn.

Dat doet niet af aan het feit dat het veel gebeurt, dat is waar. Wil hier ook niks kleiner maak dan het is, er gaat gewoon veel fout. Anderzijds denk ik toch dat tegenwoordig emancipatie van beide kanten, man en vrouw, toch dermate is dat het in normale ontmoetingssituaties moeilijk tot verkrachting komt in de pure meer geweldadige vorm. Maar goed, wie ben ik? Of overschat ik emancipatie van de vrouw en man? Nu ja heb in ieder geval discussie met mijn reactie wat meer zakelijk gemaakt. Heb niet zo´n zin en behoefte in gehakketak tussen personen wat alleen maar ontaard, hoeft ook niet.

Ben je ook gelijk weer bij het thema: Dat daarbij veel fout gaat is duidelijk, maar is niet maar makkelijk iets puur juristisch. Janus, werkelijk, door fantasie trekt vrouw verkrachting aan…… doordat ze nieuwsgierigheid uitstralen…. Ervaring, grenzen van wel of niet kunnen, fantasieen, machtsmisbruik, onderbuikgevoelens, hersenloos, onmacht, stress, niet lekker in je vel,werkdruk, pijn,verwerking,trauma, levenslang, slachtoffer, dader, bevrediging, schaamte, misbruikt, genot, veroordeling, oorlog, wij en zij, minderwaardig, afhankelijk, uitlokking, kleding, actie, reactie, berusring, haat, van veraf, van dicht bij, tijdsduur, vernedering, plezier, zelfminachting, ego, natuur, kunstmatig, onbewust, moedwil, instinct, tolerantie, stiekum, openbaar, moraal,aanzien, piemelgestuurd, minderwaardigheidsgevoel,uiterlijk, hulpeloos, groep, individueel, ritueel, bij geloof, overwinning,lust, opvoeding, respect, arrogantie, discriminatie, ga zo maar door.

Allemaal niet goed te praten of verwerpelijk vinden. Ga niet elkaar veroordelen op wat je zegt. Het is een moment en niets zo veranderlijk als een mens. Bewustwording is ook openheid naar elkaar toe en niet direct iemand vastnagelen. Vraagt gewoon wat bedoel je als je iets niet begrijpt. Elkaars vliegen afvangen heeft geen zin. En of jij of ik gelijk hebben maakt niet uit. Uw waarheid is niet mijn waarheid. Iedereen is uniek en het is leuk voor jezelf een riik aan ervaring opte doen hoe anderen handelen, voelen en denken.

Iedereen is uniek en het is leuk voor jezelf een rijk aan ervaring op te doen hoe anderen handelen, voelen en denken. Janus draaft door op punten die lang en breed besproken zijn. Één op acht vrouwen maakte verkrachting mee tijdens leven, waarvan één op zes aangifte deed: Dat is inderdaad behoorlijk veel. Bedoel dan is er toch sprake van een ernstige situatie met dwang. Bj mannen ligt dat aangifte percentage een factor veertig lager. Wat Karin natuurlijk bedoelt is verder het behoorlijk grote aantal niet gemelde gevallen.

Natuurlijk gaat er op dat gebied gewoon veel mis, denk wel dat dat voor veel betrokkenen een leerproces is. Les boches qui est le mot français dit: Wie die Werbung für Esso-Kraftstoff. Sorry als het verkeerd is overgekomen. Dat bepaalt u zelf. Wat anderen over u denken of zeggen zijn hun meningen. Ook hoe u over anderen denken is maar een mening, een principe, een overtuiging.

Wat de meerderheid denkt is ook maar een sanctie en niet altijd per definitie waar. Het gevoel aangevallen te worden is vaak dreigender dan de werkelijkheid laat zien.

Normen en waarden zijn opgelegde instituten. In uw hart en altijd met goede intenties weet u haarscherp wat wel en niet mag. Dat noemen ze moraal. Normen en waarden en religie zijn verzonnen om ons te controleren.

Ons te beperken in onze bewustzijnsontwikkeling. Vooral op basis van bangmakerij. Wat u niet weet daar hebt u toch het meeste angst voor.

Dat is precies wat de machthebber wil en zo bereikt hij zijn doel. U te beperken in uw bewegingsvrijheid. En de instituten in welke vorm dan ook blijvend voortdurend naar u wijzen. Dit mag niet dat mag niet. Vooral naar ons luisteren anders gebeurt er dit of dat. Ik wil niet belerend overkomen anders ziet u mij ook als machthebber, maar het is toch: Hitler zei ooit eens hoe groter de leugen des te eerder de mensen in je geloven.

Moet je nu niemand meer vertrouwen? Ook dat is niet waar dan beperk je jezelf om vrijuit te leven. Waarom zijn er meer pessimisten dan optimisten? Optimisme is meestal van korte duur. Interessant, vooral qua vriend Hitler. Interessant zou toch het daderprofiel zijn van verkrachters in verband met verhaal van Karin.

Kennelijk zoeken die toch iets wat zij niet hebben? Daar komt kennelijk hier ook niemand op. Sinds wanneer houden feministen zich alleen en uitsluitend met verkrachting bezig?

Het zo geprononceerd in associate brengen als doel- en bespreekgroep en onderwerp van verkrachting met feministen geeft eens temeer blijk van. De discussie zou zich eens op het onderwerp moeten richten, en uit lugubere obscure ziekteverwekkende krochten en spelonken van geestelijke verwording uit moeten komen. De maatschappij zit hier in deze blog nogal vergaand ongezond en schadelijk in elkaar. U schrijft wat geprononceert, zo heeft schrijftster zeker niet alleen oog voor dit onderwerp gezien de vele thema´s die zij op haar blog publiceert.

Welsiswaar hebben 12 procent van vrouwen ooit slechte ervaringen, dat wil niemand betwijfelen, maar 88 procent klaagt kennelijk niet en ook de genoemde 12 procent komt toch ook grotendeels weer uit in het normale bereik van vrouw en man.

Ja, dat schrijft zij dan weer niet en dat is wat jammer.

..

GRATIS SEX FILM OMA SEXDATE LIMBURG

Naakte lesbische meiden lekker hard neuken

SEXDATE DRACHTEN CARDATE GELDERLAND Het zijn dingen waarmee je geboren bent. Normen en waarden zijn opgelegde instituten. Of over de lakens. Beste Ali, Ik heb in tijden niet zo genoten als dat ik zonet deed tijdens het lezen van dit artikel. Is het risico dat ik loopt de potentiële beloning waard? Je weet dus dat het een vaardigheid is die je moet leren. Altijd leuk om iets te lezen waar iemand tijd in heeft gestoken Als je de stelregel aanhoud Je bent nooit te oud om te leren Dan is leren een dagelijks terug kerend feit geworden. Ik denk dat we daar inmiddels uit zijn. Ofwel je word je daadwekelijk bewust dat vrouwen niet slecht zijn. Over al het andere heb ik het niet. Als we naar nertsen kijken, zien we iets bijzonder.

Copyright © 2018 Sm