Domina huren lesbisch genot

domina huren lesbisch genot

Ester voelt de zak nu strak dicht geritst worden om haar lichaam. Mark geeft haar en duw en Ester valt machteloos op het zachte bed. Hij positioneert haar in het midden van het bed. Ester snapt totaal niet waarom ze dit zo lekker vindt. Ze test haar bewegingsvrijheid en kronkelt met haar lichaam. Mark gaan nu bovenop haar zitten en kneed haar tepels door zijn vingers.

Ze kreunt van genot en laat duidelijk blijken dat ze het prettig vindt. Zelfs als Mark wat harder knijpt geeft ze te kennen er niet vies van te zijn. Pas als Mark echt heel hard knijpt probeert ze enigszins eraan te ontkomen door haar lichaam weg te draaien voor zover als dat gaat in de zak. Mark pakt nu de triller die hij had gekocht en zet deze op zijn hand. Als hij deze aanzet en zijn hand tegen het lichaam van Ester plaatst voelt ze de intense trilling tot diep onder de huid.

Mark plaats haar hand tegen haar kruis en duwt zijn trillende vingers tegen haar klitje. Nog net op tijd trekt hij zijn hand weg om haar tepels er weer van langs te geven. Ze smeekt hem om een orgasme en Mark geeft toe aan haar verlangens van lust. In enkele seconden komt zo heftiger klaar dan in al die jaren voorafgaand. Mark geeft nog niet op en houd haar in de staat waarin ze verkeerd.

Ester is al het besef kwijt en blijft maar klaarkomen. Ze kreunt en gromt op de golven van genot. Haar lichaam schokt en Mark moet er zelfs op toezien dat ze niet het bed afrolt. Uiteindelijk vraagt ze Mark om te stoppen. Ze kan niet meer en is het absoluut ook niet gewent om zo intens heftig en achter elkaar tot zo een ongekend hoogtepunt te komen.

Mark kust haar masker en opent de rits van de zak. Ester komt langzaam tot haar positieven en schaamt zich er zelfs voor dat ze zichzelf zo heeft laten gaan.

Eindelijk lijkt ze te worden begrepen. Zonder dat ze het zelf wist was het dit gevoel waar ze zo naar verlangde. Ze schaamde zich voor haar eigen gedachten en had het daarom zo diep weggestopt zodat het leek alsof het er niet meer was.

Maar het vrat aan haar en ze gaf Mark er de schuld van dat ze geen sex meer hadden maar eigenlijk was ze er zelf net zo goed debet aan. Sex was met haar ook niet spannend. Ze reageerde nooit spontaan. Het leek wel een toneelstukje wat ze opvoerde.

Maar de gevoelens die ze deze avond heeft ervaren zijn ongekend en smaken naar meer. Mark geniet intens van de prachtige glimlach op haar gezicht. Al snel vallen ze tegen elkaar in slaap. De volgende dag moet Ester weer gewoon werken. Mark zit nog steeds in de ziektewet en wil dat nog een poosje volhouden om tijd te hebben voor de plannen die hij in zijn hoofd heeft.

Zodra Ester de deur uit is springt hij achter de PC en de tekentafel om zijn plannen vorm te geven. De dagen die volgen worden er vele pakketjes bezorgt en is Mark in de garage druk in de weer met het maken en modificeren van speeltjes en toestellen.

Na weken van bouwen testen en aanpassen is het project klaar voor gebruik. Ester heeft in die dagen iedere avond in de zak gelegen en er zelfs in geslapen doordat Mark zo moe was dat hij in slaap was gevallen zonder Ester te bevrijden. Ze had een heerlijke nacht gehad en zichzelf midden in de nacht nogmaals weten klaar te rijden tegen het been van Mark.

Als Ester na 3 weken uit haar werk komt staat Mark haar al op te wachten in een mooi driedelig zwart pak. Ester kust hem hartstochtelijk en Mark laat haar weten dat ze uit eten gaan en dat haar kleren op het bed liggen. Ester gaat snel naar boven om te douchen. Als ze klaar is en op bed kijkt schrikt ze. Er ligt een rode lange avondjurk. De jurk is prachtig maar wel van een heel buitengewoon materiaal. Het is van glimmend rubber en ze voelt onmiddellijk de spanning in haar buik. Moet ze echt in deze jurk in het openbaar.

Mark hoopt dat ze de jurk aantrekt. Hij heeft niet die dominantie in zich om haar te dwingen. Maar Ester voelt op de een of andere manier aan dat dit het begin is van een bijzonder weekend. Ze trekt de jurk aan en bekijkt zichzelf voor de spiegel.

Mark heeft met zijn keuze voor dit model echt de spijker op zijn kop geslagen. Ze zier er uit als een superster op de rode loper. De rode pumps passen perfect bij de jurk en nadat ze haar haren stijlvol heeft opgestoken loopt ze voorzichtig de trap af waar Mark op haar wacht.

Hij weet niet wat hij ziet. Ze is nog mooier als destijds aan het altaar. Wow wat een vrouwelijkheid. Gelukkig is het donker als ze de auto instappen en wonen ze vrij zodat de buren haar niet kunnen zien. Mark neemt haar mee buiten de stad en heeft een tafel besproken in een toprestaurant van een sterrenkok.

Het is stampvol met stijlvolle mensen en Ester voelt hoe er naar haar gekeken wordt zonder dat iemand wijst of iets durft te zeggen. Het rubber heeft ook zeker zijn uitwerking op Ester. Naast dat ze er ongelofelijk geil van wordt geeft het haar ook een bepaalde rust.

Het voelt als iets wat hoort bij haar. De avond voelt echt super fijn. Mark is ontspannen en ze kan ook weer lachen om zijn grapjes en is weer helemaal verliefd op hem. Mark vertelt haar na het eten dat hij dit weekend nog een verrassing voor haar heeft. Ester weet nog niets van het bouwproject van Mark in de garage.

Die nacht slaapt Ester na vele orgasmen opnieuw in de rubber zak. Ze had er zelfs om gevraagd. Zaterdag ochtend is Mark erg gespannen. Hij weet niet zo goed hoe hij het moet gaan brengen. Misschien is het beter als hij haar na het ontbijt blinddoekt en zo meeneemt naar de garage. Ester merkt wel dat er iets speelt maar kan er de vinger niet op leggen. Pas als Mark de blinddoek tevoorschijn haalt beseft ze dat er wat te gebeuren staat.

Gewillig laat ze zich mee voeren naar de garage waar Mark alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Ze moet haar ochtendjas uittrekken met haar gezicht naar de muur toe. Het is nu het moment van de waarheid. Ze moet met 1 been in het dikke rubber pak stappen waar hij zo hard aan had gewerkt. Dan het andere been en vervolgens trekt hij het koude zware pak verder omhoog.

Het pak is in-geolied met veel silicone en glijd makkelijk over haar lichaam. Als ook haar armen er in zitten en haar hoofd door het manchet kan hij verder gaan met de preparatie. Ze krijgt een plug in haar kutje en in haar anus. En diverse slangen en snoeren worden door speciale openingen in het pak gevoerd.

Dan sluit de waterdichte rits op haar rug en zit ze opgesloten in het zware pak. Ze vindt het heerlijk hoe haar mannetje bezig is met haar lichaam. Ze geniet van zijn aandacht ondanks dat ze niets kan zien. Dan gaat de blinddoek even af en krijgt ze meteen weer een masker met knevel over haar hoofd.

Vervolgens moet ze op het bondagebed gaan liggen. Aan alle kanten voelt ze hoe haar armen en benen worden gefixeerd. De temperatuur van het pak neemt de warmte van haar lichaam over. Ze kan alleen al door de pluggen in haar holtes al spontaan klaarkomen maar ze weet zich te beheersen. Het kost Mark wel een uur de tijd om alles aan te sluiten en af te stellen tot in perfectie. Dan is het moment daar. Met slechts druk op de knop start hij zijn ultieme orgasme robot.

Ester hoort machines starten en voelt dan hoe het dikke rubber pak haar grijpt door zich strak vacuüm te zuigen om haar lichaam. Ook het vreemde masker om haar hoofd trekt vacuüm waardoor de knevel zich nog dieper naar binnen werkt. Ze kan ademen door het gat in de knevel en ook de pluggen in haar kruis drukken niet onprettig strak in haar kut en kont. Zover haar bondage het toelaat kronkelt ze met haar lichaam. Haar borsten worden nog eens extra strak in voorgevormde rubber cups gezogen.

Aan het einde van de deze cups zitten metalen ringen die exact om haar tepels zitten. Het voelt hemels en het eerste uur wat nu volgt is een geweldige ervaring waarin de lust steeds verder wordt opgebouwd. Maar dan totaal onverwachts voelt er een prikkeling op haar tepels. Ze heeft nog nooit zoiets gevoeld maar tijd om na te denken krijgt ze niet.

De prikkeling wordt steeds sterker en zelfs pijnlijk. Ze wil schreeuwen maar er komt geen geluid uit. Ze vind de pijn eigenlijk niet eens onaangenaam en gaat het zelfs waarderen. Maar juist als ze denkt alles weer onder controle te hebben voelt ze een zelfde prikkeling diep in haar kutje op een plek waarvan ze het bestaan niet afwist. Slechts enkele minuten later voelt ze het orgasme opbouwen.

Er is niets wat ze er tegen kan doen en de uren die volgen blijven een opeenvolgen van mega entense orgasmen. Haar gedachten en wil zijn volledig gebroken. De machine is onvermoeibaar en heeft haar volledig in zijn greep. Ze wil dat het stopt maar als de machine haar even rust geeft verlangt ze naar nog meer pijn en geiligheid. De pluggen trillen en de elektro-golven brengen haar tot ver in het heelal. Mark heeft een live videoverbinding met Miranda die zeer onder de indruk is van het resultaat en stiekem hoopt om het in eigen persoon snel eens mee te mogen maken.

Na 4 uur is er een einde gekomen aan het programma. De machine stopt en heel langzaam stroomt er weer wat lucht in het pak. Mark neemt heel voorzichtig haar masker af. Ester is helemaal doorweekt van het zweet en haar haren plakken tegen haar gezicht. Ze heeft haar ogen open maar kijkt recht naar boven zonder enige expressie. Mark droogt haar gezicht en masseert haar hoofdhuid.

Pas na een half uur maakt hij haar armen en benen los en nog een uur later ligt Ester totaal uitgeteld in een warm bad. Heel langzaam komt ze weer een beetje terug op aarde.

Lichamelijk is ze een wrak maar geestelijk heeft ze een mega boost gekregen. Het geluk wat ze nu voelt is met geen pen te beschrijven. Ze wil Mark voelen en heel dicht tegen hem aan kruipen. Die middag liggen ze verliefder dan ooit in bed. Als Ester tegen 7 uur in de avond wakker wordt bestellen ze een pizza en eten die in bed op voor de TV. Ze hoeven niets te zeggen tegen elkaar.

Ester ligt vanaf deze dag meerdere keren per maand totaal overgeleverd aan de orgasme-machine en ze heeft Mark zover gekregen om een aangepaste versie voor zichzelf te ontwikkelen. De eerste keer vond hij het maar niks maar na een aantal aanpassingen en verdere ontwikkelingen laat ook hij zich graag onderwerpen aan zijn eigen creatie.

Samen hebben ze het project verder ontwikkeld en is er ook een machine gemaakt om op de markt de brengen. Deze vereenvoudigde versie is erg in trek en wordt besteld van over de hele wereld. Om aan de vraag te kunnen voldoen hebben Mark en Ester hun banen opgezegd. Zelf houden ze zich alleen maar bezig met de ontwikkeling en productie en Miranda verzorgt de public relations en distributie. Sophie heeft zich na vele jaren losgemaakt van Miranda en is haar eigen studio begonnen in Dubai.

Mark en Ester zijn regelmatig bij haar op bezoek geweest en ook hebben ze spannende spelletjes samen gespeeld maar nooit heeft Sophie iets losgelaten over wat er ooit in Londen was gebeurd.

Dat was het grote geheim tussen Mark en Sophie. Ilse is een jonge vrouw van 36 jaar. Vanaf haar 15e had ze een relatie met Rob. In het begin van hun relatie was alles koek en ei.

Rob hechte veel waarde aan een zekere toekomst en werkte hard om zijn ideaal te bereiken. Helaas kreeg hij steeds minder oog voor Ilse en geld verdienen was alles wat hem interesseerde en daarnaast de meiden op kantoor waaraan hij wel zijn aandacht aan kon schenken.

Voor Ilse was de maat vol en Rob stribbelde niet eens tegen toen ze voorstelde om uit elkaar te gaan. Rob had haar niet onbemiddeld achter gelaten en ze had nu een appartement vrij op naam. Ze werkte 3 dagen in de week en door haar lage vaste lasten bleef er voldoende over om goed van te leven. Nu alles achter de rug was en ze de rust weer heeft gevonden kwamen ook haar gevoelens weer terug. Ze durfde nu ook eerlijk naar deze gevoelens te luisteren en wilde deze gevoelens nu niet meer veroordelen maar omarmen.

In de avonduren speurde ze het internet af naar plaatjes filmpjes en ook contacten die haar aanspreken. Haar fantasien werden steeds extremer en haar verlangens hiernaar alleen maar groter. Ze bevredigde haar zelf meerdere keren op een avond met de vele speeltjes uit de sexwinkel die ze had bemachtigd. Haar fantasien sloegen dan helemaal op hol.

Ze sloot haar ogen en stelde het zichzelf voor hoe het zou zijn als zij die gene was op al die foto's en filmpjes. Zo af en toe raakte ze op chatsites in gesprek met iemand waarmee ze haar gevoelens kon delen.

Een dame waar ze de afgelopen week bijna iedere avond mee gesproken had vond ze meer dan interessant. Ze had het gevoel volledig begrepen te worden en na enkele dagen van chatten had ze nu ook haar emailadres gegeven. Maar na een skype gesprek van enkele uren was voor haar duidelijk dat Ilse de beste bedoelingen had.

Ilse had spijt of toch weer niet Zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Ilse hangt in een frame van staal. Volledig in velen lagen rubber. Ze kan niets zien of horen maar is nog steeds overladen met gevoelens. Sommige prikkels geven haar intense pijn en andere weer angst en enkele ook weer ultiem genot. En als al die gevoelens zich in een hoog tempo gaan afwisselen ontstaat er een chaos die haar op een plek brengt waar ze nog nooit eerder is geweest maar het is een plek die altijd op haar heeft gewacht.

Het is de plek in haarzelf. Dit is wie ze is en wat ze is. Het rubber drukt aan alle kanten tegen haar huid. Haar armen en benen kan ze vrijwel niet bewegen. Haar mond is gevuld met rubber en het enige contact met de buitenwereld zijn de slangetjes in haar neus waardoor ze kan adem halen. Soms is die ademhaling even geblokkeerd of krijgt ze geen verse lucht en heel af en toe ademt ze gedwongen een vreemde geur in die haar nog geiler maakt.

Haar lichaam voelt dan heel warm en haar hartslag gaat omhoog. Dat houd dan zo een 2 minuten aan en het gaat altijd gepaard met extreme pijn en stimulatie op haar gevoelige delen. Die ongelofelijk geile 2 minuten eindigen in een eindeloos lang en heftig orgasme. Hierna volgt er weer een periode van rust en ongemak. Ze voelt haar pijnlijke spieren en wil dan uit haar benarde positie verlost worden.

Ze probeert te schreeuwen maar kan geen nood uitbrengen door de hard opgeblazen knevel die haar gehele mond vult. Ze weet het niet meer. Ze wil dat het ophoud maar gelijkertijd verlangt ze naar de orgasmen waarvan ze weet dat die er nog gaan volgen. Dan wordt opnieuw weer die lucht afgesloten. Het begin van een cyclus die oneindig lijkt. De prikkels op haar tepels gevolgd door de stimulatie op haar klitje dan het langzaam opvoeren van de pijn en het rebreathen van haar adem gevolgd door de door het sterk geurende gas wat haar zo een ongelofelijk geil gevoel geeft.

Dan opnieuw die explosie van lust en geiligheid. Als ze ditmaal haar ogen opent en door de beslagen glazen van het masker kijkt ziet ze daar de contouren van een vrouw in zwart glimmend latex.

De meesteres die haar uren geleden had vastgeketend aan deze slopende orgasme-machine. Onvermoeibaar had ze ontelbare hoogtepunten doorstaan en totaal lusteloos hing ze in haar bondages. Isis laat haar dan zakken en ontdoet haar van alles wat haar die afgelopen uren tot een  lust en kwelling heeft gebracht.

Ook de catsuit mag ze uittrekken en ze ondersteund haar richting de douche. Isis zelf doet haar laarzen uit en gaat dan bij haar onder het warme water staan. Ilse steunt op haar schouders en drukt haar naakte lichaam tegen de catsuit van haar meesteres. Ze voelt de stevige borsten tegen die van haar en raakt opnieuw opgewonden. Isis gebaard haar op haar knieën te gaan zitten en drukt het hooft van Ilse in haar kruis. Zonder enige aanwijzing kust Ilse het kruis van haar meesteres.

Isis opent de rits en trekt deze een stukje open zodat haar poes naar buiten komt. Vol van passie likt Ilse haar naar een hoogtepunt. Isis kan er geen genoeg van krijgen maar de wat ongemakkelijke houding onder de douche geeft haar kramp in haar kuiten. Ze trekt Ilse de douche uit terug naar de speelkamer en duikt daar op het rubber hemelbed. Ilse springt er achter aan en likt alsof haar leven er van afhangt. Wat houd ze ongelofelijk veel van deze vrouw die haar helemaal lijkt te begrijpen.

Isis grijpt naast het bed en pakt een gasmasker met lange slang er aan. Aan het eind van deze slang zit een dildo met kleine gaatjes. Ze gebaard Ilse deze in haar kut te stoppen en daarna verder te gaan met haar tong tussen haar benen. Steeds dieper laat Ilse de dildo in haar nog gevoelige maar o zo natte grotje zakken. Isis krijgt hierdoor steeds minder lucht en raakt daardoor nog geiler. Nog heftiger dan de eerste keer komt ze bijna spuitend klaar. Ze trekt Ilse aan haar haren tussen haar benen vandaan en laat haar bovenop haar liggen.

Wel 15 minuten gebeurt er helemaal niets. Hooguit een kleine streling als teken van ultieme voldoening. Voor het eerst spreekt de meesteres op normale toon tot Ilse. Isis loopt naar de grote kast in de kamer en zoekt zwarte catsuit met handen voeten en open facemask voor haar uit. Ilse had dit na alle heftigheid niet verwacht maar door de tederheid waarmee Isis het brengt trekt ze het graag aan om haar meesteres te pleasen.

Ze kan ook zeker niet ontkennen dat bij het gevoel van het dikke strake pak en het materiaal op haar huid haar opwinding alweer stijgt. Isis heeft intussen een telefonische bestelling gedaan bij een goede souchi bezorgdienst. Ilse moet op het bed gaan zitten en Isis helpt haar bij het aantrekken van een paar kriehoge laklaarzen.

Dan gaat ze achter haar staan voor de spiegel en doet haar nog een corset om. Haar toch al slanke taile wordt zo nog slanker en nadat Isis ook nog eens de kruisriempjes strak aantrekt tussen haar benen is ze alweer zo geil als boter. Ze kan niet bevatten dat ze het zelf is als ze in de spiegel kijkt en op het masker na lijkt ze nu als 2 druppels water op haar meesteres.

Dan gaan ze de kamer uit en gaan ze naar de luxe zitkamer. Isis dimt het licht en doet de televisie aan. Ze neemt wat contant geld uit haar tas en legt het op tafel. Ze geeft Ilse te kennen dat zei dit moet afrekenen aan de deur als de souchibestelling er is. Bij de gedachte krijgt Ilse al een hartverzakking maar veel tijd om na te denken is er niet.

De deurbel gaat en met een grote glimlach duwt Isis haar het geld in haar handen en stuurt haar richting de voordeur waar ze vol pret om het hoekje blijft kijken. Ilse opent de deur en de bezorger staart haar van onder tot boven met open mond aan. Hij overhandigd haar de tas met eten en vergeet bijna om af te rekenen. Ondanks de schaamte ontstaat er ook iets van macht in Ilse. Ze voelt zich als een vamp in deze outfit en is er van overtuigd ieder vent op deze manier om haar vinger te kunnen winden.

Ze gooit de deur dicht en lachend loopt ze terug naar de kamer. De sfeer is nu ontspannen en voor de televisie genieten ze van het heerlijke eten. Na enkele uren raakt Isis weer een beetje in haar rol. Ze neemt haar slavin mee naar het bed waar ze haar eerder zo heerlijk op had verwent. Ze loopt weer naar de kast en komt terug met een slaapzak van dik rubber met ingebouwd gasmasker. Ilse mag op de rand van het bed plaatsnemen. De laarzen moeten uit en vervolgens moet ze haar benen in de zak steken.

Door het vele silicone glijmiddel verdwijnt haar onderlichaam zonder moeite in de strakke zak. Voordat ze verder de zak in gaat maakt de meesteres eerst het corset los. Ze opent de rits tussen haar benen en drukt daar 2 plugjes bij haar naar binnen. Eentje in haar kutje en een andere in haar kontje. Aan de pluggen zitten draadjes die door de rits op kruishoogte door de dak naar buiten worden geleid.

Dan moet ze haar armen in de sleeves aan de binnenkant van de zak steken en vervolgens wordt de zak volledig dicht geritst om zo haar lichaam totaal machteloos te maken. Isis gooit haar naar achteren en positioneert haar aan de rechter kant van het bed.

Er zitten diverse ringen aan de zak bevestigd waarmee Isis haar nu volledig fixeerd aan het bed. Ook de gasmaskerhood die aan de zak vast zit gaat nu over haar hoofd. Ze is best wel een beetje bang maar als de ademhaling goed gaat raakt ze wat meer ontspannen en verlangt naar wat komen gaat of misschien ook wel niet. Nu Ilse zo totaal machteloos is ingepakt is ze zelf aan de beurt.

Ze doet ook zelf 2 pluggen in en zet bij haar zelf een soortgelijk gasmasker op als wat aan de zak van Ilse zit. Vervolgens neemt ze een zwaar rubber dekbed en legt over het bed. Alleen het masker van Ilse komt nog onder de deken uit. Dan pakt de computer gestuurde electro box en sluit zichzelf en Ilse hier op aan. Ze doet de deken even iets oplaag en maakt dan de tepelritsen open op de zak en die van de catsuit er onder.

De bezwete harde tepels steken naar buiten. Isis knijpt er teder in en Ilse kreunt van genot en lust. Dan pakt ze 2 electro-klemmetjes en plaatst deze op haar harde tepels nadat ze deze met een doekje eerst heeft droog gemaakt.

Dan duwt ze de harde knoppen terug naar binnen en sluit de ritssluitingen. Bij haarzelf doet ze het zelfde en sluit ook deze draden aan op de electrobox. Dan gaat ze onder de deken liggen naast haar slavin. De maskers sluit ze met slangen op elkaar aan en verbind ze met het ademhalings regelapparaat waar ze Ilse de hele middag al aan gehangen had. Dan start ze de computer en laat zichzelf ontspannen tussen de rubber lakens zakken. De eerste 10 minuten gebeurt er helemaal niets. Daarna volgen er zachte pulsen op de tepels.

Beide dames kreunen zachtjes van genot. Ilse raakt nog sterker opgewonden met het idee dat haar meesteres naast haar ligt maar beseft nog niet dat ze de zelfde prikkels als haar voelt. Pas als de prikkeling wordt opgevoerd krijgt ze een vermoeden van de situatie.

De stimulatie wordt nu verder uitgebreid en het tempo wordt ook behoorlijk opgevoerd. Isis heeft wel enig idee wat de computer voor haar in petto heeft doordat ze het programma natuurlijk zelf geschreven heeft maar dat neemt niet weg dat het echt wel heel heftig is en steeds heftiger gaat worden.

Voor Ilse is het een stuk heftiger. Ze is ook niet gewend aan zoveel pijn en stimulatie en dan ook nog eens het ademhalingsapparaat met het geile gas. Dan daarbij haar meesteres die naast haar ligt te genieten van alle geile prikkels.

Na mate de tijd verstrijkt komen de 2 steeds dichter tegen het orgasme aan maar voor alsnog stopt de computer nog net op tijd. Dit gaat nog wel een uur zo door. Beide dames hunkeren naar een orgasme maar Isis weet hoe lekker het zal zijn als dat punt steeds verder verlegt wordt. Inmiddels zijn er 3 uur verstreken. Heftig zwetend en kreunend van genot en pijn krieoelen te tortelduifjes in het rubber hemelbed.

De lucht wordt afgesloten en daar is het geile gas uiteindelijk. De 2 schreeuwen het uit en Isis schokt het hele bed door door alle heftigheid die het orgasme haar brengt.

Ilse schokt in de bondage die haar op haar plaats houd. Ze snakt naar lucht maar krijgt die nog niet waardoor het 2e orgasme volgt en een 3e. In iedere normale omstandigheid zou ze nu vrezen voor haar leven maar het vertrouwen in haar meesteres en het pure genot maken het tot het meest hemelse belevenis die ze zich maar kan indenken.

Als Isis eindelijk is uitgeschokt realiseert ze dat ze zich om haar slavin moet bekommeren maar als ze door de glazen van het masker haar sprankelende ogen ziet die haar vol liefde aankijken is ze gerust en is haar missie geslaagd. Al jaren verlangde ze naar een mooie vrouw die haar gevoelens en verlangens naar kinky sex begrijpt.

Ilse is de exacte invulling van haar verwachtingen in een vrouw. Ze zal haar de komende dagen en weken verder kneden tot haar perfecte sexpartner en haar op zo een manier verwennen dat ze verslaafd zal worden aan haar dominantie. Al vele jaren struint Marjon het internet af naar spannende plaatjes en situaties die haar extreem prikkelen. Ze is een van de weinige dames met een echte fetish voor rubber en bondage.

Rubber is voor haar een materiaal waar ze enorm opgewonden van raakt. De toepassingen gaan zover als de fantasieën gaan. Het is de glans, de gladheid, de geur, de ontoelaatbaarheid, de elasticiteit, de warmte en de sterkte.

Het lijkt wel of er leven in het materiaal zit. Natuurlijk is het leuk om er kleding van te maken. Dat voelt al zeer erotisch en sexy maar voor haar gaat het veel verder dan dat. In de jaren heeft ze al veel ervaring opgedaan met haar partner en leuke vrienden. Samen gaan ze op zoek naar nieuwe mogelijkheden en brengen ze steeds meer technieken samen in 1 spel vol met geiligheid.

Maar Marjon heeft een bepaalde fantasie die haar maar niet kan loslaten. Ze schaamt zich er zelfs een beetje voor en meestal denkt ze er aan als ze met zichzelf speelt. Ze heeft al zoveel moois gezien en meegemaakt maar het ultieme lijkt haar om dit alles samen te brengen met behulp van computer gestuurde technieken. Het idee is ontstaan nadat ze op internet een stel homo's was tegen gekomen die zoiets dergelijks hadden ontwikkeld. Het is een kastje met diverse snoertjes kabels en slangen wat bestuurd wordt door software programma dat van te voren moet worden ingesteld.

De ontwerpers hebben een kastje gebouwd waarmee diverse verschillende signalen kunnen worden uitgestuurd naar willekeurige apparaten. De signalen kunnen worden ingesteld naar tijd, duur, frequentie, enz.

Deze signalen kunnen gekoppeld worden aan vibrators, pompen, ventielen enz. Het kan eindeloos worden aangepast en zelfs met een eenvoudige mobile telefoon vanaf de andere kant van de wereld worden bediend.

Marjon is vastbesloten dat ze dit ooit eens wil ervaren. Ze heeft de groep jongens al een paar keer benaderd maar de afstand is toch wel een groot probleem. Het is niet alleen zeer kostbaar maar ze kan ook niet zomaar even weg van haar gezin en werk. Maar ze is verder gaan zoeken en deze zoektocht bleek succesvol. In haar eigen landje heeft ze 2 jongens gevonden met een soortgelijke set-up. En ja ook dit zijn weer homoseksuele mannen.

Het lijkt wel of die veel meer fantasie en passie hebben op dit gebied. Het idee om haar eigen sessie te kunnen samenstellen en te kunnen ondergaan laat haar maar niet los. Het is alsof je je eigen meesteres bent. Je bepaalt zelf van te voren wat je moet ondergaan en zodra iemand het programma start kun je niets anders dan ondergaan. Ze schrijft de jongens aan en wacht hun reactie af.

Ze krijgt een berichtje terug na 3 dagen maar erg enthousiast zijn ze niet. Ze verwijzen haar naar de Amerikaanse website die ze zelf al x heeft bezocht. Marjon weet dat ze zal moeten doorbijten en het tweetal moet overtuigen. Ze schrijft ze nogmaals een mail waarin ze zeer uitgebreid omschrijft wat ze voor ogen heeft en doet er ook een paar foto's bij van haar eigen gear en van bondages die ze heeft ondergaan. Die zelfde avond krijgt ze een berichtje terug.

De jongens zijn onder de indruk van de bondagespullen die zed bezit zoals de opblaasbare bodybags en drangbuizen. Na maanden van op en neer mailen zijn ze eindelijk zover dat ze willen afspreken. Marjon heeft haar autotje volgepakt met rubber en bondagegear en vertrekt richting Amsterdam. De navigatie stuurt haar vlotjes door de stad tot aan de voordeur van een statig grachtenpand.

De jongens zitten duidelijk goed in de slappe was. Ze belt aan en de deur word open gedaan door een kale slanke jongeman. Hij lacht vriendelijke en helpt haar met het nar binnen dragen van alle spullen. Dan geleid hij haar naar de huiskamer. Het is er lekker warm en daar wordt ze ook verwelkomd door de andere jongen. Hij is wat ouder en naar haar inschatting ook de dominant van het tweetal. Aan de koffie komen ze al heel snel op het onderwerp en de jongens willen graag alvast alle toys en gear zien die ze heeft mee gebracht.

Alles wordt professioneel aan een inspectie onderworpen om te kijken hoe ze het bestuurbaar kunnen maken via hun schakelapparaat. Al snel gaan er diverse kasten open en komen er soldeerbouten en kabeltjes aan te pas om het compatibel te maken met hun systemen. Dan moet ze exact gaan beschrijven hoe ze het gewenst had zodat ze het softwareprogramma kunnen schrijven. Een wat lastiger punt is de instelling van de electrobox.

De kunst is om dit samen te laten lopen met de andere speeltjes maar ook de intensiteit mag niet te hoog zijn omdat het dan niet vol te houden is maar ook weer niet te laag omdat het dan niet heftig genoeg is om tot een hoogtepunt te komen. Na 4 uur van afstellen en testen zijn ze klaar. Marjon had verwacht dat ze nu zou worden onderworpen aan de 2 maar zonder pardon wordt ze verzocht om de volgende dag terug te komen zodat ze alles goed kunnen prepareren.

Wat beduust stapt ze in haar auto. Op haar telefoon gaat ze op zoek naar een hotel in de buurt. Dit valt nog niet mee maar uiteindelijk heeft ze een plekje gevonden om de nacht door te brengen. De zenuwen spelen haar nu wel aardig parten en het is een onrustige nacht. De volgende ochtend wordt ze gebeld. Het is 1 van de jongens die haar verzoekt zich om 11 uur te melden. Ze neemt een extra lange douche en kleed zich daarna aan.

Exact om 11 uur belt ze aan. Het is nu de oudere jongen die open doet en lacht haar toe mijn zijn pretoogjes. In de huiskamer gaan ze aan de grote tafel zitten.

Dan zegt hij haar dat ze alles klaar hebben staan voor de sessie maar er is wel in voorwaarde die ze stellen. Als het programma start dan is er ook geen weg terug en zal ze de volledige 3 uur moeten volmaken zonder genade.

Marjon zegt dat het geen probleem is en geeft ze het volledige vertrouwen. Maar de man wil dat ze hier toch een contractje voor tekent om achteraf geen discussie te krijgen. Marjon krijgt nu toch wel een beetje de zenuwen maar naar al die jaren van zoeken en speuren wil ze ook niet terug trekken. Ze tekent het contract waarna ze de man moet volgen naar de bovenliggende verdieping.

Ze kijkt haar ogen uit. Alles is ingericht in BDSM-stijl en de geur van rubber is zeer overheersend aanwezig. Dan betreed ze de kamer waar alles moet gaan gebeuren. Op een tandartsstoel ziet ze de extreem zware opblaasbare rubber zak liggen die ze zelf had mee gebracht.

Over de stoel liggen nog diverse pakken zakken en maskers en verder hangt er een monitor en is het een wirwar van kabels en slangen. De heren zijn nog druk in de weer en vragen of ze zich niet moet omkleden. Marjon neemt de catsuit die bovenop de stapel rubber ligt. Ze kleed zich wat verlegen uit maar heeft al snel door dat de heren er totaal geen oog voor hebben. Ze glijd behoedzaam in de catsuit.

De jonge man helpt haar met de ritssluiting. Dan geeft hij haar een tweetal electrodes aan. De 1 is een plug voor in haar achterste en de andere moet ze in haar kutje stoppen. Ze heeft duidelijk wat moeite met de butplug. Dan wordt ze wat ruw over een bankje heen gelegd en drukt de jongeman in een soepele beweging de plug naar binnen. Hierna helpt hij haar weer overeind en mag ze op een stoel gaan zitten. Hij opent de ritsen die over haar borsten lopen en sluit op iedere tepel een electrode aan.

Rondom iedere tepel komt ook nog een electrode en de ritsen worden weer gesloten. Dan neemt hij het volgende zware rubber pak en Marjon wordt verzocht haar benen er in te steken. Zorgvuldig worden al draden doorgevoerd naar buiten.

Hij controleert nogmaals of alles goed op zijn plek zit en sluit dan het pak volledig af. Marjon in nu al enorm opgewonden door het zware rubber en de pluggen die haar opvullen. Ook de knijpers op haar tepels voelen zeker niet onaangenaam. De volgende fase is het masker. Het is een masker wat ze niet kent. Aan de binnenkant zit een rubberen bit wat haar mond volledig opvult en in haar neus gaan 2 zacht rubberen slangetjes.

Het is even wennen maar na enkele minuten geeft ze een signaal waarme ze laat blijken dat het ademen goed gaat. Het masker wordt nu verder dicht geritst. Dan mag ze eindelijk in de opblaaszak stoppen. Opnieuw worden alle draden zeer zorgvuldig doorgevoerd en gesorteerd. Haar armen gaan in de sleves en de rits op de rug wordt tot bovenaan gesloten. De twee pakken haar op en leggen haar in de tandartsstoel. De stoel heeft een prettige houding.

De zak wordt met riemen gefixeerd aan de stoel wat het machteloze gevoel en daarmee haar opwinding nog eens extra versterkt. Nu wordt haar hoofd ingesmeerd met silicone zodat het volgende masker er makkelijk overheen glijd.

Dit masker is een soort van helm van zeer dik rubber met aansluitingen voor de in en uitgaande lucht. Het masker is enorm zwaar maar zit wel goed. Door de ingaande opening met de hand even dicht te houden controleren ze de luchtdichtheid van het masker. Marjon zuigt zo hard als ze kan maar er komt geen zucht lucht meer haar longen in. Ze zuigt enkel het masker nog strakker tegen haar gezicht aan. Dan worden de luchtslangen aangesloten en ook alle electrokabels gaan in de juiste aansluitingen op het kasje.

Een krachtige wandvibrator wordt strak tegen haar poesje gedrukt via de opening in de zak en vasgezet met de riem die er overheen loopt. Dan voelt ze in hoog tempo de lucht de zak in stromen en wordt haar lichaam geplet door de dikke binnenlaag van de opblaaszak. Ze voelt hoe de luchtdruk haar lichaam optilt van de stoel. Ze kan geen kant meer op en is volledig in de macht van deze twee mannen. Enkel als ze serieus ademhalingsproblemen heeft moet ze hard schudden met haar hoofd.

Marjon knikt ja en dan wordt het meteen heel stil. Er gebeurd helemaal niks voor de eerste 10 minuten. Dan ineens krijgt ze geen lucht meer. Ze wacht het even af en schud dan met haar hoofd maar nog steeds geen lucht maar dan juist wanneer ze in de stress wil schieten krijgt ze weer zuurstof binnen.

Wat ze niet weet is dat ze nu haar lucht aan het rebreathen is. Al snel gaat het tempo van haar ademhaling omhoog. Ze beseft zich goed dat het bij het programma hoort en veilig is maar makkelijk is het zeker niet. Ze is zichzelf onmiddellijk bewust van de extrme machteloosheid waarin ze zich bevind.

Gelijkertijd stijgt haar opwinding en voelt ze hoe haar vaginavocht haar grotje uitloopt of zeg maar gerust stroomt. Dan voelt ze ineens weer koele lucht en ademt ze diep door om haar longen te vullen met verse lucht. Maar lang rustig blijft het niet.

Om beurten gaan er stevige stroomstoten door haar tepels. Een gevoel waarna ze altijd erg verlangt tijdens de sex. De stroom is absoluut niet pijnlijk maar opwindend zeker wel. Dan opeens een harde trilling in haar kont die uitstraalt in haar bovenbenen. Een soort van pompend gevoel lijkt het wel en net als ze denkt de controle te hebben worden haar tepels keihard aangepakt ze snakt naar adem maar die is dan net even 5 seconden afgesloten waardoor ze de pijn niet kan wegpuffen.

Als beloning gaat dan de triller op haar kutje aan maar ook dit is maar van korte duur. De sessie is nog maar 15 minuten onderweg en nu is ze al afgepeigerd van de intensiteit van deze setup.

Veel tijd om na te denken krijgt ze niet. De electro in haar kutje is in samenwerking met die in haar anus hard bezig om haar naar haar eerste orgasme te brengen. Als uiteindelijk dan ook nog haar tepels er hard van langs krijgen en haar ademhaling tot een minimum wordt gesmoord komt ze in alle heftigheid tot een extreem lekker en langdurig orgasme. De twee homo's die toekijken krijgen er spontaan een stijve piemel van en Marjon doet haar best om iets van controle terug te krijgen op haar lichaam maar dat is nu juist wat dit programma niet toelaat.

Het neemt de volledige controle over en maakt van haar lichaam een orgasmefabriek. Opeens schijnt er een vel licht in haar ogen. Het is een ingebouwde videobril waar het beeld verschijnt van haarzelf op het moment van haar eerste orgasme. Ze ziet hoe heftig ze zich verzet tegen deze overlading van seksuele prikkels. Haar kutje begint weer te kloppen en alle modules berijden haar voor naar de volgende climax. Als het eerste uur voorbij is heeft ze al 4 keer een hoogtepunt bereikt.

Haar lichaam blijft maar schokken in de trance waarin ze verkeerd. Eindelijk volgt er een moment van rust. Het gehele 2e uur gebeurd er niets. Ze kan goed ademhalen en valt zelfs in slaap. Maar dan als ze helemaal is weggezakt in een droom, tegen het begin van het 3e uur wordt ze gewekt doordat haar ademhaling wat lastiger gaat.

Al anderhalve minuut is ze haar lucht aan het rebreathen. Ze raakt in paniek maar gelukkig gaan de afsluiters weer open en wordt er verse lucht aangevoerd.

Maar in ruil voor deze lucht krijgt ze een stevige marteling op haar tepels en in haar kont. Het is alsof ze hard in haar achterste geneukt wordt en dat die er aan de voorkant weer uitkomt. Haar tepels lijken wel in brand te staan en het wordt pas weer lekkerder als de frequentie wat omlaag gaat. De stroomsterkte neemt daar in tegen wel weer toe maar dat is nog altijd veel geiler als die monotone prikkel.

Ze is volledig in de macht van deze machine en heeft zelfs de kracht niet meer om zich er tegen te verzetten. De mannen laten haar via de videobril nu beelden zien van hun eigen sessies waarbij meerdere slaven in zeer extreme bondages zijn overgeleverd aan hun meester. Ze fantaseert dat zij een van deze slaven is en voor altijd gevangen zal zijn in dit goddelijke materiaal. Het zoveelste orgasme dringt zich aan. De ademhalingscontrole lijkt haar nu wat te veel te gaan worden en ze schud met haar hoofd.

Er gebeurd nog even niets maar de oudere jongen schroeft dan de inlaatslang los om haar op adem te laten komen. Het programma gaat gewoon door en zuchtend, kreunend en schokkend maakt ze de 3 uur vol. De zak loopt leeg en is net zo slap als dat haar lichaam aanvoelt. De mannen strelen met hun handen over de zak. Ze doen de rubber helm af en vervolgens ook het masker met het bit.

Haar gezicht is doorweekt van het zweet en tranen. Ze deppen haar droog met een zachte handdoek en kijken haar glimlachend toe. Na een paar minuten maken ze haar los en pellen haar uit de dikke lagen rubber. Voorzichtig halen ze de knijpertjes van haar zeer gevoelige tepels.

Ze heeft de kracht niet meer om op haar benen te staan en ondersteunend zetten ze haar op een stoel onder de douche. Het warme water wast haar lichaam schoon en helpt om weer een beetje bij te komen. Ze huilt zonder hierbij geluid te maken. Het zijn tranen van ultieme gelukzaligheid. Ze is op een plek geweest in zichzelf waarvan ze het bestaan niet afwist.

Als ze weer een beetje tot haar positieve is gekomen slaan ze haar een badjas om en bieden haar wat te drinken aan. Ze wil de jongens bedanken maar er komt geen geluid uit haar mond. Ze leggen haar op een bed waar ze direct in slaap valt. Ze doen dit aan boord van hun zeiljacht waar ze op een ideale manier de drukte van de stad kunnen ontvluchten. Ze leggen de boot voor anker in een sprookjesachtige baai niet ver van hun thuishaven. Ze zetten wat lekkere hapjes op het tafeltje en spelen een potje kaarten.

De hemel kleurt rood van de ondergaande zon. Het is het meest romantische plaatje wat je maar kunt bedenken. Helaas wordt dit verstoord door een paar irritante muggen die het op het tweetal gemunt heeft.

Desiree krijgt een idee en verdwijnt in de kajuit. Als ze na een kwartiertje weer terug komt is ze volledig omgekleed in een rubber catsuit en heeft zelfs een gasmasker bij haar. Hier komen de muggen in ieder geval niet meer doorheen. Rob krijgt al meteen een harde stamper in zijn broek. Hun fetish leven stond al een poosje op een laag pitje en kan het niet laten om over het heerlijke latex heen te wrijven maar Desiree duwt de handen van haar af en neemt plagerig de kaarten weer in haar handen.

Ze spelen een paar potjes en de stemming wordt steeds gezelliger. Een vreemd gezicht een vrouw in rubber met gasmasker die een potje kaart speelt. Rob wint het zoveelste potje en Desiree kan slecht tegen haar verlies. Dan krijgt ze een idee. De winnaar van het volgende potje krijgt volledige zeggenschap over de ander voor de komende 24 uur. Rob stemt zelfverzekerd toe en Desiree schut de kaarten.

Wat Rob niet weet is dat ze al een paar goede kaarten achterover heeft gedrukt om haar kansen aanzienlijk te vergroten. Het spel begint en Rob is alweer lekker op dreef maar telkens als hij denkt dicht bij de winst te zijn wordt hij bruut afgetroefd. Desiree maakt het spel daarop kordaat af en Springt vol vreugde overeind. De zon is inmiddels bijna onder. Rob kan het nog niet geloven dat hij heeft verloren maar pakt het sportief op en is benieuwd wat ze voor hem in petto heeft.

Als het maar geen dagje dierentuin of braderie is, bedenkt hij zich. Maar Desiree heeft hele andere plannen. Ze commandeert hem om zijn rubber catsuit aan te trekken. Desiree haalt uit de tassen met fetish speelgoed een rubber zak en een opblaasbare zak die ze weer mee naar buiten neemt en uitrolt op het achterdek. Vervolgens haalt ze ook het koffertje met hi-tech seks-speeltjes en wacht tot haar mannetje zijn pak aan heeft. Zichtbaar opgewonden komt hij weer naar buiten.

Desiree gaat op haar buik liggen en laat zich heerlijk door haar uur slaaf masseren. Rob zou het liefst de rits in haar kruis een stukje openmaken en zijn harde pik keihard naar binnen rammen maar zijn gedachte worden ruw verstoord en hij met zijn handen op zijn rug voor Desiree moet komen staan. Hij speelt het allemaal vol spanning mee. Hij krijgt een masker op waardoor hij niets meer kan zien.

Vervolgens voelt hij de ritsen in zijn kruis en bij de tepels open gaan. Desiree sluit behendig verschillende electrodes aan op zijn lichaam en ook nog een plug in zijn achterwerk.

Het is voor Rob lang geleden dat ze zo uitgebreid samen gespeelt hebben. Als alles is aangesloten mag hij zijn benen in de eerste rubber zak steken. Desiree labelt alle stekkertjes zodat ze precies weet wat waarop is aangesloten en bind daarna alle kabels netjes samen.

Dan trekt ze de zak verder over zijn lichaam en moet hij zijn handen in de sleeves aan de binnenkant steken zodat hij ook echt niets meer kan doen. Als de zak is dicht geritst moet hij op de opblaaszak gaan liggen. Desiree zorgt dat hij goed in het midden ligt en dat er geen plooien ontstaan in de gladde rubber onderlaag.

De bos met kabels legt ze aan de zijkant en gooit dan de zware rubber toplaag van de zak over hem heen. Voordat ze de zak om hem heen dicht ritst gaat er een opblaasbare ballhood over zijn hoofd. Ze blaast deze niet al te hard op en controleert zijn ademhaling. Als deze naar haar tevredenheid is sluit ze een slang aan op het mondstuk. Om van het gedoe over dat geld af te wezen gaf ik haar het rekeningnummer, "bedankt hoor", zei ze "ik zal zorgen dat het morgen aan je over gemaakt wordt".

Even bleef het stil en toen zei ze aarzelend, "uhh heb je erin in gekeken", "Ja natuurlijk"zei ik hoe had ik anders aan je nummer gekomen want dat heb je me niet gegeven". Dat is nergens voor nodig hoor meid" zei ik tegen haar, het enige wat ik wil is je adres om hem naar je terug te sturen en maak je vooral niet ongerust want je geheim is bij mij zo veilig als de kluis van de best beveiligde bank in Belgie".

Jennifer bedankte me voor mijn eerlijkheid en wilde me uitleggen hoe het gekomen was dat de foto's en filmpjes op de mobiele telefoon terecht gekomen waren, maar ik zei dat ze aan mij geen verantwoording schuldig was en dat ze zich vooral nergens zorgen over hoefde te maken dat niemand het van mij te weten zou komen of zou horen.

Ze gaf haar adres en ik stuurde haar het mobieltje met de voor haar compromitterende foto's en filmpjes. Een paar dagen later kreeg ik op mijn werk een e-mail van haar waarin ze me nogmaals bedankte en vroeg of ik msn of zoiets dergelijks had omdat ze me graag de reden uit wilde leggen waarom ze zo op de foto en film stond, dus mailde ik haar mijn adres terug, en vermelde er nogmaals bij dat ze dit echt niet hoefde te doen en dat het haar lijf en leven was waar ze vrij in was mee te doen wat zei wilde.

Toen ik s"avonds thuis kwam en de pc aan zette kreeg ik de melding of ik iemand wilde accepteren als contact persoon, ik snapte ook wel dat dit Jennifer was dus klikte ik op accepteren, vrijwel direct verscheen er "Hoi" op mijn scherm, en natuurlijk was het Jennifer, ik groette haar terug en meteen vroeg ze me wat ik nu van haar dacht nu ik haar zo gezien had.

Ik plaagde haar een beetje door te zeggen "hoe bedoel je? Een zucht van verlichting verscheen met een emoticon op mijn scherm met daarna een beschamende emoticon.

Ze vertelde dat ze kickte op onderdanige spelletjes en dat ze super opgewonden werd als ze vast gebonden werd en gedwongen werd om zich zelf te bevredigen en meer van zulke dingen, en dat haar ex vriendje er gek op was om haar met de camera vast te leggen als ze sm spelletjes speelden of als ze masturbeerde.

Ik zei dat ik dat gezien had en dat de buitenopnamen tijdens haar vakantie er niet om logen. Ze vond dat ik daar wel gelijk in had, bedankte me nog een keer voor mijn begrip en sloot af met een scherm kus.

Ik besteedde er verder geen aandacht meer aan en ging verder met mijn leven, ten slotte was ze nog niet eens 18 en verder had ik in haar om die reden ook zeker geen interesse, tot ik een paar maanden later achter mijn pc zat en Jennifer opeens weer een "hey hoe is het?

Ik vertelde dat alles goed was en stelde aan haar ook die vraag, "Ja hoor alles is met mij goed, maar ik wilde u wat vragen", zei ze. Ik antwoordde dat, dat goed was als ze me geen u meer zou noemen, "okè" zei ze en meteen kwam haar vraag, "jij zei me laatst dat je ook van sm houd en nu vroeg ik me af wat je van mij zou vinden".

Hierdoor was ik wel heel erg verrast omdat ik deze vraag nu niet echt had verwacht. Jennifer reageerde er wat lauwtjes op en we vervolgde ons gesprek onder andere wat over sm, sex enz. Ze vroeg me waarom ik er wel met haar over wilde praten maar niet het doen. Nu vind ik zulke dingen altijd geil om te weten, gewoon zomaar het idee dat je iemand kent die dat heeft en ik vind het nog veel geiler om te zien, dus ik zei dat ik het stoer van haar vond dat ze dat had laten doen en vertelde dat ik een tepel piercing had wat zij niets vond, en nooit zou laten doen bij haar zelf zei ze.

Ik moest lachen om haar antwoord en zei dat ze dat nooit kon zegen, zeker niet als ze verder wilde gaan met sm, omdat ze later wel een meester kon krijgen die dit van haar kon vragen, "mmm" was haar antwoord hierop "dat zou kunnen, maar dan moet het wel een hele bijzondere zijn".

Het msn en mail contact ging zo een dik jaar verder, gewoon over van alles en nog wat, dagelijkse dingen maar ook over haar sexuele voorkeur voor sm, regelmatig vertelde ze me dingen die ze uitspookte met een vriend van haar, op een gegeven moment had ze ook een soort van lesbische dom sub relatie met een iets oudere vriendin die haar volgens eigen zeggen bevredigende sex gaf, soft sm, opdrachten die ze met overgave uitvoerde enz.

Maar goed op een gegeven moment was ze 18 geworden, een dik half jaar daarna werd ik op een zaterdag morgen opeens door haar gebeld of het goed was dat ze die middag bij me langs kwam, zomaar voor de gezelligheid zei ze er wel bij, ze moest in Rotterdam zijn s'morgens en het leek haar wel leuk om me nog eens te zien, het is toch heel de week al slecht weer en koud dus als ik thuis was kwam ze even opwarmen.

Ik was hier wel verbaast over omdat ik haar verder nooit meer had gezien, en we hadden het er verder ook nooit over gehad in onze mail en msn gesprekken om elkaar op te zoeken. Dit zeker niet van mijn kant omdat ik haar simpelweg veel te jong vond, en daar zat ik nu niet echt op te wachten. Ik zocht er verder niets achter, en zei dat ik om een uur of vier thuis was, maar dat ze voor de zekerheid maar even moest bellen als ze in aantocht was dan zou ik zorgen dat ik er was.

Ik liep nog bij de C boodschappen te doen toen mijn mobieltje ging, het was Jennifer die vroeg of het nog doorging, "ja hoor" zei ik, "je bent welkom ik ben over tien minuten thuis van het boodschappen doen. Uitgerekend toen ik met het karretje bij mijn auto stond begon het te regenen en niet zo'n beetje ook, ik was helemaal verzopen. Thuis kon ik gelijk wel droge kleren aantrekken, ik was net boven om mezelf te verkleden toen de bel ging, "shit" dacht ik nog, snel schoot ik een t-shirt aan en denderde naar beneden de trap af, in de haast om open te doen had ik er net even geen erg in om een broek aan te trekken, ik deed de deur open om Jennifer binnen te laten die ook tot op haar hemd was doorgeregend, net als ik was ze ook helemaal verzopen van de regen.

Jenn volgde me naar boven en kleedde zich schaamteloos voor me uit. Okè dacht ik dat ziet er niet slecht uit, en staarde naar haar bijna naakte lichaam, mijn ogen gleden over haar mooie parmantige tieten, ze had een string aan met een doorzichtig kruisje dat niets te raden over liet. Haar venus heuvel was compleet glad geschoren zo te zien en ook haar piercing was zichtbaar, ze draaide zich om schopte haar zwarte schoenen uit, en bukte om haar natte strakke spijkerbroek die om haar benen geplakt zat over haar kuiten te schuiven waardoor ik een prachtige blik kreeg op haar mooie ronde billen en voelde mijn piemel in opstand komen.

Toen ze op haar string na alles uit had draaide ze zich om, lachte een beetje verlegen naar me en zei "kan het uw goedkeuring wegdragen meester "O'. Hier had ik niet op gerekend, maar helemaal vreemd was het niet want met chatten noemde ze mij ook wel eens zo en ik haar Sub "J', maar nu ze zo in haar naakte schoonheid voor me stond was het toch net even anders.

Ik moest lachen om haar gevatheid, deed haar kleding in de droger en gaf haar daarna mijn badjas. Ik moest lachen om haar ondeugende gezicht en had het idee dat het haar goed uitkwam dat ze door nat was geregend en dat ze niet zomaar op de koffie kwam. Ik gooide haar stringetje erbij in de droger, trok zelf een spijkerbroek aan en stelde voor om eerst koffie te gaan zetten of anders om iets warms te drinken te maken om een beetje de binnenboel op te warmen.

Jennifer kwam achter me aan naar de keuken, kwam achter me staan terwijl ik de koffie pads in de Senseo deed Ik voelde dat ze met haar warme lijf tegen me aan ging staan en voelde haar harde knoppen door de badjas en mijn t-shirt heen in mijn rug prikken.

Ze had me daar tijdens onze chat uitvoerig over verteld en ook dat ze er kapot van was dat haar dominante bi vriendin een vaste relatie kreeg en daardoor toen verhuisde zodat ze elkaar niet meer konden zien.

Ik draaide me om gaf haar een zoen en zei "kom laten we eerst de koffie maar een opdrinken dan kunnen we het er misschien straks nog wel over hebben, vertel me eerst maar eens hoe het verder met je is en wat je hier moest doen, of was het gewoon een smoesje dat je in Rotterdam moest zijn, want daar zie ik je wel voor aan, jij geile donder" zei ik. Jennifer liep lachend voor me uit naar de kamer en ging tegenover me op de bank zitten, trok haar benen op zodat ik recht tegen haar kalle gepiercte kutje aan zat te kijken.

Mijn pik reageerde hier meteen op waardoor mijn broek al lelijk begon te knellen. Het badjasje schoof op over haar billen waardoor ik een prachtige blik kreeg op haar kale kutje. Het krengetje deed expres een stap naar achteren waardoor ik haast met mijn neus tegen haar kale lippen aanzat, "pfffft"zuchtte ik, toen ze rechtop ging staan en naar de keuken ging, even later was ze terug met nieuwe koffie. Ze bukte weer overdreven voor mijn neus om de koffie op tafel te zetten, deed weer bewust een stap naar achteren zodat ze nu nog dichterbij mijn gezicht kwam met haar zalig geschoren muts.

Hierop pakte ik haar heupen vast, draaide haar om en zei, "okè, je vraagt er zelf om, dus je kunt het krijgen zoals je het hebben wil". Ik dronk mijn koffie op ging naar boven nam haar schoenen mee uit de gang, legde op mijn bed een setje zelfophoudende zwarte kousen neer bij haar schoenen.

Ik had al eens een paar setjes gekocht voor het geval dat, en dat kwam nu mooi uit. Ik kleedde mezelf uit op mijn boxer short na en riep Jennifer dat ze naar boven kon komen, ging zelf vast naar zolder waar ik de bok in het midden plaatste en verder wat spullen klaar legde die ik wenste te gebruiken, deed het licht uit zodat "J" even niets kon zien als ze boven kwam, en riep naar beneden dat als ze de kousen en haar schoenen aan had dat ze kon komen. Dit had ik al verwacht, omdat ze me al vaak verteld had dat ze alles altijd wilde zien en daarom niet geblinddoekt wilde worden, dus om haar te plagen deed ik dat toch.

Ik gaf haar een tik op haar billen en pakte ze bij haar tepels vast en trok haar naar de bok toe en duwde haar voorover en zei haar zo te blijven staan, zodat ik het licht even aan kon doen.

Gewillig deed ze wat ik vroeg, ik deed het licht aan en maakte ze met handen en voeten vast op de bok zodat ze prachtig vastgebonden stond met haar mooie ronde kontje omhoog, haar kutje en kontje binnen bereik en haar tieten met harde spenen aan beide kanten van de bok hangend, klaar voor gebruik zonder dat ze zich nog ergens tegen kon verzetten. Nu ging ik naast haar staan, streelde haar strakke billen, liet af en toe even een vinger tussen haar al vochtige schaamlippen door glijden en zei tegen haar, dat ik ging kijken wat ze kon hebben, en dat als ze wilde stoppen dat nu nog kon.

Jennifer schudde haar hoofd en zei "nee meester ik ben nu van u en u mag me gebruiken zoals u het wil, ik verlang hier al zo lang naar dus ga je gang". Hierop gaf ik haar een stop woord dat ze moest roepen als ze iets niet wilde of als ze het niet meer kon verdragen, "maar" zei ik dan stoppen ook direct en gaan we niet verder, heb je dat begrepen"?

Ik gaf haar een harde tik op haar billen, "Mmmm"kreunde "J" omdat ze dit niet direct verwachtte, maar verder zei ze niets. Zelfs toen ik op haar tepels een paar klemmen zette en er gewichtjes aan hing hoorde ik haar niet. Nu pakte ik een stroken zweepje liet deze over haar rug glijden en af en toe liet ik hem niet al te hard op haar dijen, billen en rug neer komen.

Ik merkte dat ze het niet onplezierig vond en liet hem nu wat harder op haar billen en dijen terecht komen tot haar billen gloeiden en haar dijen rood gekleurd waren. Ik pakte een kleine vibrator met een tweede pik eraan die in haar kontje kon, ik schoof het stuk dat voor haar kontje bestemd was even in haar natte kutje om hem glad te maken, zette hem nu andersom voor haar beide gaatjes en drukte hem langzaam bij haar naar binnen. Jennifer draaide met haar kontje toen ze voelde dat alle twee haar gaatjes opgevuld werden en gaf een gilletje toen ik het apparaat aan zette.

Ik pakte haar hoofd vast en neukte haar warme mond wat een zalig gevoel was om mijn pik. Na een minuut of vijf zes merkte ik dat "J" haar concentratie verslapte omdat ze volgens mij op punt stond van klaar komen, hierdoor stopte ze met pijpen.

Ik liet haar hoofd los en pakte de klemmen op haar tepels vast en trok eraan, waardoor er een pijn scheut door haar tepels trok. Ik had niet gezegd dat ze het door moest slikken, maar ze zoog mijn pik tot de laatste druppel sperma leeg.

Toen mijn lul uit haar mond schoot likte ze haar lippen en zei, "Mmmm dat was lang geleden zeg dat ik warm zaad in mijn mondje gespoten kreeg". Ze had me wel eens meer dan eens verteld dat ze pijpen lekker vond om te doen en dat ze bij al haar vriendjes altijd slikte.

Ik keek naar haar geile lijf op de bok en zei tegen haar dat ik wat foto's van haar wilde maken, ze knikte dat het goed was, ik had ook niet verwacht dat ze tegen zou sputteren want toen ik haar ontmoette had ik immers dergelijke foto's van haar op haar mobiele telefoon gezien en zelfs een paar geile filmpjes. Ze hoorde verder niet eens wat ik deed volgens mij, terwijl mijn camera klikte concentreerde "J" zich op de vibrator in haar kutje en deed moeite om niet klaar te komen zonder toestemming.

Om haar te belonen deed ik de blinddoek af zodat ze nu kon zien waar ze was, haar ogen keken zoekend door de ruimte en ze vroeg kreunend, "Mmmm mag ik alstublieft klaar komen meerster, ik kan hem haast niet meer in mijn kutje houden ennnn, het is zo lekkerrr, mmmm ik ben zo geil". Ik knikte dat het goed wat en met een lang gerekt "Ooooooooo mmmm, ooo wat geil mmmmm jaaaa" kwam ze klaar, en bleef nagenietend en slap over de bok hangen, voor zover dit mogelijk was in de vastgebonden toestand.

Ik streelde even haar lekkere billen, maakte haar los van de bok, hielp haar overeind, nam haar in mijn armen, streelde haar nagenietende lichaam en gaf haar een kus op haar mond. Ze stak meteen haar tong bij mij naar binnen en begon hartstochtelijk te zoenen, en ik proefde mijn eigen zaad. Ik moest lachen om haar vraag, en antwoordde "alleen als je me na het spel u blijft noemen wel, maar verder denk ik niet hoor.

Ze vertelde dat het niet uitmaakte omdat de rest van de familie een lang weekend weg was naar Frankrijk, en tevens ze meldde er achteraan dat ze ook wel wilde blijven slapen, "als jij het ten minste goed vind hoor, enne dan kunnen we misschien nog lekker verder sexen ook en misschien wil je me dan wel neuken. Ik schoot in de lach en zei "ok" maar laten we dan eerst even onder de douche en wat wil je?

Ik gaf haar een tik voor haar blote billen en samen gingen we onder de douche, ik zeepte haar lekker in en waste haar strakke lijf. Ook Jennifer zeepte mij in waarbij ze wel erg veel aandacht gaf aan mijn pik die onder haar shampoo behandeling weer stijf werd, ze zakte door haar knieën en pijpte me zalig maar ik wilde niet nu al nog een keer klaar komen dus duwde ik haar weg, trok haar overeind en draaide haar om zodat ze met haar billen tegen mij stijve pik aan stond en ik met mijn handen bij haar lekkere tieten kon.

Ik omvatte haar tieten met mijn handen en draaide aan haar stijve tepels en trok ze telkens een stukje uit.

Nu begon ze met haar billen over mijn stijve pik te draaien, bukte een stukje voorover en probeerde zo mijn piemel tussen haar schaamlippen te krijgen in haar kutje te krijgen.

Ik zei er niets van en liet ze haar gang gaan, ze haalde mijn handen van haar tieten af en bukte verder voorover om zo meer ruimte te krijgen om mijn inmiddels weer kloppende pik in haar warme natte kut te wurmen. Opeens schoot hij tussen haar gezwollen schaamlippen, "Ooooo lekker zeg" mompelde Jennifer, ze begon mij nu te neuken door over mijn pik te rijden, ze ging steeds harder hijgen en kreunen, maar omdat ik al een keer had gespoten duurde het bij mij lekker lang en kon zei er ook langer van genieten, ze had me al eens verteld dat ze moeilijk klaar kon komen op een lul in haar kutje, maar het wel super lekker vond om een pik in haar te voelen.

Nadat ze me zo een kwartiertje had bereden onder het warme stromende water vroeg ze me, "wil je niet in mijn kutje komen"? Ik zette de douche uit en droogde haar eerst af, daarna mezelf nam haar mee naar de slaapkamer legde haar op bed, smeerde haar nog rode billen en dijen in met body lotion en masseerde nog even haar rug en schouders, "mmm lekker wil je de voorkant ook nog even doen fleemde ze toen ze zich omdraaide en zelf haar harde tieten streelde"?

Ik pakte de fles lotion en spoot wat over haar tieten en haar buik en wreef het goedje over haar prachtige tieten en kneedde haar tepels die nu spek glad waren van de body lotion. Ik kneep erin waardoor haar tepels telkens weg schoten tussen mijn vingers, "mmm je maakt me geil lekkerrrr zeg" zei ze. Jennifer reageerde hier niet op maar ging zo snel als ze kon met haar billen op de rand van het bed liggen, pakte haar enkels vast en drukte haar glinsterende kut zo ver mogelijk naar voren.

Ik knielde voor het bed, zette mijn mond op haar kutje, maar opeens bedacht ik me en stond op. Jennifer had niet gezien wat ik bij me had en reageerde met een "Ooooo, mmmm wat is dat, ooo lekker zeg wat doe je ooooh". Telkens nam ik een slok warme thee waardoor mijn mond en tong ook warm werden, ik nam haar piercing tussen mijn tanden en trok er zachtjes aan, ze drukte haar lekkende kutje steeds harder in mijn gezicht en tegen mijn zuigende en likken de mond, ik nam de laatste slok warme thee en zoog nu zo hard mogelijk op haar klitje.

Opeens liet ze haar enkels los, pakte mijn hoofd en perste haar krampende kutje zo hard als ze kon tegen mijn zuigende lippen "OOOOOOOoo Jaaaaa ik koooooooom oooooooo kreunde ze, verdomme wat lekker zeg ooooo mmmm". Ze liet mijn hoofd los en trok haar lijf in foetus houding in elkaar en lag een paar minuten zo na te genieten van haar orgasme. Toen haar lichaam zich weer ontspande, gaf ik haar de badjas, stak mijn hand uit en zei kom, dan gaan we eerst wat drinken en kijken wat we te eten gaan bestellen.

Beneden plofte Jennifer op de bank en ik vroeg wat ze wilde drinken "doe maar een glas water hoor" riep ze vanuit de kamer. Een half uurtje later werd alles bezorgd en tijdens het eten vertelde ze over een sm club die ze gevonden had op internet net voor de grens richting Antwerpen, en zei dat het haar spannend leek om daar eens naar toe te gaan om te kijken maar, zei ze "ik durf niet alleen, wil jij niet een keer met me mee gaan, nu hebben we toch al sex gehad dus wat maakt het nog uit"!

Een beetje teleurgesteld zei ze, "we kunnen toch alleen kijken, en verder niet"! Na het eten startte ik de pc op en Jenn zocht de site van de club voor me op. Inderdaad het zag er fantastisch uit, ze hadden er van alles waaronder een heleboel verschillende kamers die je kon huren voor een sessie met of zonder professionele meester of meesteres. Op de foto's waren vele speel toestellen zal ik ze maar noemen te zien, zweepjes, dildo's, en in èèn kamer stond zelfs een echte neukmachine, kooien, rekken, takels tafels waar je iemand op vast kon binden gewoon te veel om op te noemen.

Maar ook kon je er laten piercen tijdens een sessie of bezoek bij afspraak vooraf. Ook hadden ze er èèn keer in de maand een groepsavond waar meesters en meesteressen met hun subs een soort van sm sessie of orgie hadden en elkaars sub konden gebruiken.

Ondertussen was ze achter me komen staan en streelde mijn borst, en kneep zachtjes in mijn tepels en draaide aan mijn piercing, het geile krengetje wist wel waar ze mee bezig was want mijn pik richtte zich al weer op. Haar mooie lippen sloten zich om mijn kloppende eikel, ze plaagde met het puntje van haar tong mijn pisgaatje, liet hem om mijn knop draaien wat een super lekker gevoel was en trok me ondertussen zachtjes af. Toen ik bijna klaar kwam duwde ik haar van me af, trok haar overeind draaide haar om en gaf haar een paar flinke klappen op haar nog steeds rode billen en stuurde haar naar boven.

Toen ze me niet meer kon horen belde ik mijn een vriend waarvan ik wist dat hij te vertrouwen was, die wist dus ook dat ik een soft sm liefhebber was en ik had hem mijn zolder al eens geleend om met een vriendin van hem wat te proberen en te spelen, het was haar helaas niet bevallen, maar Dennis had hierna de smaak te pakken gekregen alleen de meeste van zijn vriendinnen waren niet voor sm spelletjes te porren. Hij rommelde maar wat aan met meerdere vriendinnen maar had nog steeds geen vaste relatie, dus was hij de uitgelezen persoon om Jennifer kennis te laten maken met sex met meer dan èèn man, ze had ten slotte gezegd dat ze fantaseerde over beschikbaar gesteld worden in de sm club die ze me op internet had laten zien.

Ik belde Dennis op en legde hem uit wat de bedoeling was, ook dat ze hem niet kon zien, ik stelde voor dat hij aan zou bellen waarop ik naar beneden zou gaan om voor hem de deur open te doen en hem binnen te laten, en verder zouden we wel zien hoe het liep want dit leek me veiliger als in een club, en als ze terug zou krabbelen stonden we ten minste niet voor joker ook, als het er ooit van kwam.

Ik ging naar boven waar Jenn zichzelf al had vastgemaakt aan het kruis, ze stond geduldig te wachten zoals een goede sub hoort te doen als ze een opdracht van haar meester gekregen heeft. O"antwoordde "J", verder zei ik niets tegen haar en pakte haar vrije hand die ik ook vast maakte in de beugel zodat "J" nu klaar was om verder mee te spelen tot Dennis kwam.

Ik zette een cdtje op met gepaste muziek, meer om de eventuele geluiden te laten vervagen voor als Dennis straks kwam als voor de muziek zodat het haar niet direct op zou vallen. Ik pakte een stroken zweepje en streelde de binnenkant van haar dijen en liet hem af en toe op haar buikje terecht komen, "J" gaf geen krimp en onderging haar behandeling, hierna pakte ik een klein zweepje en streelde haar fiere borsten die ook af en toe een tik kregen, in het begin kreunde ze zachtjes maar na een minuut of tien begon ze te draaien en harder te kreunen onder de tikken op haar al flink rode bollen.

Het viel haar niet op dat ik "voor wie maar wil' zei, en ik was niet van plan het nog eens te zeggen dus liet ik het zo, ze zou het straks vanzelf wel merken dacht ik. Zoals gezegd Maakte ik haar los en zette haar weer vast op de bok zoals ze eerder die dag ook al had gestaan, blinddoek voor, klemmen op haar tepels met gewichtjes eraan, alleen deed ik nu op haar schaamlippen ook twee klemmen die ik met een koordje vast maakte op haar boven benen zodat haar natte kutje nu wijd open stond.

Na haar kontje even zo gevingerd te hebben begon ze het toch wel aangenaam te vinden zo te merken want ze begon steeds heftiger met haar billen te draaien, "Oef lekker zeg" zei ze, toen ik een tweede vinger in haar aarsje drukte, "mmmm zachtjes hoor" kreunde ze toen ik wat harder in haar kontje stootte, even later drukte ik er voorzichtig een derde vinger bij, liet het sletje even ontspannen want ze stond zowaar haast klaar te komen volgens mij, en probeerde met haar kutje tegen de bok aan te rijden wat haar net niet lukte, ik trok mijn vingers uit haar kontje, wat ze jammer vond want zo te merken want ze piepte of ik alsjeblieft door wilde gaan.

O" ik heb het begrepen" zei "J" "Mooi meid" zei ik "dan heb ik nu iets speciaals voor je wat ze in die club ook vast hebben, niets vragen je voelt vanzelf wat het is, ik denk dat een geil sletje zoals jij het heerlijk zal vinden". Hierop pakte ik mijn elektro speeltje dat ik uit het doosje haalde, de ene elektrode bracht ik aan in haar kontje en de andere maakte ik vast aan een klemmetje dat op op haar klit hood plaatste, "mmmm wat doe je"vroeg "J" "dat zul je zo wel merken" gaf ik aan "als het echt pijn doet moet je het zeggen want dat is niet goed, maar alleen dan en niet als het een beetje prikkelt, snap je".

Jennifer gaf aan dat ze me begreep, alleen wist ze nog niet wat ze ging voelen. Nu zette ik het kastje aan en draaide de schijf langzaam op tot Jennifer begon te kreunen "Mmmmm dat is geil zeg Ohhhhh wat een geil gevoel" riep ze "ohhh jaaa mmmmmm ohhhhhhhh, zet hem uit ander kom ik klaar"riep ze. Nu draaide ik de knop wat terug zodat ze voldoende geprikkeld werd om op het randje te blijven maar net niet klaar kwam.

Net toen ik dit deed ging de bel, "Shit" zei ik "net nu" wel wetende dat Dennis voor de deur stond natuurlijk, "ik ga even kijken wie het is, ik ben zo terug hoor, niet gaan lopen hè" zei ik plagend tegen Jennifer die me volgens mij niet eens hoorde in haar geile trans, het enige wat ze deed was "mmmmmm ok mmmm", ik zette de muziek nog wat harder voordat ik naar beneden ging zodat ze niet zou horen dat Dennis er straks ook was, ik deed mijn badjas aan en ging naar beneden.

Ze hoorde me niet eens boven komen en merkte pas dat ik er was toen ik mijn hand over haar billen liet gaan. Inmiddels was Dennis boven gekomen, ik deed mijn vinger tegen mijn lippen om nog maar eens duidelijk te maken dat hij niets mocht zeggen, gaf Jenniffer nog eens een tik op haar billen met de stroken zweep, streelde haar ermee en gebaarde dat hij voor haar moest gaan staan om zich te laten pijpen maar geen geluid mocht maken.

Dennis liet zijn short zakken, zijn halve stijve pik kwam nu al met schokjes omhoog, hij ging voor Jennifer staan die hem toch niet kon zien door de blinddoek' "die ze zich zelf voor had gedaan" Dennis streelde door zwarte haar en hield zijn pik tegen haar lippen die ze gelijk open deed en hapte zijn pik in haar mond en begon er gelijk op te zuigen, liet hem dan weer even los en ging met haar tong over zijn eikel en beroerde zijn pisgaatje waardoor hij op zijn onderlip moest bijten om zichzelf niet te verraden.

Hij neukte haar nu in haar mond en hield haar hoofd stevig vast zodat zijn lul niet aan haar mond kon ontsnappen, Jenn kreunde heftig maar kon zich niet concentreren op haar eigen genot, na een paar minuten liet hij haar hoofd los om zijn opkomende orgasme te laten zakken want hij wilde niet meteen al zijn zaad verschieten.

Jennifer zoog haar wangen hol en deed zo goed mogelijk haar best om zo snel mogelijk de kloppende pik in haar mond te doen spuiten "waarvan ze dacht dat het die van mij was, Dennis kon het nu bijna niet meer houden en trok zich terug uit haar mond.

Dennis liep nu om haar heen en streelde haar billen, voelde hoe nat ze was met zijn vingers en ging op zijn knieën achter haar zitten. Snoof de geur van haar geile kutje op, haalde de elektrode vaan haar klit hood af en zette zijn mond vol op haar kut. Hierop zette Dennis het klemmetje weer op haar klit hood en ik schakelde het kastje weer in en gaf Dennis een dikke dildo die hij tegen haar openstaande kut lippen zetten en hem zachtjes naar binnen schoof, liet haar even wennen aan het volle gevoel en begon hem toen zachtjes in haar kutje te pompen.

Opeens draaide ik het regel knopje een stukje verder' "Oooww jaaa ik ga komen harder, harder" riep ze, Dennis pompte de dikke blauwe kunstlul zo snel mogelijk in haar krampende kutje, "ik ben zo geil ik koooommmmmmmm jaaaaaa lekkkkkerrrrr zeg oooooo jaaaaaaa"krijste ze nu bijna.

Ik gaf het kastje aan Dennis en ging nu voor haar staan, Dennis pompte verder, ik pakte haar hoofd vast en duwde mijn stijve pik in haar mond. Doordat ze nog de roes van haar orgasme zat, had ze niet direct het besef dat er iemand aan haar kut zat terwijl ze een lul aangeboden kreeg in haar mond.

Maar opeens kreeg ze in de gaten dat er iets niet klopte, ze schrok en wilde mijn lul uit haar mond laten ontsnappen. Even stopte ze met pijpen en ging toen verder, zalig deed ze het. Dennis haalde de elektrode uit haar kontje en van haar klitje, ging achter haar staan rolde een condoom over zijn harde pik en ramde het in èèn keer in haar open staande grotje.

Door zijn stoten kwam mijn pik extra ver achter in haar mond wat een heerlijk gevoel was. Dennis beukte tegen haar kont op en riep, "Oooh ja wat een lekkere strakke geile kut heb je, mmmmm ik kooooom jaaaa ik spuit je vol geile slet".

Ik voelde haar schrikken toen hij dit riep, maar doordat ze klem zat tussen ons in en vastgebonden op de bok lag kon ze geen kant op. Dennis pakte nu haar heupen vast en schoot zijn zaad in het condoom diep in haar buik en hield zijn pik zo ver mogelijk in haar krampende kutje geduwd toen hij klaar was terwijl ze mij verder pijpte, ik kreunde dat ik ging komen waarop ze nog harder haar best deed, "mmm lekker pijp me pijp me geil sletje kreunde ik" om haar wat aan te sporen gaf Dennis haar een af en toe een tik met zijn vlakke hand op haar billen terwijl ik iets voor over boog om bij haar borsten te kunnen, en verwijderde de klemmen met gewichtjes.

Ik liet alle op de grond vallen, pakte haar tieten en masseerde haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers, hiervan begon ze nog harder te kreunen alleen nu van genot. Hierdoor zoog ze nog harder op mijn op springen staande pik die explodeerde en mijn sperma diep achter in haar keel spoot. Jennifer slikte alles door en likte haar lippen af toen ik mijn nog steeds stijve pik uit haar mond terug trok.

Ik haalde wat te drinken voor ons en zette het glas aan Jennifers lippen "mmmm"lekker ven wat te drinken" zuchtte ze toen ze zich weer achterover liet zakken. We gingen ieder aan een kant van haar liggen, en streelde haar gewillige geile lijf, Dennis streelde haar tieten en zoog aan haar tepels, "mmm lekker" kreunde ze terwijl ze haar rug kromde en haar kutje tegen mijn hand aandrukte om mijn strelende vingers bij haar naar binnen te krijgen.

Dennis draaide haar zo dat ze op haar zij kwam te liggen met haar lekkere kontje naar hem toe, pakte een flesje glijmiddel, druppelde wat op zijn vingers die hij tegen haar kont gaatje aan drukte en begon haar aarsje te vingeren en wat soepeler te maken ondertussen nog wat glijmiddel op zijn vingers druppelend duwde hij een derde vinger in haar kontje, "mmmmm lekker ooohh zachtjes kreunde "J".

Dennis gaf geen gehoor aan haar verzoek en rekte haar nog wat verder op, trok zijn vingers terug, rolde een condoom om zijn weer stijve lul en zette zijn eikel tegen haar rozetje aan. Dennis trok zich terug uit haat kontje, ververste het condoom ging op zijn rug liggen, trok "J" boven op zich en schoof zijn nog steeds harde lul in haar kutje en wenkte mij dat ik achter haar moest gaan zitten om haar nu in haar net ontmaagde kontje te neuken, snel rolde ik een condoom om mijn stijve pik deed er een beetje glijmiddel op, ging achter haar zitten pakte haar heupen vast en zette mijn kloppende pik tegen haar kontgaatje.

We lieten haar even wennen aan de dubbele vulling voordat we haar zachtjes begonnen haar te neuken toen ze aan het volle gevoel gewend was. Om de beurt stootte we in haar strakke gaatjes, zelf deed ze niet echt actief mee totdat Dennis haar een paar tikken op haar gevoelige billen gaf, "Je mag best een beetje mee neuken hoor geile teef, het is niet alleen voor jou genot" lachte hij, Jennifer begon hierop wat actiever mee te bewegen, ze kreunde en gilde het uit van genot in haar geile lijf.

Het uit het duurde nog geen vijf minuten totdat ze alweer klaar kwam, "Ooooooooo wat ben ik geil gilde ze, het is super om door twee geil kerels geneukt te worden, Ooooooooo jaaaaa ik kommmmm mmm ohhhh". Zo slap als een pop lag ze tussen ons in bij te komen. Ik trok me terug uit haar kontje en Dennis rolde onder haar vandaan.

. Ze trekt de jurk aan en bekijkt zichzelf voor de spiegel. Ze voelt haar pijnlijke spieren en wil dan uit haar benarde positie verlost worden. Die man neukt negerin oma vingert zich klaar druk in de weer met analyse van de test en kijkt hierbij erg bedenkelijk, domina huren lesbisch genot. Snoof de geur van haar geile kutje op, haalde de elektrode vaan haar klit hood af en zette zijn mond vol op haar kut. Scharen, doggystyle, missionaris, en meer seks. Isis heeft wel enig idee wat de computer voor haar in petto heeft doordat ze het programma natuurlijk zelf geschreven heeft maar dat neemt niet weg dat het echt wel heel heftig is en steeds heftiger gaat worden. Vervolgens voelt hij de ritsen in zijn kruis en bij de tepels open gaan. Keiharde gangbang sex met maatje meer

: Domina huren lesbisch genot

Domina huren lesbisch genot Ik had van te voren een afspraak gemaakt en was en keer langs geweest om alles door te spreken, geen harde sm en verwondingen, en er zou iemand toezicht houden van de club om te zorgen dat men niet te ver ging. Hun leven is een vlakke lijn zonder uitspattingen. Postmodern Irony in Six Transgressive Novels David McCracken performing some less-than-mainstream sex videos even by porn standards, Cassie has a known for the groundbreaking porn film Behind the Green Door while at the. Veel tijd om na te denken krijgt ze niet. Jennifer schudde haar hoofd en zei "nee meester ik ben nu van u en u mag me gebruiken zoals u het turkse meisje neuken gangbang woensdag, ik verlang hier al zo lang naar dus ga je gang".
Prive tantra massage sex in sexclub Vrouw komt klaar film poepseks films
DIKKE OMA KUT GRATIS EROTISCHE Gratis dikke tieten kutpiercing
GRATIS ANALE S WHATSAPP SEXCONTACT 487
Domina huren lesbisch genot Oude vrouwensex stel zoekt huisvriend

Domina huren lesbisch genot

De massage en de keuring duren. Het lastigste is om alle apparaten afzonderlijk te bedienen. Klik hier om een sexfilm te kijken. Telkens een stukje verder totdat ze volledig los is van de grond. Het is alsof ze hard in haar achterste geneukt wordt en dat die er aan de voorkant weer uitkomt. Ze beseft dat het bijna onmogelijk moet zijn voor Mark om deze bizarre verlangens van zijn vrouw in te gaan vullen.

VROUW ONTVANGT THUIS ROTTERDAM PRIVE ONTVANGST

Copyright © 2018 Sm