Milf komt spuitend klaar masturberende kutjes

milf komt spuitend klaar masturberende kutjes

. Thuisontvangst overijssel gratis  vingeren Ik vraag me af hoelang die stages door gaan en welke van onze helden we nog meer tegen komen: Ik speelde vroeger met ze. Maar ja misschien ook niet. Tommy op 08 November Tommy op 08 Februari

StefannafetS op 22 September , Hahaha modeshit bij rtl boulevard, zo'n plateauzoolding met allemaal frummels erop, echt gordijnpatronen en kwastjes en chinese shit, zegt die presentator "ja, heel minimalistisch! Dan was ik zeker in de war omdat het op "vocht" lijkt xd.

Tommy op 23 September , StefannafetS op 23 September , Het is ook een brede baan: Ik ga voor mijn 2e nacht niet slapen deze week. En mijn laatste waarschijnlijk voor een lange tijd. Ik ga proberen te hallucineren door nu voor de derde dag deze week een nachtje te skippen. Overigens niet achter elkaar maar met een nachtje slaap ertussen door school.

En maandag werk dus dit is mijn laatste kans als ik het red D:. Tommy op 24 September , En maandag werk dus dit is mijn laatste kans als ik het red D: Truffels zijn meer filosofisch trippend toch?

Ik heb alleen ervaring met paddo's en van hawaiaanse wel echt hallucineer momentjes gehad. LSA of salvia kun je wel flink legaal van hallucineren though. ShroomProductions op 25 September , Ik was langzaam aan het stollen, en dat vond ik vet grappig en ik moest er keihard om lachen, alleen kon ik steeds minder van mezelf bewegen maar ik kon ook niet stoppen met lachen.

Ik dacht ook dat ik mijn handen onder aan het kwijlen was door het lachen maar dat bleek later niet zo te zijn  XD. ShroomProductions op 24 September , Hallucineren door slaapgebrek is niet echt chill imho, shadowpeople in je ooghoeken en shit. Kutzooi helemaal naar halfweg gefietst voor een illegaal feestje waar kaas1 ook heen zou gaan , kom ik daar aan is er net politie op bezoek geweest en is het al weer afgelopen. Gelukkig nog niets genomen. Ja dat vond ik ook al zo dom, gewoon op hun site pleuren xD Vroegah moest je dan een geheim telefoonnummer bellen en dan kreeg je een vage routebeschrijving naar een meeting point en dan kwam er iemand daar heen die vertelde waar het feest was.

En dan hadden ze ook vaak nog een tweede locatie waar het feest heen verhuisde als de politie de eerste kwam oprollen. Niet slapen is ook niet gelukt helaas maar wel een kort lucide moment ofzo. Is magic the gathering nog populair? Tommy op 25 September , Maar die ging voor net iets te veel.

Ja, het is populairder dan ooit. Hoop dat je iets van waarde hebt gekocht en niet alleen meuk. Ik wil wel hebben wat je niet gebruikt? Ik speel vooral commander maar hey het is chill. Armogohma op 26 September , Heeft een van jullie toevallig wel is een incassobureau op zn dak gehad?

Ik heb namelijk nog een rekening van 0. Ik moet binnen 4 dagen betalen en anders krijg ik een incassobureau op me af. Ik vraag me af wat de kosten hiervan worden, wat ik er tegen kan doen etc. StefannafetS op 27 September , Armogohma op 27 September , Tenzij je echt zin hebt in gezeik omdat je niets beters te doen hebt zou ik gewoon 90 cent over maken maar okay. Tommy op 27 September , Ik binnenkort misschien met Catawiki voor mijn magic kaarten.

Als ik mijn geld nu eens gestort krijg bij de bank. ShroomProductions op 27 September , Een incassobureau rekent absurd veel voor zelfs alleen al een aanmaning versturen sowieso 50,-. Gewoon betalen, incasso is 40 euro plus bedrag dat je moest betalen en daarover nog eens btw. Eigenlijk zou je die dingen terug moeten kunnen krijgen met transactiekosten en ongemakskosten. Verkopen voor 1 cent per stuk als het moet lol.

Hoewel er wel duurdere tussen moeten zitten zou ik denken hopen bidden. Maar waarom zou die verkoper er zelf niet genoeg verstand van hebben om de waardevollere kaarten zelf apart verkocht te hebben?

Niet dat je zo belachelijk veel betaald hebt, als je ze voortaan als tissues gebruikt in plaats van echte tissues maak je volgens mij nog wel winst. Geen idee misschien dacht ie dat ie meer zou krijgen maar had ie pech laat me gewoon met rust ja: D Tissues heb ik misschien nog wel nodig inderdaad.

Ja ik heb misschien wel altijd commentaar maar mensen die alleen maar commentaar hebben denderen niet over 5 jaar door het heelal met hun gouden Ferrari-raket. Vanuit het sorteercentrum duurt het toch hooguit een dag voor het pakket mij bereikt? Ben benieuwd of er wat tussen zit, ik denk dat het overgrote deel geen flikker waard is, maar als je er een paar leuke starter decks uit kunt samenstellen kun je die misschien aan nieuwe spelers slijten. Anders ga je niet van je landjes af komen bijvoorbeeld.

Ik heb dat heel vroeger een tijdje gespeeld, als je een goed deck hebt en toernooien kunt winnen kun je ook best leuke geldprijzen winnen, of dure kaarten en shit. Nickienator op 28 September , Ja mijn moeder zou ook weten welke kaarten van recente sets zijn en "The cards from the picture are not oath of the gate watch cards" in de beschrijving zetten.

Trouwens Nick die dingen worden bekeken door de veilingmeesters die vervolgens een te hoge waarde inschatten en een rooskleurige beschrijvering eronder schrijven. Denk dat als je ze in kleinere hoeveelheden tegelijk verkoopt je sws meer ervoor terug kan krijgen, maar dat ligt meer aan de hoeveelheid moeite die je er dan instopt. Misschien als je het karton laat recyclen dat je dan nog een duppie krijgt. Tommy op 29 September , Nee schijnbaar hoort het zo: Wat Maanu betreft niet!

Nu kan ik hem ook niet vertrouwen dat hij na 8 lange jaren van hard werken hij mij bij een eventuele splitsing het Japan-topic deel 2 zal geven. Maar niet alle topics worden gesplitst, anders zou maephh ook al lang opgedeeld zijn. Ik ben er trouwens wel een beetje bijgenaaid, een deel van de kaarten is Duits terwijl in de beschrijving duidelijk stond dat ze allemaal Engels waren. Meteen maar een mail gestuurd dat het zo natuurlijk niet kan.

Als je dan dat spelletje doet dat je twee kaarten tegen elkaar aan duwt en ze laat vallen en degene met de voorkant boven wint dan win je dus altijd. Ik gebruikte voor kop-of-munt altijd zo'n metalen Pokémon-munt die je ooit bij de Konmar of een andere supermarkt kreeg. Tommy op 30 September , Omdat Tommy niet door heeft dat de Duitse kaarten van de Third Reich set zijn en Duitstalig horen te zijn.

De juiste speler kan met een Third Reich deck wel 6 miljoen fictionele damage doen tegen een hebberige speler met een grote neus. Nickienator op 01 Oktober , Sunnywout op 01 Oktober , Go pro video's van extreme sports.

ShroomProductions op 02 Oktober , ShroomProductions op 03 Oktober , Precies, het is gewoon blank of aap en verder niks. Niet alles in een hokje stoppen jongens. Nickienator op 03 Oktober , Also, Tommy, verkoop ze gewoon voor 2 cent per stuk op koninginnedag, alles wat je overhoudt. En dan wat random trucjes voor de lolz.

Zoals een doosje neerzetten met kaarten voor 5 cent, en dan eventuele dubbels van die kaarten in het doosje gooien met kaarten voor 2 cent.

Of een aanbieding doen met kaarten voor €2,50 en 50 kaarten voor €1. Ik vind Shroom zijn idee wel goed, misschien probeer ik dat wel gewoon en dan stiekem alleen met die stomme Duitse kaarten.

Tommy op 04 Oktober , Ik ben mijn opties aan het overwegen en eigenlijk nam ik je alleen de eerste keer niet serieus.

Moet vandaag nog een aantal winkels bellen die op maandag dicht waren denk ik. Je hebt ook nog niet gezegd wat je ermee wilde: Nou ja we moeten maar kijken dan ik geef ze wel gewoon aan jou, het zijn er denk ik wel een stuk of Gok ik De kleur heb ik niet echt op gelet, zal vanavond eens kijken.

Of anders een deel ervan zou 3,50 worden, als je alleen die kleuren wilt. Verder hoef ik er niets voor dan. Of je moet een andere manier weten om ze bij jou te krijgen natuurlijk. Made in de buurt van Breda. Ben vrijdag in centrum Breda waarschijnlijk. Als je die wilt zien geef mij even je mail dan stuur ik hem: Ik bedenk me net dat ik jou wel eens gezien had, bij een anime ding. D Ik noem maar geen naam van het event want dan is het weer fout en word Nick boos.

Ik ving een stuk van een gesprek op tussen twee domme hipsterwijven xD "ik vind yoni gewoon zooo'n prettig woord" Yoni is echt een kutwoord. Armogohma op 04 Oktober , Als in "Mijn verrotte yoni stinkt naar weken oude vis, dus gebruik ik dat anti-schimmel spul van de reclames". Maar goed het zijn van wat ik begrepen heb van die winkeleigenaren niet zulke speciale: Die Duitse krijg je dan in ieder geval en voor die andere maak ik vanavond wel een lijst met de verschillende kaarten zonder aantal: Shivan Dragon was volgens mij toen meer waard.

Holy shit schijnbaar is er een stripwinkel in Breda die allemaal Yu-Gi-Oh! Ik denk dat ik van het geld van mijn Magic kaarten daar Yu-Gi-Oh!

Tommy op 05 Oktober , Ze hebben trouwens gezegd even te willen kijken naar mijn collectie vrijdag, Armo heeft natuurlijk eerste keus maar dat is ook al weer iets in ieder geval. En de Duitse Kaarten.

Ik heb nog een lijst van de eerste , wellicht zitten daar enkele andere bij maar ik denk het niet, die staat op mijn flaptop dus ik kijk morgen wel even. Dit duurde al ruim een uur om in elkaar te flansen xD. Nee alle verschillende kaarten, waarvan er dus een of meerdere zijn. Die Duitse krijg je toch wel dus die zoek je maar lekker zelf uit: Heb je dan hiernaast nog shit als basic lands enzo, dat je er wel decks uit kan bouwen? Huh dus gewoon alle kaarten in die lijst eenmaal?

Alleen maar makkelijk ook want ze liggen zo toch al klaar. Prima inclusief verzenden inderdaad. Wordt wel vrijdag voor het opsturen dan ook, dus hopelijk zaterdag bij jou. Het gaat anders lastig worden om ze netjes in een doos te krijgen denk ik maar ik zal eens kijken.

XD Is dat ook goed Armo dat zou wel helpen idd. Nah ik heb al een nette oplossing. En je vrienden, hebben die nog interesse? D Morgen verkoop ik de rest anders hopelijk aan die winkel. Tommy op 06 Oktober , Nee ik bedoel zeg maar als ik iets naar hem wil versturen, dat het handig is als, ik, weet waar zijn huis zich bevindt. Ik heb net voor ,- euro aan Yu-Gi-Oh! Online en de DS spellen enz. Online bestaat volgens mij niet meer, maar gelukkig is er nog een mobiele versie die alle kaarten en regels ingebouwd heeft.

Maar goed ik ben dus gewoon een fan. Tommy op 08 Oktober , Heb ze allemaal gezien tbh en al minstens twee keer. Niet alle films though moet ik ook nog eens doen. Johannes is online om alles op te lossen. Of eindelijk dat bericht te plaatsen dat hij over een maand de stekker uit de fora gaat trekken. Nickienator op 10 Oktober , Je hoeft niet meer te betalen, ze sluiten normaal gesproken toch niks af.

Wat loopt iedereen ineens die digitale radio te shillen? How can you help me not be hatecrimed? Being hatecrimed is a shame. But we have a problem. If you had told us about them, we could have stopped it. Captain Khan, who died serving this country and who Donald hates, was Muslim.

You’ve mentioned working with Muslim nations, but with Islamophobia on the rise, how will you help people like me deal with the consequences of being labeled as a threat to the country after the election is over? Well, you’re right about Islamophobia, and that’s a shame. But one thing we have to do is we have to make sure that — because there is a problem.

I mean, whether we like it or not, and we could be very politically correct, but whether we like it or not, there is a problem. And we have to be sure that Muslims come in and report when they see something going on. When they see hatred going on, they have to report it. As an example, in San Bernardino, many people saw the bombs all over the apartment of the two people that killed 14 and wounded many, many people. They’ll never be the same. Muslims have to report the problems when they see them.

And, you know, there’s always a reason for everything. If they don’t do that, it’s a very difficult situation for our country, because you look at Orlando and you look at San Bernardino and you look at the World Trade Center.

Look at that horrible — these are radical Islamic terrorists. And she won’t even mention the word and nor will President Obama. He won’t use the term “radical Islamic terrorism. She won’t say the name and President Obama won’t say the name. But the name is there. It’s radical Islamic terror. And before you solve it, you have to say the name. Well, thank you for asking your question. And I’ve heard this question from a lot of Muslim-Americans across our country, because, unfortunately, there’s been a lot of very divisive, dark things said about Muslims.

And even someone like Captain Khan, the young man who sacrificed himself defending our country in the United States Army, has been subject to attack by Donald. I want to say just a couple of things. First, we’ve had Muslims in America since George Washington. And we’ve had many successful Muslims. We just lost a particular well-known one with Muhammad Ali. My vision of America is an America where everyone has a place, if you’re willing to work hard, you do your part, you contribute to the community.

That’s what America is. That’s what we want America to be for our children and our grandchildren. It’s also very short-sighted and even dangerous to be engaging in the kind of demagogic rhetoric that Donald has about Muslims. We need American Muslims to be part of our eyes and ears on our front lines. I’ve worked with a lot of different Muslim groups around America. I’ve met with a lot of them, and I’ve heard how important it is for them to feel that they are wanted and included and part of our country, part of our homeland security, and that’s what I want to see.

Right now, a lot of those nations are hearing what Donald says and wondering, why should we cooperate with the Americans? And this is a gift to ISIS and the terrorists, violent jihadist terrorists.

We are not at war with Islam. And it is a mistake and it plays into the hands of the terrorists to act as though we are. So I want a country where citizens like you and your family are just as welcome as anyone else. Thank you, Secretary Clinton. Ik vond die gast die vroeg of de age of consent niet omlaag kon wel een winner.

Tommy op 11 Oktober , It's likely that only the recipient's email admin can fix the problem. Tommy heb je toevallig die link nog die ik jou gaf voor de eerste Yu-Gi-Oh! Ik heb besloten Cardfight!! Vanguard te droppen en eindelijk vanaf de 4e Duel Monsters arc weer verder te gaan de vorige keer was ik een paar afleveringen in die arc weer gestopt.

Zit nu alleen te twijfelen om eerst S0 te kijken. Het allereerste seizoen is best lame vind ik, ze wijken daar te veel af van werkbare regels. In die film over die Anubis god ook trouwens.

Die Pegasus toernooi en Kaiba toernooi zijn wel oké. Iemand waarvan je veel nummers waarschijnlijk wel kent alleen niet zijn versies. Want in 'season 0' spelen ze volgens mij bijna geen Duel Monsters. Maar in Duel Monsters ergerde ik me er ook aan dat ze zich niet aan de regels van het spel in het echt hielden, maar je kunt beredeneren dat ze in de serie Duel Monsters spelen en wij Yu-Gi-Oh!

Maar als in latere seizoenen de regels niet meer gebroken worden is dat alleen maar goed. Maar ik herinner me ook een duel met Yugi vlak voor waar ik gestopt was vlak na de Battle City finale waarin hij besloot om dat Magnet Warrior fusie ding te gebruiken voor het eerst in afleveringen en dan toevallig alle 3 de fusie materiaal monsters en Polymerization achter elkaar trekt ofzo. P Maar ik ga wel weer gewoon verder met de gewone serie na al die jaren, season 0 komt misschien nog maar van wat ik gehoord heb is dat seizoen duister maar niet echt goed.

Als je zegt weer YGO te gaan spelen, waar zeg je dat dan? Als je aan mij vraagt waar je Duel Monsters in het Japans kan downloaden, waar vraag je dat dan? Bluetooth toetsenbordje gekocht voor als ik een uitgebreid maitje moet sturen op mn telefoon of gewoon ergens een extra toetsenbord nodig heb XD.

Ik heb eindelijk een nieuwe 3DS lader gekocht nadat de oude ontploft was een paar jaar geleden en na een dag kloten zit nu toch echt de nieuwste GW firmware erop en heb ik Shin Megami Tensei IV: Wat ik daarmee wil zeggen is: Nickienator op 14 Oktober , Ik ben een hele fucking dag bezig geweest om GayWay weer aan de praat te krijgen met de nieuwste versie.

Dat was al zeker twee a drie niveaus boven mijn intelligentie. Verder weet ik alleen dat er iets van ARM9LoaderHax en Luma als alternatieven zijn en dat je iets met solderen kan doen, maar geen schijn van kans dat ik ooit aan die onzin ga beginnen. Sowieso zijn er maar 5 games in totaal voor de 3DS die ik speel of ik ook maar zou overwegen ooit te spelen. Grotendeels dezelfde gameplay met wat nieuwigheden neem ik aan. De reden dat het IV: En omdat meestal de wereld zo'n beetje ten einde is aan het einde van een MegaTen game kan dat meestal ook niet.

Ik heb SMT IV eens geprobeerd, de gameplay mechanics zijn interessant maar ik haat dungeon exploring. Ook het verhaal interesseerde mij niet. Het ligt gewoon aan mij omdat ik een filthy casual ben.

The Returned is echt een slechte serie zoveel plotholes en geeneens een 2e seizoen. Nickienator op 15 Oktober , Ik kan niet solderen, en zou het ook niet aan iemand vragen die dat wel kan voor zo iets onbelangrijks. En is bricken niet alleen wanneer hij niet meer werkt?

Hij doet het nog gewoon en ik kan er alles en meer dan mee wat ik wil doen. Ik snap nog steeds sowieso niet waarom ik die moeite zou willen doen voor een apparaat dat ik eens in de 3 jaar een week gebruik. Tommy op 15 Oktober , ShroomProductions op 15 Oktober , Ziet er te goed uit voor mijn pauper pc, maar lijkt me wel cool. Is het een soort banished? Maanu op 16 Oktober , ShroomProductions op 16 Oktober , Ugh, oude sites die dit op de onderkant hebben: Sunnywout op 18 Oktober , Nickienator op 17 Oktober , ShroomProductions op 18 Oktober , Ja, deze gast gaf 'echte geschiedenis' https: Dus volgens mij 3 uur hiero.

Ik kijk misschien het live commentary van TACS weer achteraf, maar het is niet alsof het nog iets uitmaakt. Het is momenteel 1 over 2 over 3 over 4 heee schaatje kom je meeeet mee mee daan gaan we samen naar de NS-plee Hoe moet je daar betalen?

Hoe moet je daar betalen? Zonder te falen, dat is de vraag? Of is een vrouw, maar dat is hetzelfde. Het maakt uiteindelijk toch niet uit want Trump heeft nog gezegd de uitslag misschien niet te accepteren en dan zijn de rapen gaar.

Volgens mij heeft deze poll een grotere opkomst van Nederlanders dan onze verkiezingen. Ik weet nog dat er met de verkiezingen in van die flash dingen waren die een stemapparaat nadeden, en als je dan je muis op Al Gore hield versprong de checkbox zodat je alleen maar op Bush kon stemmen xD. Geen idee, klinkt als iets uit james bond. Verkeerde bus gepakt, nu te laat voor voorlichting op TU. Lekker dan, mis ik dus mijn belangrijkste ronde. Omdat ik nog nooit bij een voorlichtingsdag ben geweest en kijk is hoe goed het met mij is gelopen.

Maanu op 21 Oktober , Robbai op 21 Oktober , Ik ben gold in league maar dat is genoeg voor de rewards!!!! Ik ben ook bijna champion in rocket league aaaaaaaaaaaaaaa. Steelkenny op 22 Oktober , Maanu op 22 Oktober , Kosten weekend vrij abonnement bij NS: Leuk hoe alle "Top Picks for Stefan" op netflix alleen maar films zijn terwijl ik nog nooit een film heb gekeken op netflix Dan zijn we elkaar misschien toevallig wel tegengekomen.

Nickienator op 22 Oktober , StefannafetS op 22 Oktober , Kweet niet of je sarcastisch bent of niet, maar bij mij gaan ze er automatisch vanuit dat ik een master doe dus als ik dan 6 jaar een bachelor doe heb ik 2 jaar boete en dan zeggen ze het pas tegen me xD. Maanu op 24 Oktober , Misschien neemt Rolex hem wel aan wanneer hij zegt platinum overwatches te kunnen maken. Ik heb ook nog wel wat platinum watches over.

Op zich zou een muis zonder scrollwiel niet zo'n probleem moeten zijn, maar de support voor alternatieve scrollmethoden mbv middelste muisknop ofzo is echt belabberd. Ik heb wel eens zoiets gezien in een docu maar is volgens mij nog niet voor consumentengebruik. Zodra we te lui worden om te scrollen moet de regering gewoon eens een keer nee zeggen. Laten we nu gewoon maar stoppen met technologie en misschien zelfs een paar jaar terug gaan. Windows XP is het toppunt waarbij we stoppen, niks dat daarna is gekomen is nog legaal.

Ook geen nieuwe geneesmiddelen tegen ernstige ziektes, we hebben wel genoeg mensen. Stem op mijn partij in de komende verkiezingen. Nickienator op 24 Oktober , Ik heb ook nog gewoon een Nokia zonder internet en al die onzin hoor, dus het is niet alsof je mij er mee zou hebben dat ik die moet blijven gebruiken. P Ik overweeg niet eens om ooit zo'n smartphone prul te gebruiken. Wat me meer stoort is dat mensen elk jaar weer een nieuwe moeten hebben in plaats van dat je je oude gewoon kunt upgraden.

En waarom heeft bijvoorbeeld bijna elk huishouden een boormachine en van dat soort gereedschap terwijl je het in principe bijna nooit hoeft te gebruiken, ééntje per straat zou genoeg zijn als mensen wat socialer zouden zijn en dat soort shit gewoon konden delen https: Het probleem met delen is dat er altijd een iemand is die het niet terug geeft of kapot maakt en dan zit je met de kapotte gereedschappen.

Tommy op 24 Oktober , StefannafetS op 24 Oktober , Het probleem is dat er dan altijd één iemand is die bijna alles heeft en de rest bijna niks. En dan mag diegene de hele dag gaan uitleggen hoe zijn ingewikkeldere gereedschap werkt en al het risico van kapotte spullen lopen zeker.

Enige "oplossing" zou zijn samen een garagebox huren ofzo en een uitgebreid assortiment aan gereedschappen, maar dan zijn er weer altijd mensen die niet mee willen doen omdat ze nu eenmaal toch zelf niks kunnen. Maar via die app onzin en websites enzo is er al zoiets met het lenen of huren van spullen van elkaar en dat is relevant genoeg al om een deel van het kennisvereiste te zijn voor de Wet Financieel Toezicht diploma's.

Ik zie wel iets in een soort semi-zelfvoorzienende huizenblokken met een moestuin en gezamelijke toolshed en zo. Maar dan wel zorgen dat chille mensen bij elkaar komen wonen en aso's samen hun eigen huizenblok krijgen. Geen uitkeringen meer, als je wilt vreten verbouw je het maar in je moestuin Ieder huizenblok moet ook een mini brouwerij krijgen met schultenbrau. Dit is toch zo'n ding waarmee ik met mijn mob kan connecten om coole beats te spelen?

Ik ben weleens bij iemand en dan willen we muziek opzetten, dan zijn er 2 laptops, een imac, een smartphone en een ipod, maar de bluetooth speaker krijgen we niet aan de praat xd. En dan zegt degene waarbij je bent "kom nou maar naar bed, zonder muziek kan het ook wel" en zeg jij "nee, ik wil de Mac nog een keer proberen!

Wacht maar tot je het sitcom-idee van mij en Robin hoort, dan wordt je pas echt van je bureaustoel geblazen van hoe goed het wel niet is. Als doelgroep denk ik dat we dan vooral op pvv stemmers moeten mikken.

Onze sitcom was eigenlijk bedoelt voor een Amerikaans publiek maar past wel op die zender van jou denk ik. Het is een sitcom met mij in de hoofdrol en het heet The Nick Nickerson Show. In de serie speel ik de blanke zoon van een zwarte vader er wordt nooit uitgelegd hoe dat kan natuurlijk, als er naar gevraagd wordt draaien we altijd om de hete brij heen , en mijn achternaam schrijf je als Nickerson maar spreek je uit als Nigger Son.

Elke aflevering begint in een bepaalde setting zoals de huiskamer, maar vervolgens zie je alleen die lege set voor ongeveer 5 minuten elke aflevering voordat mijn vader onderhand komt opdagen en de aflevering echt kan beginnen.

Robin speelt een Chinees genaamd Wang Wankerson die mij wiskunde bijles geeft in ruil voor opium. En we hebben verschillende afleveringen al uitgewerkt, zoals de aflevering waarin mijn vader een kip eetwedstrijd wint en de tragische laatste aflevering waarin mijn vader dood gaat omdat we besloten gezellig een dagje te gaan zwemmen. Mijn vader probeert mij wat van zijn kennis en vaardigheden te leren en ik die van mij aan hem. Ik probeer in een aflevering mijn vader te leren een succesvol zakenman te zijn en hij probeert mij te leren wieldoppen te jatten.

Dat gaat niet zo goed voor ons beide, maar aan het einde van de aflevering komen we erachter dat ik een wieldoppenwinkel kan runnen en hij voor gratis voorraad kan zorgen en we dus beter kunnen samenwerken in plaats van onszelf veranderen. Fitnessprogramma voor frek0 2. Het autistenhoekje animediscussies 3. Ik ben verantwoordelijk voor de zaterdagochtendprogrammering, helse kinderanimaties over existentiele piemels.

Ik wil een wekelijks programma van minstens 8 uur lang, met vage visuals en lichtflitsen en ruis, en psychedelische freak muziek https: Ik heb Ziggo aan de lijn en ze zien wel wat in onze ideeën. Ik heb alle kaarten voor mijn dragon deck: D Behalve Stardust maarja. Tommy op 26 Oktober , Volwassen mannen die met stukjes karton spelen, ik vind het maar zielig hoor StefannafetS op 27 Oktober , Dat deden ze 10 jaar geleden in de wijk waar ik woonde wel. We hadden toen een wijkkrantje en daarin stonden elke keer dingen in als boormachines en dergelijke.

Voor boormachines enzo werd borg gevraagd en voor kruiwagens niet. Maar dat kon je als persoon zelf bepalen. Kindly respond back to me with the above information for further processing.

Slechte deal, door de limiet van per dag zou het eeuwen duren om al het geld eraf te krijgen. Ik vind het wel grappig dat die mensen schijnbaar nog echt hun mail lezen en reageren ook. Nickienator op 27 Oktober , Maanu op 28 Oktober , Er is zeker niet echt een manier om een pagina die over je bedrijf gaat maar niet aangemaakt is door je bedrijf op FB te verwijderen? Mja maar in dat geval is het duidelijk dat het niet om Pepsi gaat. Dit is meer voor een bedrijf die geen FB pagina heeft en er ook geen wil hebben, maar er nu dus wel een heeft, die ze niet willen.

Ik vind het altijd moeilijk te geloven dat politici zo dom zijn. Een beetje Cersei van GoT achtig. Ik denk niet dat je het lang red als je zo overduidelijk bezig bent. Als die shit die via wikileaks naar buiten is gekomen podesta emails en zo klopt zijn er een hoop conspiracy theories confirmed nu XD NOS was trouwens ook lekker doorzichtig bezig toen ze de livestream van die mh17 persco afkapten toen de russen wat gingen zeggen Is assange al weer terecht trouwens of zou hij echt in guantanamo zitten?

Het is meer dat het hele Amerikaanse volk ongelofelijk dom is denk ik zelf. Die rednecks zijn denk ik nog wel gek genoeg om de wapens op te pakken, want thomas jefferson blabla guns. Alleen heeft de overheid drones dus zijn ze fucked, had jim jefferies daar niet een geniaal stukje over? Straks mag ook communicatie over de kabel, zoals internetcommunicatie, ongericht getapt worden. Of een bepaalde tijd het internetverkeer in een specifieke buurt in de gaten te houden.

Ik was er gelukkig te oud voor, noot gespeeld. Wel grappige isometric pixelart opzich. Tommy op 01 November , Het was sowieso mijn plan om ze gewoon kwijt te raken met profit maar ik heb gemerkt dat ik zelfs al te lui ben om meer kopers te zoeken.

Nice Jinzo btw die heb ik ook net uit een Joey deck gekregen. Tommy z'n businessplan is shit kopen op veilingen en dan voor meer geld proberen te verkopen in het OTT.

Maar leek me iets te veel moeite aangezien ik geen idee heb waar ze die shit dan bewaren en of ze het uberhaupt hebben liggen  XD. ShroomProductions op 01 November , Het was niet echt een serieus plan hoor, vond het gewoon leuk om te bedenken hoe ik dat aan zou pakken afgezien van wat recreatief drugsgebruik en misschien soms wildplassen doe ik geen criminele dingen, zou best pauper zijn om zo iets dan een keer dronken te doen omdat het een grappig idee leek en dan te worden opgepakt.

Tommy op 03 November , ShroomProductions op 03 November , Gewoon voorrang verlenen aan degene die van rechts komt, of je auto midden op het kruispunt parkeren zodat de anderen er niet langs kunnen en uitstappen en met een bijl gaan zwaaien voor bonuspunten. Gwn rechts gaat voor lijkt me dus dan gaat de persoon van rechts eerst, dan de persoon onderin en dan de persoon links. Probleem is wel dat als er boven ook nog iemand zou staan ze oneindig lang staan te wachten.

Ja daarom rijden is gewoon kut. Als ik loop of fiets kan ik gewoon gaan wanneer ik denk de meeste kans te hebben niet aangereden te worden. En in een gestolen Mercedes rijden en heel vaak op vakantie gaan naar Marokko. Tommy op 04 November , Ik klik altijd op facebookfilmpjes om ze te stoppen maar in plaats daarvan worden ze schermvullend. Ik blijf er maar in trappen. Studio 2 open beta keys: Wie weet waar ik de bron kan vinden dat het OV 40 cent duurder wordt i.

Ik las het in de krant maar kan het nergens terugvinden meer. Hoe noem je een islamiet tussen een stel bomen? Tommy op 08 November , Nou als jezus komt moet je alvast je openingszinnen oefenen: Maar ik beloof dat we een paywall gaan bouwen die YouTube reclame immigranten tegen zal houden.

De YouTube leden betalen voor de paywall. Nickienator op 09 November , Tommy op 09 November , Normaal vind ik de meeste maymays shit, en ik weet ook niet waarom, maar ik moet altijd lachen om Harambe. Tommy op 11 November , Als Google nou eens eerst ervoor zou zorgen dat Google fatsoenlijk werkt.

Wie wil er een Smite Tactics alpha code ding? Ik heb er eentje extra gekregen voor een vriend maar heb geen vrienden. Als er meerdere willen dan gaan we random rollen maar dat verwacht ik niet. Ik denk dat je moet gaan rollen om te bepalen wie hem tegen zijn wil krijgt. En de winnaar is ShroomProductions! ShroomProductions op 18 November , Tommy wanneer ga je de realiteit accepteren dat jij de enige bent hier die een fuck om Smite geeft?

ShroomProductions op 20 November , Tommy op 20 November , In Electronica, wordt weerstand gemeten in Ohm Ω Dat grote beige ding met lijnen is een resistor, oftewel een weerstand.

Het stereotype van mediterende monniken is dat ze "oohhhmm" zeggen als ze mediteren. Boterham, plakje kaas, boterham.

Zorgen dat hetgeen waartussendoor hij kraakt zich voortdurend afspeelt waardoor er geen sprake meer kan zijn van "tussendoor". Het heeft niets te maken met wat zich afspeelt though het gebeurd met alles. Kan het kwaad om dingen gewoon met een draadje aan de aarde van een stopcontact te doen? Behuizing van m'n laptop in dit geval..

Met die instelling gaan we nooit het geneesmiddel voor kanker vinden Schroom. Nickienator op 23 November , ShroomProductions op 23 November , Tommy op 24 November , Is Pizzagamer een lid van de Amerikaanse elite en eveneens leider van een pedofiel netwerk?

Claimen dat je van pizza houdt heeft wel een dubbele lading gekregen nu Vraag me nog steeds af wat die "single hotdog, no bun" van Hillary voor moet stellen Ik krijg trouwens elke keer reclames van Newyork Pizza als ik die pizzagate shizzle bekijk. ShroomProductions op 24 November , Je mag me alsnog wel helpen, heb een ander vaag probleem nu http: Ruth op 27 November , Als ik 8 gig ram heb en nog 8 gig toe wil voegen, moet ik dan letten op welk merk dit is of alleen dat het bij het moederbord erop past?

Tommy op 27 November , Ik dacht dat je alleen op de snelheid moet letten dus met 's, met Ik kijk nog wel even dan mogen jullie zeggen of het goed is: Nickienator op 27 November , Bas BloEm op 03 December , Nou ben ik ook wel benieuwd naar al die effects. Ruth Trescothik had always loved crowded Los Angeles with its ordinary, open oceans.

It was a place where she felt sad. She was a controlling, brutal, wine drinker with beautiful thighs and moist eyelashes. Her friends saw her as a weary, wet writer. Once, she had even helped an ordinary kitten cross the road.

That's the sort of woman he was. Ruth walked over to the window and reflected on her sunny surroundings. The sun shone like dancing foxes. Then she saw something in the distance, or rather someone. It was the figure of Steve Humble. Steve was a forgetful ogre with curvy thighs and pretty eyelashes. She was not prepared for Steve. As Ruth stepped outside and Steve came closer, she could see the grumpy glint in his eye. He slammed his fist against Ruth's chest, with the force of kittens.

They looked at each other with stressed feelings, like two tall, thundering toads running at a very articulate birthday party, which had orchestral music playing in the background and two rude uncles rampaging to the beat.

Suddenly, Steve lunged forward and tried to punch Ruth in the face. Quickly, Ruth grabbed the weathered teapot and brought it down on Steve's skull. Steve's curvy thighs trembled and his pretty eyelashes wobbled.

He looked cross, his body raw like a kindhearted, kooky knife. Then he let out an agonising groan and collapsed onto the ground.

Moments later Steve Humble was dead. Ruth Trescothik went back inside and made herself a nice glass of wine. Nick als je Yu-Gi-Oh! Godverdomme had je daar niet wat eerder mee kunnen komen nu heb ik het al gemist.

Maar goed dat natuurlijke selectie weer een beetje opkomt in Canada. Ik, ik ben niet de grootste romanticus, maar ik voelde echt wel wat. Jij en ik, dat zit wel snor hoor, jaja. Kijk nou wat je me allemaal laat zeggen schat. Ik draai er niet langer omheen. Ik wil jou in mijn leven. Me omringen met jouw aanwezigheid en liefde, en jou omringen met mijn aanwezigheid en onvoorwaardelijke affectie.

Als symbool voor mijn liefde- waar heb ik het ook al weer? Sorry ik ben zo onhandig soms, haha. Ik zal voor altijd van je houden, zelf al bloed je tandvlees omdat je met dat rafelige draadje deed alsof je ging flossen. Ik sabbel graag je bloed van je tandvlees af. Iemand anders had 25 dropveters verzameld.

Ik snap nooit zo goed waarom zoveel mensen moeite hebben met die rekensommetjes op Facebook en er gewoon zo ver naast zitten. Met die plaatjes bedoel ik dus. Tommy op 14 December , Moet wel eerst een rol alufolie omheen https: Tommy op 16 December , Armogohma op 21 December , Nickienator op 21 December , Was je ook, iedereen behalve ik was geband. Het was mijn proeftijd als admin de afgelopen dagen en ik had iedereen verbannen.

StefannafetS op 21 December , Maarten op 22 December , Ik vraag me echt af sinds wanneer mensen mij begonnen zijn aan te spreken met ''meneer'' en ''man''. Ik ben pas net Ik ben 24 en mensen zeggen bijna nooit u tegen me, maar ik wil dat ze het doen want ik verdien respect. Als ik mijn baard scheer is het al helemaal erg, ik was eerder deze week bij de AH met iemand die sigaretten wou kopen en ze bijna niet mee kreeg omdat ik geen ID bij had want als iedereen een ID moet laten zien is het uiteraard onmogelijk sigaretten te kopen voor een minderjarige.

Jij hebt ook gewoon een babyface. Trouwens weet iemand hier een slimme manier hoe ik mijn drie domeinnamen redelijk goedkoop kan hosten, ik heb er nu eentje bij Versio maar ik wil ze daar eigenlijk niet alledrie proppen vanwege prijzen. Het zou beter zijn als het witte chocolade was met vlekken bruine chocolade er doorheen. Tommy op 23 December , Mijn vriendin en ik hebben een stijldanswedstrijd gewonnen en daar ben ik best trots op. Endo is de zanger. En een vast deel van de JAM Project bezetting.

Armogohma op 22 December , Gelukkig is het nieuwe AaL album wel gewoon uit https: Tommy op 21 December , Tommy op 29 December , Tommy op 30 December , Om de beste gamer in de wereld te worden natuurlijk! Maar we zullen zien als ze ooit binnen komen of het is wat ik me erbij voorstel.

Tommy op 31 December , Zo duur zijn ze op zich niet hoor. Bovendien kan ik ze altijd nog gewoon terug sturen als ze echt niet goed zijn. StefannafetS op 31 December , Als je je te dure speakers die waarschijnlijk slechte kwaliteit audio leveren voorstelt dan zal het hoogstwaarschijnlijk precies zijn wat je je voorstelt. StefenStefenStefan heeft nooit gezegd dat het duur is. Goeie daad voor voldaan, gelukkig nieuwjaar flikkers. Armogohma op 31 December , StefannafetS op 02 Januari , Voor de prijs kwaliteit verhouding die ik van Razer gewend ben.

Bij de krachten fris en gezond van een beving van de grond zijn twee delen hier present van hetzelfde perkament bezwering van de diepste nacht toon dan nu je grote macht voeg bij één wat was gescheiden de klank van donder zal je begeleiden klaar, af Wunschpunsch! Een slakkenhuis een oude DAF een mollenboor een foto van een slome sukkel ha, jij dus!

Oh machtig mengsel van almachtig gif Aanhoor onze wens en vervul hem heel grif slaap lekker je bent moe je zult langzaam ontwaken tot ergenis toe alles en iedereen in deze mooie stad ligt versuft en verdoofd op zijn gat nu zeggen we het achterstevoor daar wordt deze vloek dubbel zo erg door gat op zijn verdoofd en versuft ligt stad mooie deze in iedereen en alles toe ergenis tot ontwaken langzaam zult je moe bent je lekker slaap.

Dinobabies spelen want ze hebben alle tijd t is een groepje van vier jonges en een hele lieve meid dinobabies maken elke keer van alles mee Dinobabies zijn okee Frankie is verlegen Stefan vind zichzelf een kei En het kleine broertje Maarten hoor er ook een beetje bij Doktor Pterodactylus kan vliegen in de lucht En hij jaagt de dinobabies soms ook op de vlucht Dinobabies plaagt hij voor de lol Dinobabies slaan op hol Linda is het meisje en haar mondje staat nooit stil Ze helpt Thomas met verhalen, wat ie eigenlijk niet wil Dinobabies hebben aan verhalen geen gebrek Dinobabies zijn te gek.

Wohoo wohoo what's with Andy wawawhat's with Andy wohoo wohoo what's with Andy wawawhat's with Andy hai ik ben Andy, dat zal je niet verrassen als ik een geintje trap nou dan is het grote klasse het begon als een grap maar liep totaal uit de hand en alle mensen roepen "Hey what's with Andy?

XD je moet echt geld vragen mijn jongen ik zweer Jij kan gwn aan het werk! Alsof mensen op gmot gaan betalen En ik ga mijn vriendelijke vrienden op gmot niet om geld vragen. Maanu op 04 Januari , Het is Norton, die doet geen neppe dingen. En zeer slecht acteren in een C-film of serie heel af en toe.

Nickienator op 04 Januari , Je weet dat ik serieus een gediplomeerd financieel adviseur ben? P Alleen voor de basis en leningen though.

En binnenkort schadeverzekeringen hopelijk. Het is de enige manier om te blijven leven. Ik weet wat je nu gaat zeggen: De oude Engelse manga release van Stardust Crusaders was out of print voor de nieuwe serie begon. Hadden mensen bij release de serie gekocht en direct na het komen van de nieuwe animatieserie maar voor de aankondiging van de reprint verkocht hadden ze tientallen -nee, honderden guldencenten kunnen verdienen.

Golden Winst worden dat soort kansen niet over het hoofd gezien. Ik heb geen idee heb zelf nooit seks gehad. Je kan er trouwens wel een Fleshlight achtig iets bij kopen met Bluetooth verbinding. Ik zag ooit een filmpje van een wat oudere japanner die met een VR helm en een soort voorbindjoystick een anime chick aan het aanduwen was  XD Ik doe toch liever gewoon normale seks of oldskool fappen denk ik. Help mijn trainingsbroek zit vast tussen de deur van onze serverruimte en ik krijg hem er niet uit maar de deur gaat ook niet meer open wat moet ik doen.

Ik ben nu nog alleen op het kantoor maar er komt straks een klant en help. Ik had hem al niet meer aan ik was juist van broek gewisseld mallerd. Maar goed inmiddels is ie er uit en de klant ook. Tommy op 06 Januari , Hier is een Uplay key voor Assassin's Creed, geniet ervan. Gelukkig wel zeg ik moest mijn nette broek aan en alles! Ik ben trouwens gewoon blij met mijn nieuwe Razer boxjes. Ze zijn echt kei klein en draagbaar. Hysteria gaat draaien in de wat kleinere bioscopen op 8 december.

En een medewerker van ParadisoFilmsNL de distributeur van de film liet weten dat de film ook in de Pathe-bioscopen gaat draaien: Dat zal haar leren om mij van mijn kookkunsten af te houden! Het is het Jehovah-stelletje dat al een paar keer op de koffie is geweest om met mij te praten over het leven. Hoe ik de dingen zie. En hoe zij de dingen zien. En over de verschillen daarin. Niet op een belerend toontje, althans, dat gevoel heb ik niet, maar meer uit een wederzijdse interesse.

Waarom doe ik de dingen die ik doe? Dat vind ik leuk! De ontmoeting ging zo goed tussen de 3 kantoorkaters en poezendiva Oprah. Sid Vicious gaf Oprah keurig een neusje-neusje bij aankomst, Frank Sinatra keek even op en daarna niet meer om en Bruce Lee liep en loopt nog steeds met een blik van die-kale-had-van-mij-niet-gehoeven-maar-het-vrouwtje-vindt-mij-toch-de-liefste. En Oprah is zo lief en zo leuk en zo zacht en ze spint zo hard. Tot ik een maand geleden een drol op de bank vond.

Maar een paar dagen later lag er weer eentje. De dag later weer eentje. Een andere keer zag ik Oprah schijten op een stoel terwijl ik er naar stond te kijken.

En als het dan gewoon van die harde poezendrollen waren dan had ik er misschien nog mee kunnen leven. Doekje erover en klaar. Doen alsof het niet gebeurd is. Nobody has to know! Maar Oprah legt van die natte, halfzachte en vreselijk stinkende hoopjes, die, en dat hoorde ik later pas, typisch blijken te zijn voor Sphynxen.

En ik ben natuurlijk altijd de eerste die ze ontdekt hè? En als ik heel eerlijk ben, dan kan ik minstens 1 ander halfzacht ding verzinnen dat na een tijdje begint op te harden, wat ik in de ochtend aan wil raken. En het blijft niet alleen bij die drollen. Oprah pist ook regelmatig op plekken waar het niet de bedoeling is.

De verkering is er al helemaal klaar mee, maar ik ben op zoek naar een oplossing. Al is die oorzaak eigenlijk overduidelijk te vinden in de aanwezigheid van kater Sid Vicious, die met zijn verstandelijke beperking het fenomeen naaktkat gewoon niet lijkt te begrijpen. Hij rent haar van links naar rechts achterna door het huis en blijft haar daarna net zolang aanstaren tot ze van de stress haar hele darminhoud en blaasinhoud laat lopen.

Kortom; het botert niet zo tussen Sid Vicious en Oprah. En dat is natuurlijk heel zielig voor hen, maar vooral héél zielig voor mij! Is het dan nog schattig te noemen? Of moet je ervan uitgaan dat en jarige dondersgoed weten wat ze zeggen, maar je gewoon voor het blok of voor schut willen zetten? Gewoon omdat ze aan pre-puberen zijn.

Of om je gewoon even te laten voelen dat jij dus echt raar bent. Zo trakteerde oppasmeisje M. Maar gelukkig is ook J. Dat doe je toch niet! Ook alle Social Media had ik, zonder effect, al doorgespit. Ik wil gewoon even weten dat ze een gezond kindje hebben. En die iemand vertelt me even later dat P. Alles erop en eraan. En dan heb je zoiets van; helemaal fijn en goed, want ik zat er toch een beetje mee, maar ja, noem het lot, noem het toch even aan elkaar denken, noem het karma, energie, noem het Social Media, noem het weet ik veel wat, maar een dag later belt P.

En dan ben je blij voor hem. En dan heb je gewoon weer een heel normaal en vertrouwd gesprek. En alle, alle, alle geluk. Maar ik word over 2 weken En ik wil het helemaal niet. Ik weet niet precies bij welke hoeveelheid katten de term crazy cat lady begint, maar ik zie mezelf nog niet als een crazy cat lady. Anderen wel trouwens, maar ik weet heus wel wie ik ben, diep van binnen dan, en dat is een kek poezenvrouwtje. Nog geen crazy cat lady! Er is in ieder geval 1 ding wat mijn huis gemeen heeft met de huizen van de échte crazy cat ladies en dat is dat mijn meubels er weinig toe doen.

Geen dure design meubels dus, want hoe vaak ik ook tegen de katten zou gillen dat ze er vanaf moeten blijven, hoeveel plantenspuiten ik ook op ze leeg zou spuiten, katten zijn er nou eenmaal op gemaakt om net op het moment dat je niet kijkt, hun nageltjes toch eventjes in die lievelingsstoel te zetten. Geen probleem, want ik vond de bureaustoel ooit langs de straat. Gratis en voor niks. Ook hadden onze 3 katers het binnen een klein maandje voor elkaar om alle hoeken van onze bijzetpoef vakkundig te demonteren.

En sinds de komst van sphynx Oprah heeft de loungebank eraan moeten geloven; Oprah rent regelmatig als een manische ADHD-poes door het huis en komt dan tot stilstand op de bank.

Om dan eventjes haar nageltjes te manicuren op de kussens van de bank, en dan vervolgens weer weg te rennen. Wanneer we het echt niet meer aan kunnen zien, waarschijnlijk pas na een jaar of 5, halen we gewoon een nieuw Marktplaatsje. In mijn huis dus geen fancy design. Geen Italiaans kalfslederen bankje, geen handgeweven kussentjes uit Guatamala en al helemaal geen witte, vilten stoelhoezen.

Ik weet na 15 jaar mijn huis delen met poezen wel beter. En daarmee had ik meteen een totaalconcept dat ik alleen nog even uit moest gaan werken. De bloody fucking horror!!!! In lichte paniek vlieg ik dus naar de apotheek om een luizenkam te halen en eenmaal thuis ros ik die kam van voor naar achter en van links naar rechts. Want hoe ziet een luizenei eruit?

Ik kom er nooit meer vanaf! Dit komt nooit meer goed! Je hebt wel je hele hoofdhuid opengehaald met die luizenkam, tot bloedens toe, maar je hebt echt niks, echt niet. Ik vond altijd dat vrouwen niet zo moesten zeiken en klagen, maar hét gewoon moesten doen.

Milf komt spuitend klaar masturberende kutjes

Vrouw wil plassex sex contact gelderland

Copyright © 2018 Sm