Meisje voor karweitje stoute geile meisjes

Zij heeft echt iets speciaals. Het is moeilijk gevoelens in de trant van hoeveel ik van iemand houd te beschrijven in mijn geval. Wij weten het van elkaar en Paula is ook bij mij echt iets speciaals. Ondanks haar enorme postuur 1. Die morgen werden wij gewekt door Paula en Loes die reeds aangekleed waren.

Ik werd wakker gekust door een gniffelende Paula met trainingspak en kunsttieten. Eva werd op haar beurt door Loes uit het dromenland gehaald. Deze deed dat op een heel leuke manier. Ze fluisterde heel stout in Eva's oor dat ze moest opstaan om een stelletje Amerikanen te "naaien' en hiermee onze vrijheid veroveren. Eva opende haar ogen en zei strijdlustig daar nu echt voor te gaan. Ze voelde zich sterk en wilde het onderste uit de kan persen.

Loesje merkte grijnzend op of ze dat gisteren niet al bij mij gedaan had. Zij en Paula hadden ons tot beneden toe gehoord. We waren volgens haar ook als beesten tekeer gegaan. Een beetje spijtig vertelde Loes dat Paula haar er maar met moeite vanaf gehouden had om niet ook als een loopse teef naar ons toe te gaan. Zij wilde eigenlijk met Paula ook haar portie seks halen.

Paula had toen heel beslist gezegd dat Eva mij nu helemaal alleen nodig had om te ontzenuwen, net als Loesje haar nu nodig had. Loes was namelijk net zo nerveus als Eva geweest. Loes had zich afgevraagd waarom Eva haar zo nodig bij die transactie wilde hebben.

Dat van dat Engels had Loes al bij voorbaat een raar iets gevonden. Daarop had Paula Eva's lieveling om gedaan en haar geile Loesje maar finaal plat geneukt. Eva glimlachte en zoende Paula voor zoveel begrip. Daarna vertelde ze waarom zij ineens slecht Engels sprak en Loes echt graag erbij wilde. Loes keek Eva verliefd hierop aan en zei dat ze er voor haar iets speciaals van zou maken. Die Amerikanen konden nu volgens haar hun borst natmaken. Loes lachte daarna even Aziatisch ondoorgrondelijk en vroeg, "Eva mag ik even in jouw tatoeëersticker klapper neuzen.

Terwijl wij ons nog afvroegen wat zij daar in hemelsnaam mee moest ging Loes met Paula inclusief klapper naar hun slaapkamer. Eva vertrok met mij naar de badkamer. Ik keek even naar haar gewezen stoppelwei. Haar schaamhaar groeide inmiddels ook weelderig na.

Eva's lusthof keek nog maar net uit die donkerbruine bontkraag. Speels giechelende Eva, "Ik ben benieuwd hoe Vera's driehoekje erbij staat, dat van An zal al wel helemaal sneeuwwit zijn. Daar kleedde ik me alvast aan.

Ik wist niet hoe de dag voor mij zou verlopen dus ik deed mijn wildleren pak maar aan. Het zat extreem lekker en ik kon er van alles in doen zoals vissen, wandelen en weet ik veel wat me nog meer in zou vallen. Ik had het net aan toen Eva uit de badkamer kwam.

Zij deed nu wat ieder vrouw bij haar man doet als die zich helemaal zonder haar hulp aangekleed heeft. Eva begon alles nog eens recht te trekken en te controleren of ik ook wel schone sokken aangetrokken had.

Lachend liet ik Eva haar gang gaan. Zij bekeek mij nu goedkeurend en zei lachend, "Je weet nooit" misschien bel ik je nog wel. Ze was echt op oorlogspad zo te zien. Eva had zich geweldig mooi opgemaakt. Geheel in de stijl van die ongenaakbare keiharde zakenvrouw waar niet mee te spotten viel. Na even in haar kasten gerommeld te hebben trok zij een van haar nog chiquere mantelpakjes aan. Het was dat roemruchtige waarin zij mij de eerste keer van het bureau afgehaald had.

Eva zag daar echt overweldigend geweldig in uit. Eva zag dat ik haar mantelpakje herkende en me afvroeg waarom juist dit. Vriendelijk lachend zei ze, "Vandaag wil ik hun, net als toen jouw collega's, lekker intimideren. Paula liet haar even voor ons omdraaien zodat wij haar goed konden bekijken. Loes had een grote blauwe draak op haar rug en schouders. Deze liep tot net aan de haargrens in haar nek door. Aan weerskanten van haar hals zaten in spiegelbeeld twee slangen met lotusbloemen die tot ver over Loesjes appeltieten reikten.

Hun staarten raakten de tepelhoven nog net en schenen deze te zacht kriebelen. Verder had zij zich weliswaar decent maar streng Aziatisch opgemaakt.

Ondoorgrondelijk glimlachend dook Loes nu in Eva's kast. Ze rommelde er even in en nam een van Eva's exclusieve witzijden blouses eruit. Terwijl Eva en ik belangstellend toekeken wat zij met een van Eva's meest laag uitgesneden exemplaren ging doen, paste Loes haar Japanse speelpakje erbij aan.

Ze combineerde dat daarna geraffineerd met diverse kledingsstukken uit de kleerkast van de meiden. Deze hadden veel leuke tullensjaaltjes en andere kleurig blitse hebbedingetjes. Een van Lotte's witte tullensjaaltjes was volgens Loes als geknipt voor haar doel. Zij deed het ding nu over haar schouders en boezem voordat zij Eva's laag uitgesneden blouse hier weer over aandeed. Het tule gladstrijkend en strak om haar hals vastzettend met een roodzijden lint, keek Loes onafgebroken in de spiegel.

Zij vergewiste zich ervan of het niet goedkoophoerig werd. Even koketterend met haar snoepgoed bekeek Loes zich nogmaals in de spiegel en schudde even voorzichtig van nee. Hier en daar paste zij haar creatie nog wat aan totdat zij tevreden was. Met een paar extra plooien in de hals en het decolletè verhulde ze nu net genoeg maar zeker niet te veel. Het eindresultaat was dat Loes er onvervalst chique en mysterieus Japans uitzag.

Haar gehele kleding was nu erg oosters van snit. Vuurrode en witte zijde die weer gecompleteerd werd door diepzwarte ruches uit An's voorraad. Strak om de heupen en bovenlijf zittend liet het niets betreffende haar vrouwelijkheid te raden over.

Aan haar benen zaten zwarte netpanty's met ingeweven bloemmotieven. Als kroon op haar werk trok Loes Lotte's rode pumps aan. Het waren exotisch ogende schoentjes met puntige hoge naaldhakken. De drakentattoe was net zichtbaar in Loes' nek. Ook scheen hij net als de slangen op het bovenste van Loes' boezem onopvallend opvallend op haar schouders door de kleding heen op. Waar de rest van de slangen en de draak heengingen viel echt niet moeilijk te raden.

Eva drukte Loes bewonerderend bekijkend haar eigen juwelenkistje in de hand. Loes koos lachend voor de diamanten setjes die bij elkaar hoorden. De sierraden van Eva gaven er nu helemaal de finishing touch aan. Loes was een echte Japanse vamp! Ze zag uit als zo'n sexy Japanse grootindustriële yakuzai tante.

Zo eentje die op het laatst nog flink roet in het eten kon gooien en mannen slechts als een tussendoortje beschouwde. Zich nu helemaal in haar rol inlevend trok Loes haar gezicht op vriendelijk maar totaal emotieloos. Alleen haar groene amandelogen fonkelden als jade van strijdlust. Stoïcijns glimlachend zei ze dan ook, "En als ze niet dimmen" bluf ik Lin Kikoj Amaterasoe er nog meer uit. Dit weigerde ze nu echter pertinent en zei al lekker haar rol van bitch spelend.

Ik ben al blij dat ik alles er goed opgesmeerd en geplakt heb gekregen. Wacht jij maar tot vanavond dan kun je het er met An aflikken. Ik had er ook lol in en zei gemaakt bedremmeld, dat ik dan wel voor het ontbijt ging zorgen.

Bij zo'n stelletje lesbische pms vrouwen had ik als man toch niks te lachen. Paula streek me daarop plagend door mijn haren. Ze lachte en zei vriendelijk dat zij daar de eerste manden geen last meer van had en wel met me meeging. Ik pakte daarop Paula vast en zei plagend, "Lekker puh, ik ga wel met mijn vismaatje ". Je komt toch wel weer terug als haar buikje te dik wordt.

Eva wist nu dat Loes bloed wilde zien als dat nodig bleek en voelde zich daardoor gesterkt. Zij stond er niet alleen voor. Ons grijze muisje had zich voor haar veranderd in een vuurspuwende blauwe draak.

Dat was ook nog eens het oosterse teken van voorspoed en geluk. Ik liep goed geluimd met Paula naar beneden. Zij koketteerde daarbij zo met haar dikke kunsttieten dat ik er even speels in kneep. Lekker lullig kinderachtig zei ik daarbij "piep'. Paula plaagde direct terug door mij zes straf reglementen te beloven als ik er niet mee ophield. Gedwee antwoordde ik, "Ja juf, maar ik wilde eigenlijk graag met tante Lin Kikoj Amaterasoe mee. Ondeugend lachend vertelde Paula dat zij er ook zes reglementen voor over zou hebben om Loes vandaag zo op Eva's kantoor te zien.

Ze begreep ook dat het niet kon en verheugde zich net als ik op hun verhaal vanavond. We maakten gezellig een stevig ontbijt klaar. Paula kwam gniffelend op het idee onze "amazones' aan te sterken met biefstuk en tartaar.

Bloed was nu goed voor hun volgens haar en zij kon dat weten gezien haar afkomst. Ik pleurde de biefstukken even in de magnetron om ze te ontdooien terwijl Paula al het vet liet smelten. Gelokt door de geur kwamen Eva en Loes gehaast naar beneden. Bief op zijn Engels gebakken dus alleen aangeschroeid en van binnen nog rauw.

Loes en Eva waren er zo net zo verzot op als wij. Een paar sneden brood voor de jus en de tartaar met wat ananasschijven erbij en je kon haar weer tegen volgens Eva. Ze voegde meteen woord bij daad en ritste een blik van dat spul los. Toen we eenmaal aan ons ontbijt zaten zei Loes onverwacht met een rood hoofd dat zij ineens ergens aan gedacht had.

Hierbij keek ze even naar haar vork waar en rood stuk bief nog wat bloed lekkend op prijkte. Licht nerveus vertelde zij, "Nu jij ons net pms meiden noemde en ik eh Oohoo, dat was niet mijn bedoeling maar".

Door te zeggen, "Ik dacht er ook vanmorgen pas aan. Jij hebt gisteren overgegeven hê. Daarna had ik Eva haar zin gegeven en de rest over diens tieten gespoten. Ze had er helemaal niet meer aan gedacht tot nu toe. Paula keek mij lachend aan en giechelde dat het nu waarschijnlijk wel te laat was voor een morning-after. Ondeugend kirde paula, "Je hebt Loes ook dik gemaakt vader. Nu alleen de meiden nog dan wordt het een echte babyboom op het château". Eva keek mij glunderend aan.

Zij verheugde zich zichtbaar en vroeg of Loes nu nog wel überhaupt een pil wilde slikken. Als het toch al te laat was dan was het niet goed voor de eventuele zwangerschap.

En als het niet te laat was dan moest zij nu beslissen of ze voor die laatste dagen nog kapotjes ging gebruiken. Breeduit lachend zei Eva dat het een pracht mogelijkheid was nog een Luxemburgertje te maken en haar geslacht zo echt voor uitsterven te behoeden. Opgetogen lachend zei Eva, "Pap verheugde zich al twee keer vader te worden nu wordt hij ook nog meervoudig opa.

Zij keek mij hierbij zo ingelukkig aan dat ik volmondig zei, "Ik heb er zelf ook al een hele tijd over getobd. Jij hebt het al zo vaak aangeduid en eerlijkheidshalve".. Dus we zien wel wat er van komt. Ik opperde nu verstandshalve wel dat Loes nog altijd mijn halfzus was.

Daar zat dus hoe je het ook wend of keert toch een risico aan verbonden. Eva wuifde dit bezwaar van de hand en zei ineens heel ernstig, "Je weet toch. Ik heb destijds na het onderzoek al verteld dat jullie genenethisch zover uit elkaar liggen als neef en nicht. Toentertijd was ik er al van overtuigd dat jullie twee verder zouden gaan dan alleen een stevige vrijpartij. Ik heb me daarom de vrijheid genomen mam toen al hierover verder te laten informeren en het risico is niet groter dan normaal!

Bij de uitslag toen had Loes een rood hoofd gekregen omdat Eva er blij uitflapte dat zelfs wij nu een kindje konden maken. Loes was door haar Aziatische bloedlijn zover onverwant dat het volgens de deskundigen geen verhoogd risico is. Zoals Isabelle ons eerst waarschuwde toen wij nog niet wisten dat Loes geen volle zus van me was. Ik zag haar de laatste tijd echt niet meer als halfzus laat staan als zus. Zij geilde me al op als ik haar rook of zag en al helemaal als ze me aanraakte.

Mijn pik steigerde al bij de gedachte aan haar exotische uiterlijk dat ik eindelijk echt durfde aan te raken. Loes' drang die zij uitstraalde met mij te paren om zwanger te worden gaf me de rest. Paula had tot nu toe niet erg veel gezegd. Nu glunderde zij en zei droogjes, "Ik wist het" mam zei vroeger al "neef en nicht dat vrijt licht'. Snel dronken zij hun soepkom koffie leeg en Eva gorgelde gewoonte getrouw even lekker na met haar laatste slok.

Ze kusten ons gauw en zeiden grijnzend er snel "vantussen' te moeten. Eva knabbelde daarbij even stout aan mijn oorlelletje en verontschuldigde zich dat ik me vandaag alleen moest vermaken. Zij moesten nog even doorbijten en dan kon Loes hier nog eens lekker op terug komen zoals Eva stout opmerkte. Zij verheugde zich op een door haar geënsceneerde copulatie. Eva geilde daar ontzettend op.

Zelf vrijen met een vrouw terwijl die door mij geneukt werd was voor haar het toppunt van genot. Eva genoot dan diep in haar ogen kijkend hoe deze klaarkwam. Lotte en An konden zich ook in dit spelletje zo inleven dat de een al kwam voordat de ander haar eigen hoogtepunt op mijn stijve bereikte.

Dat was hun lust aan de lust die ze een ander gunden. Eva had mijn gedachten weer gepeild en keek frivool naar Paula. Geil zei Eva dan ook, "Ik vond het al zo apart mooi toen jij Paula bevruchtte. Kijken hoe je sperma dat doet waar het echt voor is. Dat is pas ultiem genot. Ik zag daarbij duidelijk Eva's tepels door haar beha heen opstijven. Zij keek mij nu even echt schuldbewust aan en zei het jammer te vinden dat ze haar woord niet kon houden.

Ze had me immers gezegd dat ik met Vera mijn tijd wel om zou krijgen als een van hun niet kon. Nu had zijzelf Vera vrijaf gegeven. Ik knipoogde en plaagde, "Ik amuseer me wel met Claire. Die komt vandaag toch! Dat zou ik wel nodig hebben in zo'n uitgedroogde spelonk als die van Claire. Ik hoefde er echt niet zuinig mee te zijn zij zou wel nieuw meebrengen. Daarna sloeg Eva een arm om Loes en ging met haar naar buiten.

Bij het naar buiten gaan tikten zij nog even uitdagend frivool met hun konten tegen elkaar. Paula grijnsde en riep hen na dat ze mijn oude auto maar moesten nemen want in Eva's zat ook van die mooie lichte leren bekleding. Op de gang hoorden wij hen in de lach schieten. Even later opende de keukendeur zich op een kiertje. Er werden alleen twee handen zichtbaar die even snel de middelvingers naar ons opstaken.

Een heel adellijk en een half Aziatisch vingertje. Paula lachte zich een kriek. Ze vond dat Eva zelfs dit erg deftig gedaan had.

Lachend zei ze dat Eva zelfs zoiets ordinairs nog met flair kon. Zo kon zij echt merken dat Eva een welopgevoed gravinnetje was die erg op haar etiketten stond.

Nog luidkeels lachend over hun daad en een wel heel erg schuin kroegliedje zingend vertrokken die twee nu echt. We hoorden hoe de voordeur zachtjes in het slot klikte en even daarna Eva's auto heel beheerst wegrijden. Eva was er helemaal klaar voor. Ze had geen spatje zenuwen meer en zou het wel redden. Ik vroeg Paula wanneer haar lessen begonnen en of wij nog wat tijd hadden.

Als dat zo was konden we nog rustig koffie te drinken of zo. Paula zei daarop lachend, "Voor koffie wel maar Trouwens Madame Poets komt ook! Paula vertelde dat zij pas na de eerste pauze hoefde te beginnen. Ze had de eerste lesuren vrij gehad. Zij lachte ineens ondeugend en ik merkte dat er bij haar een plannetje rijpte. Op mijn vraag wat ze had lachte ze nu heel ondeugend. Paula zij dat er in de pauze en zeker met dit mooie weer ook veel van haar collega's buiten waren.

Ik wist nog steeds niet waar zij op uit wilde en keek op de klok. Het was al even voor tienen. Paula zag het ook en zei dat ze nu echt ook moest gaan. Zij stond op en vroeg, "Je hebt het glijmiddel toch niet gepakt en dus niets beters te doen. Wil je mij dan wegbrengen en ook weer afhalen? Dan kun jij die nieuwsgierig hypocriete smoelen ook zien. Paula had bij mijn laatste bezoek terloops op school gezegd dat ik haar man was. Nu wilde ze hen zeker helemaal op het verkeerde been zetten door zich te laten brengen.

Paula keek me aan en zei glunderend, "Die piemelen zal ik vandaag een poepie laten ruiken" dan hebben ze wat om over te lullen. Paula stapte gniffelend in en zei, "Laat gaan met die bak en geef asjeblief voor school even lekker stoer gas bij".

We reden de oprijlaan af en kwamen nog net Claire tegen die vriendelijk zwaaide. Paula wuifde en liet het raampje zakken terwijl ik afremde.

Vriendelijk zei Paula dat er al verse koffie voor haar klaar stond op het aanrecht. Claire bedankte zich, ze had wel zin in een verse soepkom van dat spul. Ik draaide de weg op en reed meteen de berm in. Hier stopte ik en vroeg of Paula het misschien nog leuker vond zelf te rijden. Paula keek verheugd en beaamde dat. Zo kwam haar actie nog fijner over. We verwisselden van plaats waarna Paula soepeltjes wegreed.

Zij had lol voor tien en reed dat monster beter dan ik de eerste keer. Net als Eva had ook zij vaker zo'n gigamobiel gereden. Paula had zelfs een keer de Parijs-Dakar helemaal uitgereden. Niet gewonnen maar toch, dat was een prestatie Ik zei haar met gepaste trots dat mijn vrouwen zo'n beetje tot alles instaat waren en ook konden.

Zij vulden elkaar ook zo heerlijk aan buiten ons enorme echtelijke bed. Paula vond dat leuk en schakelde door. Erotisch pakte ze daarbij de versnellingspook vast alsof zij hem een stevige aftrekbeurt gaf. Ze had ook gevoel voor zo'n gigantisch ding al zat dat nu niet tussen haar benen, zei ze daarbij stout lachend. Dubbelzinnig vertelde Paula dat Loes altijd met iets groots in haar hand de meest vreemde keuren kreeg.

Loes zou ze het ook nog wel leren. Maar dat was me wel bekend. Ik lachte en herinnerde haar aan onze laatste worstelmatch. Paula grijnsde en zei plagend, "Dat zeg ik toch" Loes komt dan gewoon buitenissig klaar en laat mij het werk afmaken. Wij zagen wel graag hoe zij hun gerief haalden. Voor school schakelde Paula nu met een dot tussengas terug. Ze liet de motor even opbrullen en daarna de wagen langzaam uitrollen tot aan de ingang.

Zo kondigde Paula haar aankomst aan. Precies dat wat zij wilde gebeurde nu ook. Nieuwsgierige leerlingen en docenten kwamen erop af als vliegen op een hoop stront. Ze keken verbaasd naar de wagen. Zo eentje kenden zij alleen uit de film of van plaatjes. Volgens de verkoper had ik de enige van dit type in Nederland. Door het getinte glas wisten ze echter nog steeds niet wie erin zat.

Een leraar probeerde nieuwsgierig door het getinte glas te kijken. Paula stak haar tong naar hem uit en lette op zijn reactie die natuurlijk niet kwam. Glunderend zei ze nu, "Booah, dat is echt fantakolosachtig dat glas". Haar hand gleed ineens sensueel tussen mijn benen. Frivool gniffelde zij, "Toine vinger me even lekker. Dat stelletje hufters kan lekker niks zien" geil hê.

Paula omvatte daarbij mijn gehele klok en hamerspel stevig terwijl ze het hele zaakje zacht samen kneep. Krabbelend door haar nog korte blonde kroeshaartjes liet ik mijn hand verder zakken.

Ik voelde haar klit die al opgezwollen was van opwinding. Na deze gevonden te hebben streelde ik verder naar beneden. Daar aangekomen spreidde ik haar schaamlippen en stopte ik er twee vingers tussen.

Zacht verder in haar vochtige lusthof drukkend voelde ik de geile ribbels op haar inwendige vleesknopje. Die kon net als bij Loes zo enorm opzwellen om daarna spuitend naar buiten te komen. In Paula's poes soppend wreef deze ribbeltjes stevig totdat Paula zwaarder begon te ademen. Ik liet mijn vingers er nu ineens zachter over heen en weer glijden.

Gesmeerd door haar vaginalevocht glibberden mijn vingers steeds verder door. Paula genoot intens van haar vingerbeurt. Haar hand kneedde mijn bobbel onophoudelijk en mijn broek klapte bijna. Net toen ik verwachtte dat Paula mijn piemel eruit zou halen hield ze op.

Nog achterover in haar zitting leunend dacht zij opeens hardop na over de bekleding. Ze nam mijn hand en trok deze speels uit haar broek. Glimlachend zei Paula dat het heerlijk was maar dat we toch ook geen tijd hadden het echt af te maken. Ik lachte en wist dat ook Paula Eva's spelletje van opgeilen beheerste. Zij nam het ook serieus en vond het wachten daarna net als ik enorm spannend. Sidderend van genot en voorpret zei ze, "Ik verheug me op de meiden.

Ze waren kletsnat uit haar schaamstreek gekomen. Paula keek met halfopen mond toe hoe ik haar geil proefde. Met een vlugge beweging stak ik een natte vinger in haar mond die zij frivool afzoog. Paula streek daarna even snel mijn wildleren pak goed en zei blij, "Dat ziet er lekker uit.

Die kloothommels kunnen nu eens een echte vent zien. Kijk daar staat die zakkenwasser. Hah, hij geeft Engels met een Amerikaans accent". Grijnzend sopte zij daarbij met mijn zakdoek haar kut droog. Lief lachend gaf ze hem mij met de woorden "voor Loesje'. Daarna stapten wij lekker samenzweerderig lachend uit. We liepen gelijk naar de voorkant van mijn nog schone modderkruiper. Paula moest zo om de auto om de schoolpoort in te lopen. Ik moest naar de bestuurderskant en liep dus ook voor langs mijn asociaal grote bak.

Het zag dus heel natuurlijk uit. Ik zag nu het idioot kijkende gezicht van die ene bewuste leraar. Paula grijnsde eens en liep hem straal voorbij. Dat was dus die vent waar Loes en Paula zo'n hekel aan hadden en zeker sinds het gemeentehuis. Bij de voorbumper hield ze in en omarmde mij even decent.

Paula was bijna even groot als ik en hoefde zich dus als we ons zoenden nooit uit te rekken. Schuin uit haar ooghoeken kijkend of iedereen het wel zag gaf ze mij een echtelijk kusje dat net te lang duurde en liep daarna nonchalant door.

Ik keek haar na en zei nog even gauw, "Dag schat". Ze was zelf toch ook niet voor half vijf klaar! Paula grinnikte daarop even fijntjes en knipoogde fluks. Ik wist wat ze daarmee bedoelde en schoof achter het stuur, gaf een dot gas en schakelde in de een waarna ik wegreed.

In het achteruitkijk spiegeltje zag ik hoe haar collega's nog steeds overdonderd keken. Ze wisten gegarandeerd dat Paula niet met de eerst beste wagen was voorgereden. Hun collegaatje met dat enorme figuur die zij altijd voor een pot versleten hadden, had wel een heel rijke man getroffen.

Paula's wraak was geslaagd. Die ene collega stond nu in zijn hemd met zijn lulsmoesjes. Stout naar mijn autotelefoon kijkend besloot ik even Eva te bellen. Gewoon zomaar, ik wilde dat ding ens gebruiken en meteen Eva's stem horen. Haar stekelvarkentje nam op en verbond mij door. Eva meldde zich zakelijk en liet niet merken dat ze mij kon. Hieruit maakte ik op dat zij al in onderhandeling zat.

Ik wenste haar succes en zei dat ik aan haar dacht. Stout eraan toevoegend dat ik het leuk zou vinden als zij Inge eerder zou sturen. Dan kon ik haar al fouilleren. Eva antwoordde daarop dat ze verheugd was dat mijn "firma' bij haar bedrijf deze toch wel ongewoonlijk grote bestelling deed. Zij zou het in de besprekingen met haar Japanse attachee meenemen.

Ik wist nu dat mijn telefoontje Eva op dit moment goed uitkwam. Zij en Loes waren die Amerikanen aan het uitpersen op een of andere manier.

Daarna was zij even stil en liet mij gewoon door praten zonder erop te reageren. Na een tijdje zei ze doodleuk dat zij zou wachten op de verbinding. Ineens ging zij over in het Letzenburger.

Eva was dus een spelletje blufpoker aan het spelen. Ik wist dat als die Amerikanen al onverhoopt Duits verstonden dan was ook Nederlands wel wat door hun te volgen. Dat wist ook Eva en aan het Letzenburger "Ardennen Esperanto' konden zij gegarandeerd geen touw vast knopen. Eva kletste vrolijk nog wat onzin over Hong Kong en licenties. Ik snapte er verder ook geen biet meer van. Ze klonk echter verheugd, dus dat zat wel goed.

Lachend zei ik dat ze een lekker grietje was en hing maar op. Mijn telefoontje was Eva zo te horen echt goed van pas gekomen. Haar visite wist immers niet wie gebeld had. Die hoorden alleen Eva's deel van het gesprek.

Eerst in het Nederlands en daarna in een of ander voor hun aanhorend koeterwaals. Wat doelloos reed ik nu even rond. Weer naar Sjors op het bureau rijden vond ik te veel van het goede. Ze zouden daar eens gaan denken dat ik het bureau miste. Nee dank je wel, ik was veel te blij dat ik daar van af was.

Mijn aandacht ging nu even uit naar een leuke vrouw die overstak. Ze draafde vriendelijk knikkend omdat ik voor haar stopte de weg over. Haar dunne zomerjurk zwierde daarbij lekker om haar prettige lichaam. Ik kon ook duidelijk zien dat zij geen beha droeg. Ze had de schaapjes los in de wei. Met een uitdagend leuk glimlachje liet ze merken dat zij er pret aan had dat ik erna keek.

De jonge vrouw had dan ook pracht tieten en was er terecht trots op. Haar tietjes wipten net zo lekker als die van Lotte. Ik zag ik al in mijn gedachten hoe zij in hun blootje de oprijlaan opreden.

An en Lotte waren er ook zo per vergissing vanaf gereden. Grijnzend bij de gedachte dat de tante Lin dan door een paar kuilen reed stelde ik mij de lekker wippende tietjes van Lotte en die heerlijke zwabberende stevige bollen van An voor. Onwillekeurig kreeg ik hier al weer een stijve van. De wulpse Lotte zou er zeker geen gras over laten groeien. Ik was benieuwd of die twee het met mij tot boven haalden.

An was aan de telefoon al niet meer te houden geweest. Ons vreugdevuur moest daar dan maar op wachten. Onze hoop op een zwoele warme zomeravond voor ons geplande fikkie kwam vandaag wel goed. Het was al erg warm en de zon deed zijn best het kwik nog verder op te jagen. Eva wilde trouwens ook nog het nieuwe personeel van Pierre instrueren. Misschien stuurde zij ze wel in hun nakie naar het vennetje om zich ritueel te wassen of zo.

Paula was immers van plan een heidens getinte ceremonie te spelen. Benieuwd hierna dacht ik aan het natuurgebied achter ons huis. Ik sloeg dus de richting in die er naar toe leidde. Genietend van de steeds open wordende velden reed ik erg rustig.

Langzaam maar zeker kwam ik in de buurt van het natuurgebied achter ons huis. Daar waren een paar veldwegen die ik nog goed kon. Vaak genoeg had ik mijn dienstwagen eroverheen gejaagd als wij een opgefokt brommertje nazaten. Ik reed eerst helemaal om het natuurgebied heen om deze veldwegen zolang mogelijk te kunnen rijden tot aan ons huis. Na een half uurtje zag ik een mij welbekende landweg. Het was de weg waar ik met Sjors altijd pauzeerde als het weer zo enorm spannend op de zaak was.

Ik reed het weggetje op en schakelde terug in vier maal vier laag. Totaal overbodig want het was kurkdroog. Ik wilde het gewoon even proberen en liet mijn wagen bijna stationair erin voortrollen. In die superlage gang kroop ik als "t ware door het landschap.

De motor bromde zacht en trok mijn wagen erg stilletjes erdoor. Hij hoefde totaal geen vermogen te leveren op het uitgedroogde zandweggetje.

Een ree keek me rustig herkauwend vanuit zijn dekking aan. Het herkende de wagen niet als een gevaar en bleef rustig liggen.

Als een schip tjoekerde ik langzaam langs het ree af naar de volgende attractie. Na een tijdje werd de omgeving weer opener en kwam ik in de buurt van mijn en Lotte's heidevennetje. Daar cirkelde een paartje buizerds met hun jongen van dat jaar.

Zij oefenden krijsend hun vliegkunsten. Langzaam schroefden zij zich op de thermiek zonder een vleugelslag steeds hoger tot het nog maar stipjes waren. Hun nakijkend bedacht ik in hoe weinig tijd zij wel in de Ardennen konden zitten zo. Afstand betekende voor hen niets. Grijnzend dacht ik nu aan Isabelle en wat die met Huub en Inge's man zou beginnen. Pierre wilde gegarandeerd Brigitje en Inge meteen inwerken als die arriveerden.

Brigit was als geknipt voor hem. Zij was net zo gek op lekkere pijn als Isabelle en Gerda. Eva had niet gezegd wanneer wij naar het château gingen. Vandaag nog of morgenvroeg misschien ik zou wel zien. Ze kon het ook nog niet weten want zij moest nu eerst haar zaken definitief afhandelen. Eva had het vanmorgen wel wat lullig voor mij gevonden dat ik me vandaag alleen moest amuseren. Ze had eerder gezegd dat Vera een leuke oplossing was als er niemand van hun kon en vond het nu spijtig dat ze haar woord niet kon houden.

Ik verheugde me ook al op Vera, die ik echt gemist had. Niet alleen in bed maar ook zo als gezelschap. Eva wist dat en miste haar ook. Als ik alleen al aan Vera's uilenverhaal terug dacht schoot ik weer in de lach.

Zij was net zo'n druif als Paula. Die twee konden dan ook elkanders geintjes bijzonder goed elkaar aanvullen zonder eerst iets af te spreken. Zo mijmerend kwam ik bij mijn volgende bezienswaardigheid. Deze stond net uit het zicht achter een paar dichte bosjes. In het voorbij rijden zag ik dat hij leegwas en dat er nog een gewone auto bijstond, die ook onbeheerd was.

Ik stopte en liet de wagen afslaan zonder al te veel geluid te maken. Hier wilde ik het mijne van weten. Het was namelijk mijn en Sjors' dienstwagen. De auto die erachter stond kende ik niet. Grinnikend keek ik als Daniël Boone naar de voetsporen die van de auto's naar de dichte braamstruiken liepen. Deze struiken hadden door de jaren heen een soort grote natuurlijke koepel gevormd over een paar dode dennen. Zachtjes sloop ik erheen en luisterde aandachtig.

In die koepel hoorde ik wat onderdrukt gelach en zag ik wat bewegen. Als een volleerd woudloper kroop ik nu op mijn buik naderbij. Stilletjes bleef ik liggen toen ik een goed plaatsje gevonden had. De braamstruiken waren aan de onderkant bijna kaal en ik had nu redelijk vrij zicht op hetgeen zich binnen afspeelde. Daar zag ik twee naakte vrouwenruggen die heftig krommende rijdbewegingen maakten.

Ze zaten daarbij wijdbeens ieder op een op de grond liggende man. Hun aarzen wild heen en weer stotend bereden zij hen. Bij elke rammel van die wippende konten zag ik hun ballen onder dat geweld pletten. De ene vrouwenrug was vrij tailleloos. Ze had donkerblond halflang gepermanent haar. Mij kwam hierbij meteen de associatie met een of andere boerentrien die er wel pap van lustte.

Zo eentje die thuis niet mocht en het er hier van nam. Erg bedreven in het liefdesspel was ze voor haar leeftijd niet. Vast op de stijve zittend gaf zij de man geen ruimte terug te stoten. De andere was wat meer gevormd en er zat een ongelofelijk vette reet onderaan. Deze blubberde bij elke neukstoot door tot onder haar schouders. Zij had net zo'n weelderig haar als Eva maar dan helblond geverfd.

Haar kunsten waren wat meer ontwikkeld dan die van de andere vrouw. De man die door haar zo vol overgave bereden werd had het zwaar. Hij kreunde dat het een lust was bij elke bekkenstoot van haar.

Zijn lul kromde zich krampachtig onder haar bijna gewelddadige rit. Voor elke ramstoot die zij uitdeelde tilde ze haar enorme reet iets op en om deze daarna met haar volle gewicht op die stijve terug te ploffen. Iedere keer terwijl zij zo met haar massale reet doorstootte boog zijn lulschacht door voordat hij weer soepel diep in haar lustspleet verdween.

Ze reed zijn pik zo te zien ongegeneerd hard aan flarden. Dat wijf ging tekeer als een furie. Op het moment dat zij klaar kwam liet zij zich achterover op zijn benen vallen. Ik zag daarbij twee enorme uiers door de lucht erachteraan slingerenden.

Eva en Vera hadden geweldig grote tieten maar bij deze dingen vielen die van hun in het niet. Die enorme uiers kletsten toen zij neerkwam terug over tot over de schouders en op haar gezicht. Met een diep wellustig gegrom genoot ze van haar orgasme. Schokkend over haar gehele lijf kwam ze klaar.

De andere vrouw kwam even daarna ook met een onderdrukte lustschreeuw. Haar lustspleet paste maar nauwelijks over de pik van haar sekspartner. Ik zag het duidelijk aan het stukje dat zij er absoluut niet in gekregen had. Die lul was echt gigantisch dik. Zij draaide zich nu op haar minnaar vastzittend om en zoende de andere vrouw gulzig op haar mond. De eigenaar van die gigantisch dikke pik kwam daarbij wat met haar omhoog.

Zo vast zat hij ermee verankerd in zijn minnares. Hem bleef nu niets anders over dan verlekkerd te kijken naar die zoenende wijven. Vast in de vrouw zittend moest hij haar wel in haar bewegingen volgen.

Nu zag ik ook het gezicht van die vastgeprikte vrouw met dat permanentje. Het was Sjors vrouw Truus! De man die onder haar sensuele attenties platgewalst was kende ik niet. Als een straathoer ging die "stijve' Truus nu aan de haal met de andere vrouw die ook net klaargekomen was. Truus rukte haar van de man waarop zij zo heftig was klaar gekomen en stortte zich op haar. Daarbij gleed de mans pik nu slap uit haar gapende kut met een ware zondvloed aan pruimensap.

De man kwam omhoog en bekeek het lesbische seksspel welwillend. Het was Sjors, die dus eindelijk zijn zin gekregen had. Zo te zien had hij dus ook niet lullig ten opzichte van Truus gedaan. Ik nam aan dat die andere vrouw dus Carmen moest zijn. Sjors had gelijk, ze had echt een reet als een sjoelbak. Het was een verdomd geilstuk zo te zien en had al vaker met Truus gevreeën. Ze wisten precies waar zij elkaar moesten pakken voor het optimale genot.

Truus rukte zich om helemaal te kunnen genieten van haar vriendin met een ruk los van haar partner. Haar binnenste kutdelen trok zij daarbij een stukje mee naar buiten. Dat lekkere binnenste stuk kut floepte daarna maar langzaam weer terug naar binnen.

Truus was hoeriger en gedrevener in seks dan Sjors altijd verteld had. Naar mijn mening had Sjors haar ook wel erg snel en gemakkelijk omgekregen. Ik vermoedde dan ook dat Truus hier al langer op had zitten azen dan die lul van een Sjors voor mogelijk gehouden had.

Hij was inzake vrouwen niet bijzonder bijster, dat wist ik. Maar dit sloeg werkelijk alles. Truus was dus meteen overstag gegaan toen ze eindelijk de kans kreeg. Ik had hem al eens verteld dat vrouwen veel geraffineerder waren dan mannen.

Hij had mij maar half geloofd toen ik hem zei dat ze je precies dat lieten doen wat zij wilden en je dan ook nog het idee gaven, dat je er zelf op gekomen was. Als Sjors dus beter op zijn Truusje gelet had, dan had hij ook al veel eerder van Carmen kunnen genieten.

Genietend keek ik toe hoe die vier almaar geiler werden. Ze geraakten nu in een seksuele roes die op het punt stond te exploderen. Gespannen wachtte ik op dat moment van die heerlijke waanzin. Hun handen zaten overal bij elkaar. Kut of lul was hen nu om het even. Truus draaide ineens loops haar losgeneukte kut naar Sjors toe. Deze stak met een verwilderde blik zijn inmiddels weer stijve lul er helemaal in. Sjors' paal was staalhard en doorkliefde die natte mossel van zijn vrouw met gemak.

Zijn kloten sloegen daarbij met elke stoot hard tussen Truus' benen tegen diens clitoris aan. Eva's recept werkte dus voortreffelijk.

Op elke pompende stoot van Sjors zoende zij Carmen wellustig. Hun speeksel dreef daarbij rijkelijk over hun kin. Slobberend zogen de vrouwen beurtelings de tong van de ander in hun mond af.

Bij elkander aan de tepels trekkend geilden de vrouwen elkaar tot op een orgastische hoogte. Carmen liet zich ondertussen door haar eigen mans reuze pik inwendig stevig poederen. Die lul was niet alleen ontzettend dik maar ook nog gigantisch lang.

Die vent had echt een lul als een ponyhengst. Zij kreunde heftig bij elke stoot die hij haar ermee toebracht. Met een rood gekleurd en verbeten gezicht dreef hij zijn stijve tussen haar billen in.

Ik kon het niet zien maar vermoedde aan haar reactie op elke stoot dat hij in haar aarsgat zat. Ik zag alleen Carmen's ontzettend grote uiers iedere keer schokkend over de grond naar voren komen. Ze blubberden als die van een melkkoe vlak nadat deze leeg gemolken was.

Carmen bewoog daarbij extatisch met haar buik die ik net tussen die enorme tieten door zien kon. De vrouwen slaakten nu steeds harder wellustige gillen en verjoegen zo het wild definitief. Carmen ademde zwaar en stootte haar massale reet ineens met volle kracht terug in haar mans liezen. Haar aarsgat was nu dus volledig geopend. Zij schreeuwde geil en trok daarbij wellustig Truus hoofd aan de haren in het rond. Truus liet dat hitsig toe en haar ogen werden steeds glaziger.

Haar blik bleef even orgastisch in mijn richting hangen toen Carmen haar hoofd eindelijk los liet. Met open mond ving zij daarna die van Carmen weer op om geil door te tongen. Sjors geilde dat Truus dit wel net zo lekker moest vinden als hij. Verhit kreunde hij, "Lekker hê of niet" geile teefkut, ik vind jullie geweldig lekkere kutwijven.

Als je nog wat anders wilt dan hoef je".. Ik heb eens met hem gedanst en voelde zijn pik toen ik mijn buik tegen hem aanwreef. Ik was wel aangeschoten maar dat ding moet enorm zijn als die stijf is. Op haar rug steunend ramde hij zijn stijve keer op keer dieper haar bruine ster in. Truus huilde daarbij op als een jachthond en stootte haar reet wild in zijn richting. Hij moedigde haar nog wat aan en sloeg daarbij geil voor dat ze me maar in bed moest zien te krijgen.

Wij waren immers bij hun op de koffie uitgenodigd. Hij zou dan wel zien waar hij eindigde met mijn gravin of die enorme stoot van een schoonzus van me. Ik moest nu lachen om hun grootspraak en concludeerde dat ik getuige geweest was van hun eerste partnerruil. Ze waren echt balorig. Stel je voor Sjors wilde desnoods Paula aan zijn stijve zien bengelen.

Ik verwachtte eerder dat als hij dat probeerde, hij zijn eieren aan een of andere boom zag bengelen in plaats van Paula aan zijn pik. Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer. Mijn tante veraste mij. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2. Ruben en Tina en schoonmoeder. Mijn grote geile broer Mijn grote broer Opa en Oma Mijn lul in moeders kut Weer een kleintje Geile oude vrouwen Het verjaardags cadeau van opa Sterre Opnieuw zwanger Een dagje uit met Elke en haar papa Angela in de disco Mamma en mijn zusje Als Laura weer eens geil is Huiswerk maken Hoe ik met mijn poepgaatje omga Het geile buurmeisje lotte Kuttenlikkertje Geile stiefdochter Sex met met mijn moeder en zus Papa trekt zich wezenloos Hop paardje Hop deel 2 Hop paardje Hop deel 1 De verkrachter bleek mijn eigen Hier zijn tante's voor bedoeld Mijn moeder, broer en tante Nooit gedacht van mn nichtje Bregje Op een maandag in mei Anaal ontmaagd Kelly en haar papa Hans, Elvira en nog meer familie Hans, Elvira en Jeroen Sex met mijn zuster Elke geilde weer op papa Mijn 2 zonen deel 2 Claudia en haar broertje Hans en Elvira deel 2 Hans en Elvira deel 1 Ik ben nu papa's meisje voor dag en nacht De pik van mijn broertje Mijn 2 zonen Ik zag mijn moeder in de douche Lotjes ontbijt In de keuken Een nieuw avontuur met mijn zus Verlangen Stephany from the states De ongehoorzame dochter Mijn nichtje Els.

Isabella Mijn uitgaansavond Tante Ellen Mijn broer verleid Tante Anneke Een week lang met moeder en dochter deel2 Een week lang met moeder en dochter deel1 Mijn zus en de herkansing Vader en dochter Geile schoonzus Ik neukte met mijn Moeder Verhuurd aan mijn ouders Alie der nieuwe leven 6 Alie der nieuwe leven 5 Mijn nymfomane zusje Alie nieuwe leven 4 Het familiefeest deel 2 Het familiefeest deel 1 De dochter van de buren De ontmaagding van Marja Geil plezier op een warme middag De tweeling in de zomer Zwager zaterdag gaargeneukt In het schuurtje met mijn broer De zonnebank Zeer geile schoonzus Linda en haar moeder Alie s nieuwe leven 3 Alie nieuwe leven 2 Alie nieuwe leven 1 Tante Agaath Ik en mijn ex-schoonzoon.

Zusjes verleiden Sex met de ma van mij ex Mijn broertje Denk na voordat je sex hebt met je zus!!! Een lekker weekend Twee generaties neuken mijn geile oma deel 2 mijn geile oma deel 1 Een friese familie Zonnebadende zus Logeren bij tante Grote broer Bodypainting Logeren bij oom en tante Nichtje uit Turkije Oude oma maar geil Karlijn en Monique Dochter van de overburen Mijn schoonloeder als alternatief Een normale familie Even zonnen Mijn zusje en ik Broer en zus Mijn schoonzus wilde een kind en uiteindelijk lukt Mijn plagende zus en haar buurvrouw Met een string aan in de tuin Corrie speelt met mama stoute dochter 1 keer en nooit meer De moeder van Laura, mijn schoonmoeder Zijn broertje Verhuisd Warme dag in Juni Men schoonzus Gepakt door mijn schoonzus jenny De fijnste gebeurtenis ooit 4 De lifter Ontmaagd door papa en oom deel 2 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 3 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 2 Mijn eerste keer met Carolijn..

Leila wordt lekker genomen Familiefeest met mn achternichtjes Bert en Bea op vakantie 2 Geschoren Tante Logeren bij mijn neefje Mijn zus en haar fantasie Warme zomerdag met mijn moeder Bewerkt door papa Badmode Een rare familie Dochter springt in Bert en Bea op vakantie Thuispret. Avontuur met mijn zusje De fijnste gebeurtenis ooit 3 Twee zussen vervolg Twee zussen Kerstvakantie op de boerderij van tante Nelly Badeendje De vriendin van me vader Sex les van mijn moeder Peter, Rikky en zijn moeder 1 Ontmaagd door papa en oom Sex met mijn bloedeigen zus Tante Marie en Ome Leen Tante past op Moeder, dochter en vriendin Mijn mooie zusje Ik pakte mijn nichtje en toen mn zusje Winkelen met je moeder Mijn tante Tante Coba Stiefzus perikelen 2 Stiefzus perikelen 1 Twee hete zussen Mijn tante mijn hoer en slavin Geile dochter deel 5 Klara, de onwillige maagd Shit!

..

Meidensex vingeren

Laat je partner de kleding uitzoeken die je die dag draagt. Al beweren veel mannen ware befkoningen te zijn, een beetje hulp is nooit weg. Zij gaat op zijn gezicht zitten, zodat zij bepaalt hoe hard of diep hij beft. Facesitting is overigens verboden in pornofilms in de U. Maak seksfilmpjes van elkaar, maar zet ze niet op internet of dat moeten jullie leuk vinden natuurlijk. Dat is het kleine aanhechtingsstukje tussen de eikel en de voorhuid.

Supergevoelig, dus superlekker om te likken. Tijdens het sporten komen bepaalde stoffen vrij in je lichaam waardoor je je lichaam ook weer wat enthousiaster wil gebruiken in de slaapkamer. Lees eerst op internet de huisregels van de club. Huur samen een pornofilm en kijk die samen met een fles champagne erbij.

Pas als de film helemaal is afgelopen, dus echt helemaal, is het tijd voor seks. Ga eens samen naar een seksshop. Durven jullie dat echt niet, ga dan een rondje virtueel shoppen op internet en vertel elkaar wat je lekker lijkt.

Bespring hem eens een keer meteen als hij thuiskomt. Met een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en zelfs een nieuw geurtje kun je je ontzettend veel geiler voelen dan anders. Doe het eens in de trein of in de bus. Kies wel een tijdstip uit waarop er geen kinderen meer reizen. Doe alsof jullie vreemden voor elkaar zijn en leer elkaar opnieuw kennen. Klinkt suf, maar is écht leuk. Speels eens een rollenspel. Arts met patiënt, loodgieter met huisvrouw, leraar met leerling, alles is mogelijk.

Nog leuker wordt het met bijpassende kleding. Ga eens samen naar de fitness! Als je de ander zichzelf zo in het zweet ziet werken, is dat reden tot geilheid! Maak van je huis voor 1 weekend een kuuroord. Doe alle telefoons uit, geen tv en geen computer. Alleen maar aandacht voor elkaars lichaam. Massages, maskertjes, douches en seks, veel seks. Sekspillen of crèmes; werken ze nou echt? Doe zelf de test!

Ga naar een seksshop of koop online een paar verschillende middeltjes en kijk of ze doen wat ze beloven. Doe elkaar een blinddoek om en verken alle plekjes. Als je niet kunt kijken worden al je andere zintuigen versterkt. Bind elkaar vast, dat kan met echte handboeien, maar ook een oude stropdas of sjaal werkt prima. Alles wat jij doet, moet je partner exact nadoen. Als jij dus je bil streelt, dan doet je partner precies hetzelfde.

Trek jij je sokken uit, dan doet je partner dat ook. Het is niet de bedoeling dat je de ander aanraakt. Tijdens het seksen wordt er gemiddeld maar in 3 verschillende standjes geneukt. Check internet of koop een boek over seks en spreek voordat jullie gaan neuken af dat jullie minstens 10 standjes doen!

Deze seksmuntjes kunnen jullie verdienen door gewone alledaagse karweitjes boodschappen doen, grasmaaien, eindelijk dat plankje vastzetten. Daarna kunnen deze seksmuntjes geruild worden tegen seksuele handelingen. Spreek van tevoren de koers af! Bijvoorbeeld; 3 muntjes is een voetmassage, 10 muntjes een lichaamsmassage, 50 muntjes anale seks.

Het loont de moeite om te investeren in mooi beddengoed. Satijnen lakens voelen gewoon geiler en dat merk je aan je bedpartner. Het hoeft helemaal niet saai te zijn om in de file te wachten. Dit stilstaan is uitermate geschikt voor een vlugge pijpbeurt tussendoor. Doe het een keertje staand tegen een muur. Dit is handiger als zij wat langer is, dus hoge hakken aan.

Of hij moet zo sterk zijn dat hij haar op kan tillen. Wedden dat jullie na die 40 dagen op knappen staan en dat je nog nooit zo lekker hebt geneukt? Als je af en toe zachtjes zijn ballen naar beneden trekt zachtjes , dan komt hij moeilijker klaar. Kijk eens samen naar een vrouwvriendelijke porno. Misschien vind jij er als man geen reet aan, maar als het haar opgeilt, scheelt het jou een hoop werk. Valt je partner meteen na de seks in slaap?

Niet zo gek, want tijdens een orgasme komt er bij mannen een stofje vrij dat ze slaperig maakt. Dit duurt echter maar kort, dus na een glaasje water kan hij er weer tegenaan.

Vergeet zijn ballen niet te masseren, die zijn erg gevoelig. Als je ze in je mond neemt, weet hij helemaal niet wat hij meemaakt. Rijd het bos in en stop bij een rustig plekje waar je een kleed neerlegt.

Help je partner uit de auto en seks er op los. De blinddoek mag pas na het seksspel af of als je weer thuis bent! Blijf altijd aandacht aan je uiterlijk besteden. Thuis voor de buis in je joggingbroek is misschien comfortabel, maar geil is anders. Je hebt geen zin? Nou, dan maak je maar zin.

Het positieve effect hiervan merk je in de slaapkamer. Een droom van veel mannen; klaarkomen in haar gezicht. Net als in een pornofilm! Doe je partner gewoon een keertje dat plezier! Daarna kun je het altijd afwassen. Bind je partner eens naakt vast op een stoel en zorg ervoor dat je op deze manier allebei tot een orgasme komt.

Sommige vrouwen moeten er niks van hebben, maar de meeste willen wel eens wat meer in hun kutje dan alleen die standaard pik of die simpele dildo.

Meteen een hele vuist erin gaat wat ver, maar begin met 3 vingers, dan 4, dan 5…. Geen idee of dat waar is want erg logisch klinkt t niet, maar ik durf dat niet meer dus: In een kutje blazen is een heel slecht idee, maar eroverheen schaamlippen, klitje blazen tussen het beffen door is dan weer wel een heel goed idee. Nee, niet erin inderdaad!

Het is geen ballon! Als tussendoortje tijdens het beffen inderdaad…: Zo zou ik een vrouw ook niet aanraden in een pik te gaan blazen……. Maar dit geheel terzijde……. Veel dingen al eens gedaan maar zeker wel wat leuke dingen gevonden die we gaan proberen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Stuur elkaar op onverwachte momenten geile sms-jes.

Kan heel leuk zijn als voorspel. Leuk om te gebruiken tijdens het voorspel: Doe het eens op een ander tijdstip dan normaal. Geef hem eens een massage met je nagels. Geef elkaar een lapdance. Degene die op de stoel zit mag nergens aan komen! Vertel elkaar je grootste seksblunder. Gebruik eens een veer of plumeau tijdens het voorspel. Lees elkaar in bed erotische verhalen voor.

Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id.

Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren.

: Meisje voor karweitje stoute geile meisjes

Amateur hoer drenthe minnares gezocht Ik had het net aan toen Eva uit de badkamer kwam. Als tussendoortje tijdens het beffen inderdaad…: Daarna kun je het altijd afwassen. Na een tijdje zei ze doodleuk dat zij zou wachten op de verbinding. Gespannen wachtte ik op dat moment van die heerlijke waanzin.
DIKKE VETTE NEGERIN DIKKE VROUWENSEX Die vent had echt een lul als een ponyhengst. Wedden dat jullie na die 40 dagen op knappen staan en dat je nog nooit zo lekker hebt geneukt? Over de top mag best een keertje vind hij vast helemaal niet erg. Russisch dame van lichte zeden laat zich neuken in hotelk Carmen had dat aan Truus gevraagd.
Vrouw pijpt man lik me pik Thuisontvangst deventer masturberende lesbiennes
Meisje voor karweitje stoute geile meisjes Amateurhoeren limburg prive hoertjes
NEGERINNEN ESCORT SLAVIN Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten. Truus zoog luidruchtig en slikte het ook door. Loes zou ze het ook nog wel leren. Speels eens een rollenspel. Hij moedigde haar nog wat aan en sloeg daarbij geil voor dat ze me maar in bed moest zien te krijgen. Paula had zelfs een keer de Parijs-Dakar helemaal uitgereden.

Meisje voor karweitje stoute geile meisjes

Voor deze auditie krijgt ze geld en haar kut vol sperma. Bij de uitslag toen had Loes een rood hoofd gekregen omdat Eva er blij uitflapte dat zelfs wij nu een kindje konden maken. Terug bij mijn wagen vond ik het jammer geen camera bij me te hebben gehad. Het geheel leek een beetje op die vulkaanfluit van Brigit maar dan veel vetter. Loes zou ze het ook nog wel leren.

Copyright © 2018 Sm