Dikke bruine tieten baarmoeder neuken

dikke bruine tieten baarmoeder neuken

..

Daarom was hij op zoek naar iemand die zijn extreme wensen kon vervullen. Uiteindelijk kwam hij op het idee dat hij die alleen bij een volwassen vrouw kon vinden! Vooral bij een oudere vrouw met veel ervaring, die lichamelijk sterk genoeg was om de wilde bewegingen van zijn lichaam te kunnen weerstaan.

Bovendien had hij dan ook geen gezeur met condooms of een te klein geschapen onderlichaam en kon hij net zoveel spuiten als hij wilde om zo tot een dieper orgasme te komen. Want daar ging het om! Om zijn eigen genot! Hij speurde de omgeving af en zag op de boulevard veel oudere vrouwen in badpak die kennelijk alleen waren. Ze waren meestal niet knap en hun lichaam was behoorlijk uitgezakt maar dat maakte hem niet uit, als ze hem maar heel diep konden laten klaarkomen tijdens het neuken!

Toevallig zag hij een kleine zestigjarige vrouw, ze was niet groter dan een meter zestig. Ze was in badpak, stevig gebouwd, uitgezakt, maar ze had een mooie bos dik bruin haar dat ze achterovergekamd had en ze leek wel ervaren. Peter werd smoorverliefd, dus hij sprak haar vriendelijk aan en begon haar te versieren, wat niet zo moeilijk was met de gewaagde opmerkingen die hij altijd gebruikte: Wat zou ze de hele dag een broeierig gevoel hebben, maar daar zat egoïstische Petertje niet mee!

Mooie Peter was alles al vergeten toen hij bij zijn vrienden kwam. Ze gingen zwemmen, deden mee aan een beachvolleybal-competitie en gingen windsurfen tussen de golven.

Daarna gingen ze wat dollen en begonnen ze wat te stoeien met elkaar, totdat sommigen met een meisje meegingen.

Totdat Peter zich zijn afspraak herinnerde: Ze was inderdaad gekomen en zat ergens achteraf aan een tafeltje met een glas wijn. Deze keer was ze gekleed in een keurige zwarte kokerrok en een mooie paarsachtige blouse die helaas voor haar doorschijnend was onder het discolicht zodat haar witte lingerie met de gigantische beha duidelijk zichtbaar waren. Ze had haar lange dikke dameshaar achterover gekamd en keek afwachtend om zich heen. Hij ging bij haar zitten en zij opende meteen het gesprek.

Peter speelde het zo eerlijk mogelijk: Ik ben al zestig, hoor! Het ruige stuk stond perplex. Daar nam hij de oudere vrouw in zijn armen en bleef hij versierend op haar inpraten: Het duurde niet lang voordat de achttienjarige tong en de zestigjarige tong elkaar ontmoetten.

Ze maakten slurpende geluiden die in de luidheid van de muziek verloren gingen. De monden proefden elkaar met intieme smaken waarbij het leeftijdverschil een opwindend effect gaf.

Toen gingen ze samen naar Shirleys hotelkamer voor een romantische ontmoeting. Daar namen ze elkaar weer in de armen en begonnen de achttienjarige jongen en de zestigjarige vrouw elkaar weer heel intiem te tongkussen. De vochtige monden sloten zich om elkaar en gepassioneerd gleden de tongen langs elkaar. Peter kneedde zachtjes haar stijf geworden borsten. Toen streelde hij zijn volwassen minnares teder over de rug en de lichamen schoven nog verder in elkaar.

Met de ene andere hand streelde hij door haar dikke bruine haar dat onmiddellijk rechtop ging staan van opwinding en met de andere hand bevoelde hij haar stevige witte slip die opzwol onder de intieme strelingen. Shirley viel bijna flauw van genot toen ze zijn tastende vingers voelde en stiekum vloeide ze in haar grote slip. Voorzichtig begon hij haar uit te kleden terwijl ze bleven slurpkussen. Soms streelde hij even over haar stevige slip en daarna kneedde hij zachtjes haar grote beha waar de grote dikke tieten gezwollen waren van geilheid.

Eindelijk rolden haar schoenen door de kamer en lagen al haar kleren op een stoel terwijl ook Peter zich had uitgekleed. Toen duwde hij haar zachtjes op het bed en ging hij half op, half naast haar liggen waarbij ze verder gingen met hun intieme tongenspel. De zestigjarige Shirley had haar benen wijd gedaan en genoot van de mooie jongen die half op haar lag en zachtjes met een vinger door haar zachte harige hunker-gat streelde.

Haar harige kut was geopend als een vochtige bloem die heerlijk intiem geurde, precies zoals een verliefde zestigjarige vrouw hoort te ruiken. Toen richtte Peter zich half op en boog hij zijn gezicht naar de behaarde vagina. Vol passie stak hij zijn tong in haar natte hunkerende insteekgat waar hij haar heftig likte om haar daarna weer slobberend te tongkussen terwijl zijn hand weer in haar natte kut vingerde.

Dat herhaalde hij een aantal keren zodat de vrouw goed haar eigen vocht proefde. Ondertussen greep ze zijn stijve lul beet en verheugde zich op het insteekgenot dat haar te wachten stond. Met zijn natte hand smeerde hij haar in met het geurige vette vaginasap: Een heerlijke zure liefdesgeur dreef door de kamer en telkens graaide zijn hand door de natte kut om haar daarna in te smeren. De volwassen vrouw raakte helemaal in extase: Doe maar wat je wilt! Peter ging op haar liggen en bracht zijn stijve lul in haar natte vagina.

Voorzichtig gleed zijn liefdespaal vijfentwintig centimeter naar binnen en seconden lang was de harde paal op reis door haar openstaande liefdeskanaal. Kreunend van genot liet de zestigjarige vrouw zich bestijgen. Shirley bewoog mee en gaf zich helemaal aan hem over. Breng me in de zevende hemel! Nu zijn er in Afrika beduidend minder taboes omtrent toenaderings pogingen naar de andere sekse en ik nodigde haar uit in mijn huis en zij stelde voor maar gelijk mee te gaan.

Haar zwoele knipoog gaf aan dat dit naar meer smaakte en de taxirit duurde mij dan ook net iets te lang. Mijn watchman begroette mij en moest lachen gezien mijn super vrouwelijke gezelschap. Zij nestelde zich op de bank en ik liet er geen gras over groeien en ging naast haar zitten. Zij bewonderde mijn huiskamer en gaf aan al die luxe niet te hebben.

Ik vroeg of zij een kleine rondleiding wenste en voor dat ik het wist leidde ik haar rond. Het leek haar heerlijk om een bad te nemen en natuurlijk was dat geen probleem. Ik gaf haar een handdoek en net op dat moment dat zij de handdoek wilde aanpakken pakte zij mij arm en begon mij te tongzoenen. Gezien mijn geile bui had ik hier natuurlijk geen probleem mee en beantwoordde haar geile tongzoen.

Ik trok haar mee naar mijn slaapkamer en wij vervolgden ons spel op mijn bed en zocht toenadering tot haar enorme boezem. Zij sprong snel op en kleedde zich behoudens haar string uit. Heerlijke vette dikke mooie bruine poten ontwaarden zich beklemmend vanachter een wat vochtige string en ook ik kleedde mij snel uit. Na uitgebreid haar tepels te hebben gezogen terwijl ik haar bezwete natte klit vingerde klopte mijn pik in mijn string en ontdeed mij snel van die ballast.

Zij spreidde haar enorme dikke billen en als in een droom begon ik haar heerlijk geil te beffen. Zij was erg nat van onderen en zij klemde geil haar dikke billen om mijn nek. Zij was gelukkig niet besneden en haar clitoris was supergroot en ik zoog of mijn leven ervan afhing. Terwijl ik mijn tong diep in haar vagina perste penetreerde ik mijn vingers in haar anus en zij lag te kroelen als een geil beertje.

Zij maande mij in standje 69 maar ik wist dat ik dit niet lang vol zou houden gezien mijn geile bui. Nog nooit had een vrouw mij zo heerlijk gepijpt en ik vond het de hoogste tijd worden om haar te neuken.

Ik perste twee grote kussens onder haar lekkende geile poes, en begon haar met langzame halen te neuken. Het feit dat zij ons buiten konden horen wond mij op en als snel zat ik met mijn gehele stam in haar en het neuken maakte soppende geile natte geluiden. Zo nu en dan probeerde ik mijn zaadlozing uit te stellen door haar weer te beffen en zij lag heerlijk te kreunen.

Nadat ik nog even door was gegaan voelde ik dat zij klaar zou komen, en Jezus wat gilde deze hete vrouw. Zij kwam lang en intens klaar en zij spuitte vloeistof die ik maar met moeite kon doorslikken.

En zo zaten we even later allebei zeer luchtig gekleed in een grote tuin, Ik stortte mij direct op haar geweldige tieten, stevige tepels met prachtige grote bruine tepelhoven. Een geweldige geur van geilheid sex, neuken en beffen steeg op. in voel die geile dikke lul diehieheip in mijn natte kut tegen mijn baarmoeder ik. Flirten met oudere vrouwen Frida, 41 jaar, grote tieten Dinolia, 40, grote borsten Verleidelijke MILF, Ze staken fel af tegen de bruine borsten van haar vriendin. Nieuwste "dikke tieten" sex films. 83% Tiener leeft zich uit op oma met dikke tieten. 60% Nacho neukt Anastasia tussen haar dikke tieten. 75%. Schuddende borsten marokkaanse seks

PRIVE EROTIEK AMATEUR HOER GEZOCHT

Dikke bruine tieten baarmoeder neuken

Copyright © 2018 Sm